Alig egy hónapja jelent meg a Now videoklipje, 6-án jön a következő, ugyanis a Paramore nem lustálkodik; hamarosan megjelenő lemezükről ez már a második kisfilm lesz.
A teljes cikkhez kattints ide!
Április 6-án jön a Paramore új klipje
2013. április 03. 15:59
2013. április 03. 16:02
*-*
Tényleg nem lustálkodnak.^^
Kivi leszek milyen lesz.
Tényleg nem lustálkodnak.^^
Kivi leszek milyen lesz.
2013. április 03. 16:08
|
|
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline
|
Már várom
És meghallgattam a lemezt, vannak amik kevésbé jöttek át, de van amit imádok, de egyébként mindig úgy vagyok, hogy többszöri hallgatásra szeretek bele a számukba. Remélem a Last Hope-hoz is csinálnak klippet
2013. április 03. 16:09
|
|
Selina Kyleúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.28. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 194859 offline
|
Nagyon kedvelem őket. Tisztelem a lány bátorságát és ízlését. Szerintem ez a lángvörös haj nagyon jó választás neki!
2013. április 03. 16:18
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
Már nagyon kíváncsi vagyok *.*
Látom ráérnek
2013. április 03. 16:27
|
|
Jenna Ellingtonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.27. Hozzászólás: 360 Csatolások: 82 Azonosító: 174299 offline
|
imádom őket!!
2013. április 03. 16:49
|
|
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1850 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline
|
3 nap*_________* uuuuuuu nagyon várom:$
2013. április 03. 17:19
Annyira izgatott vagyok az albumot és a klipet illetően is. Nem igazán tudom elképzelni ehhez a dalhoz a kisfilmet, de az, ahogyan Taylor körülírta a stílusát rögtön megragadott. Az album "A" és "B" oldala igazán remek. A Last Hope-ot imádom. Zseniális dal lett. A Part II csodálatos lett, hozza a Let the Flames begin színvonalát, a Now már első hallásra lenyűgözött, a Daydreaming szintén, ilyen hatással volt rám, az Ain't It Fun pedig levett a lábamról. Igazán különleges és egyedi dal lett. Fast In My Car erőteljes zeneileg, annak ellenére is, hogy sokkal több "popos" elemet lehet felfedezni benne, ugyanígy vagyok a Still Into You-val, hiszen ez is hasonló hangzású dal lett.
Én is hallottam hírét a kiszivárgásnak és tulajdonképpen kezdetben szerettem volna én is meghallgatni a teljes albumot, de úgy gondoltam, hogy megtisztelem annyival ezt az együttest, hogy megvárom a megjelenését.
Én is hallottam hírét a kiszivárgásnak és tulajdonképpen kezdetben szerettem volna én is meghallgatni a teljes albumot, de úgy gondoltam, hogy megtisztelem annyival ezt az együttest, hogy megvárom a megjelenését.
2013. április 03. 19:23
|
|
poni0073ulesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.02. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 172525 offline
|
fantasztikus lett az album
tegnap óta folyamatosan azt hallgatom
1 felhasználónak tetszik:
dijansalihu
2013. április 03. 19:25
|
|
poni0073ulesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.02. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 172525 offline
|
A Part II tényleg hihetetlen lett, hozza a Let The Flames Begin stílust
kedvenc együttes
a Still Into U már elsőre megragadott, csakúgy mint a Fast In My Car
nagy kedvenc még a Grow Up is ami csodálatos nagyon fülbemészó muzsika
dijansalihu
2013. április 03. 19:29
|
|
poni0073ulesúj tag |
|
nagy kedvenc még a 3 Interlude dal: Moving On, I'm not angry anymore és a Holiday
Nagyon jók télleg első hallgatásnál felfigyeltem h ez meg mi, de bármi is eszméletlen jó
kis vidámak
dijansalihu
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.