Alig egy hónapja jelent meg a Now videoklipje, 6-án jön a következő, ugyanis a Paramore nem lustálkodik; hamarosan megjelenő lemezükről ez már a második kisfilm lesz.
A teljes cikkhez kattints ide!
Április 6-án jön a Paramore új klipje
2013. április 03. 15:59
2013. április 03. 16:02
*-*
Tényleg nem lustálkodnak.^^
Kivi leszek milyen lesz.
Tényleg nem lustálkodnak.^^
Kivi leszek milyen lesz.
2013. április 03. 16:08
|
|
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline
|
Már várom
És meghallgattam a lemezt, vannak amik kevésbé jöttek át, de van amit imádok, de egyébként mindig úgy vagyok, hogy többszöri hallgatásra szeretek bele a számukba. Remélem a Last Hope-hoz is csinálnak klippet
2013. április 03. 16:09
|
|
Selina Kyleúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.28. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 194859 offline
|
Nagyon kedvelem őket. Tisztelem a lány bátorságát és ízlését. Szerintem ez a lángvörös haj nagyon jó választás neki!
2013. április 03. 16:18
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
Már nagyon kíváncsi vagyok *.*
Látom ráérnek
2013. április 03. 16:27
|
|
Jenna Ellingtonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.27. Hozzászólás: 360 Csatolások: 82 Azonosító: 174299 offline
|
imádom őket!!
2013. április 03. 16:49
|
|
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1850 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline
|
3 nap*_________* uuuuuuu nagyon várom:$
2013. április 03. 17:19
Annyira izgatott vagyok az albumot és a klipet illetően is. Nem igazán tudom elképzelni ehhez a dalhoz a kisfilmet, de az, ahogyan Taylor körülírta a stílusát rögtön megragadott. Az album "A" és "B" oldala igazán remek. A Last Hope-ot imádom. Zseniális dal lett. A Part II csodálatos lett, hozza a Let the Flames begin színvonalát, a Now már első hallásra lenyűgözött, a Daydreaming szintén, ilyen hatással volt rám, az Ain't It Fun pedig levett a lábamról. Igazán különleges és egyedi dal lett. Fast In My Car erőteljes zeneileg, annak ellenére is, hogy sokkal több "popos" elemet lehet felfedezni benne, ugyanígy vagyok a Still Into You-val, hiszen ez is hasonló hangzású dal lett.
Én is hallottam hírét a kiszivárgásnak és tulajdonképpen kezdetben szerettem volna én is meghallgatni a teljes albumot, de úgy gondoltam, hogy megtisztelem annyival ezt az együttest, hogy megvárom a megjelenését.
Én is hallottam hírét a kiszivárgásnak és tulajdonképpen kezdetben szerettem volna én is meghallgatni a teljes albumot, de úgy gondoltam, hogy megtisztelem annyival ezt az együttest, hogy megvárom a megjelenését.
2013. április 03. 19:23
|
|
poni0073ulesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.02. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 172525 offline
|
fantasztikus lett az album
tegnap óta folyamatosan azt hallgatom
1 felhasználónak tetszik:
dijansalihu
2013. április 03. 19:25
|
|
poni0073ulesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.02. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 172525 offline
|
A Part II tényleg hihetetlen lett, hozza a Let The Flames Begin stílust
kedvenc együttes
a Still Into U már elsőre megragadott, csakúgy mint a Fast In My Car
nagy kedvenc még a Grow Up is ami csodálatos nagyon fülbemészó muzsika
dijansalihu
2013. április 03. 19:29
|
|
poni0073ulesúj tag |
|
nagy kedvenc még a 3 Interlude dal: Moving On, I'm not angry anymore és a Holiday
Nagyon jók télleg első hallgatásnál felfigyeltem h ez meg mi, de bármi is eszméletlen jó
kis vidámak
dijansalihu
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.