A színésznő is kitálal a lesifotósokról: éjjel a bozótban bujkálnak, reggel pedig féltucat járgány ered a nyomába, tele paparazzókkal.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hét autóval üldözték Jennifer Garnert
2013. április 03. 20:35
2013. április 03. 20:38
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
Sajnálom szegényt, mert sajnos ez tényleg így van, több száz kép jelenik meg róla naponta, pedig ő csak próbál normális életet élni. De nagyon aranyos, hogy a kislánya kedvéért sárga pulcsit hord és remélem, hogy továbbra is ilyen erős marad a paparazzókkal szemben.
1 felhasználónak tetszik:
Adrianna
Ő egy igazi nő!
Gyönyörű, sikeres és szerető anya egyben. Nem csodálom, hogy Ben tökéletesnek tartja. Azonban a lesifotósok ellen igazán hozhatnának már valami törvényt, mert ez nem normális, ami ott megy.
|
|
szabina2522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 1359 Csatolások: 0 Azonosító: 195503 offline
|
Szegényeknek nincs magánéletük, ez nagyon rossz lehet!!!!
2013. április 03. 20:42
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Ő és Ben egész jól viselik ezt a paparazzó-jelenlétet (igen, ezt mondom azzal a múltkori cikkel együtt is, ahol az egyik gyerekükre ijesztettek rá a fotósok, más már képen törölte volna az összes tuskó közveszélyes szenzációhajhászt), de ők is emberek, még szép, hogy zavarja őket. Ha esetleg mindketten úgy döntenek, hogy kicsit jobban eltávolodnának Hollywoodtól, akkor pedig még mindig ott a költözés lehetősége. Állítólag Los Angelesen kívül messze nem olyan súlyos a helyzet, bár hallottam durva sztorikat máshonnan is...
2013. április 03. 20:45
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Van valami kisugárzása ennek a nőnek, és egyszerűen nem tudom nem imádni!
Paparazzi verés vagy primitív ujjmutogatások helyett megpróbálja lenyelni a dolgot, nem figyelni rájuk - ez valóban érett, felnőtt nő gondolkodására utal. Hihetetlen jól reagálja le a stresszhelyzeteket, és nem kezd el cifra szavakkal vagdalkozni, hogy hagyják már őt békén. Én mondjuk mindig is azt hittem, hogy Jennt nem zavarják a lesifotósok, ugyanis évek óta nagyon sok paparazzi képen mosolyog, sőt sokszor még integetett is a kamerának, bár ez lehet, hogy csak színjáték volt a részéről, s a háta közepére sem kívánta őket. Valóban aranyos, hogy a lánya miatt hord több sárgát, az meg pláne plusz pont, hogy nem érdekli a divat és a pénz, csak is kizárólag a családja. Szerintem ez a normális. Jenn nem nyavalygott a szülés utáni alakjáról soha sem, sőt mindig is magasról tett arra, ha egy kicsit pufókabb volt. Annyira sajnálom, hogy a fiatalok többsége ezeket a nyikhaj sztárokat tartja példaképnek, pedig Jennifer lenne egy igazi idol.
2013. április 03. 20:54
Sajnálom,én sem kedvelem a paparazzóket,pedig nem is vagyok "híres".
2013. április 03. 21:13
|
|
Fan-ily6889Fanily of Anastacia ® |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline
|
Komolyan, le a kalappal előtte, hogy ilyen jól kezeli ezt a helyzetet! Sokan példát vehetnének róla. Mondjuk érthető, hogy sokaknál egy idő után elszakad az a bizonyos cérna, és nem tudják visszafogni a heves indulataikat a fotósok felé nézve. De ezt így is meg lehet oldani, ahogyan Jenn teszi.
Erről egyébként Anastacia jutott az eszembe, amikor egyszer azt mondta, hogy őt nem zavarják a fotósok, sőt még mosolyogni, hülyéskedni is képes a kameráikba. Viszont ha átlépi otthon a küszöböt, az már magánszféra, és ha ezt nem sértik meg, akkor ő továbbra is aranyos, jópofa lesz velük, de amint ezt átlépik, akkor onnantól kezdve vége a jópofizásnak... Korrekt, nem?
Erről egyébként Anastacia jutott az eszembe, amikor egyszer azt mondta, hogy őt nem zavarják a fotósok, sőt még mosolyogni, hülyéskedni is képes a kameráikba. Viszont ha átlépi otthon a küszöböt, az már magánszféra, és ha ezt nem sértik meg, akkor ő továbbra is aranyos, jópofa lesz velük, de amint ezt átlépik, akkor onnantól kezdve vége a jópofizásnak... Korrekt, nem?
2013. április 03. 21:39
|
|
Pocokvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.26. Hozzászólás: 417 Csatolások: 0 Azonosító: 186682 offline
|
Nagyon irritáló lehet.:/ Én szerintem sikítva rohannék ki a világból pár hónap után. Már az is idegesít, ha egy ismerősöm a nyakamban lohol, nem még ha egy idegen, aki fotóz is.
d
2013. április 03. 21:44
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Ez biztosan rossz lehet,hogy nincsen olyan nap mikor kimegy az utcára és rögtön követik... :S
de ez a sztár élet...
de ez a sztár élet...
2013. április 03. 22:34
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Rossz lehet, de valljuk be, hogy ezt az életformát választották, ha egy híresség magánéletet akar vagy New Yorkba vagy Európába költözik. A gyerekeknek jót tenne egy normálisabb élettér. Los Angelesben konkrétan tálcán kínálják magukat, nem hinném, hogy ezt nem látja át.
2013. április 04. 02:50
|
|
symor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.23. Hozzászólás: 665 Csatolások: 3571 Azonosító: 61644 offline
|
Azok a csúnya gonosz paparazzik
Oké, belátom nem egy emberbarát szakma az övék: tolakodóak, pofátlanok és életvitelszerűen megkeserítik egy-egy kiszemeltjük magánéletét.
Hozzáteszem "mi", vagyis a közönség kevésbé szörnyülködünk ezen, amikor lekapnak valami cukit, vagy érdekeset, esetleg leleplezik Kristen Stewart viszonyát egy házas emberrel. Akkor valahogy más felé billen az erkölcsi iránytűnk és a sztárt bámuljuk, vagy szapuljuk, nem pedig a fotóst aki megörökítette nekünk az adott pillanatot. Végül ezek a csúnya paparazzók is csak nekünk dolgoznak, akik kajálják a legkínosabb (Kristen félrelép) és legédibb (pl. Pitt-Jolie ikrek)fotómomentumokat, amelyek az ilyen rosszindulatú munkakörből származnak.
Garnert én is tök szimpatikusnak találom és megértem, hogy mennyire megalázónak érzi a rá irányuló kíváncsiságot.
Hozzáteszem megértem azt is, ha valaki évi 3-4 hónapot dolgozik és több millió dollárt keres, ha az egész családja ingyen kapja a legfelkapottabb dizájnerek termékeit, ha ingyen utazik, netalántán az ingyen autóján, vagy az ingyen biztosított magángépén, ingyen nyaral az egész családjával és mindenki érdeklődik a gondolatai felől, sőt meg is fizetik minden szavát, akár interjúban, magazinban, vagy könyvben publikálják azokat. Mindezt pedig nem is kizárólag a munkájáért kapja, hanem mert megvan a neve hozzá
Hogy mindezeket megkapva ugyanolyan kínosnak találnám-e ezeknek a vérszívóknak a jelenlétét a mindennapjaimban?
Őszintén nem tudom. De szívesen tennék egy próbát a tűrőképességemet illetően hasonló előnyök mellett
Garner persze tényleg szimpatikus, neki is kijárna a magánélet, még a mellett a dolgok mellett is, ami kijár a hírnevén szerzett dolgai mellett
Oké, belátom nem egy emberbarát szakma az övék: tolakodóak, pofátlanok és életvitelszerűen megkeserítik egy-egy kiszemeltjük magánéletét.
Hozzáteszem "mi", vagyis a közönség kevésbé szörnyülködünk ezen, amikor lekapnak valami cukit, vagy érdekeset, esetleg leleplezik Kristen Stewart viszonyát egy házas emberrel. Akkor valahogy más felé billen az erkölcsi iránytűnk és a sztárt bámuljuk, vagy szapuljuk, nem pedig a fotóst aki megörökítette nekünk az adott pillanatot. Végül ezek a csúnya paparazzók is csak nekünk dolgoznak, akik kajálják a legkínosabb (Kristen félrelép) és legédibb (pl. Pitt-Jolie ikrek)fotómomentumokat, amelyek az ilyen rosszindulatú munkakörből származnak.
Garnert én is tök szimpatikusnak találom és megértem, hogy mennyire megalázónak érzi a rá irányuló kíváncsiságot.
Hozzáteszem megértem azt is, ha valaki évi 3-4 hónapot dolgozik és több millió dollárt keres, ha az egész családja ingyen kapja a legfelkapottabb dizájnerek termékeit, ha ingyen utazik, netalántán az ingyen autóján, vagy az ingyen biztosított magángépén, ingyen nyaral az egész családjával és mindenki érdeklődik a gondolatai felől, sőt meg is fizetik minden szavát, akár interjúban, magazinban, vagy könyvben publikálják azokat. Mindezt pedig nem is kizárólag a munkájáért kapja, hanem mert megvan a neve hozzá
Hogy mindezeket megkapva ugyanolyan kínosnak találnám-e ezeknek a vérszívóknak a jelenlétét a mindennapjaimban?
Őszintén nem tudom. De szívesen tennék egy próbát a tűrőképességemet illetően hasonló előnyök mellett
Garner persze tényleg szimpatikus, neki is kijárna a magánélet, még a mellett a dolgok mellett is, ami kijár a hírnevén szerzett dolgai mellett
2013. április 04. 07:27
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
Elèg kellemetlen,de ez ezzel jár. Idióták. Sajnálom
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.