A legsikeresebb klipek: Beyoncé
2013. április 03. 14:20
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Hujujujuj, végre róla is van ilyen cikk
Amúgy a Single Ladies klipje nálam nem akkora favorit, akkor inkább a Diva vagy az Ego, de még a Dance For You klipje is jobban tetszik annál, hiába hasonló séma alapján forgatták őket.
A B'Day összes klipjét ide sorolnám,- bár ez csak személyes vélemény-, mert egytől egyig baromi jók
Amúgy a Single Ladies klipje nálam nem akkora favorit, akkor inkább a Diva vagy az Ego, de még a Dance For You klipje is jobban tetszik annál, hiába hasonló séma alapján forgatták őket.
A B'Day összes klipjét ide sorolnám,- bár ez csak személyes vélemény-, mert egytől egyig baromi jók
1 felhasználónak tetszik:
Im a SlaveForBritney
2013. április 03. 14:29
|
|
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline
|
Persze, szokásos, a legsz@rabb dalait imádja leginkább a közönség. A Single Ladies-t még a megjelenése legeslegelején bírtam, de hamar ráuntam, mára meg már ott tartok, hogy hányingerem lesz ha meghallom. A klipet se tartom nagy durranásnak, pedig sokan művészinek(?) nevezik. A Fuck The World (Girls) pedig szerintem karrierjének legeslegpocsékabb dala/klipje. Az If I Were a Boy-t mindenhogyan szeretem, az Irreplaceable-t még inkább. A Best Thing I Never Had se tetszik, de nem is utálom. Elmegy kategória. Első 2 albumát imádom, azóta Ő is elpoposodott, és ezáltal egy kicsit rajongásom is csökkent. A Me, Myself And I és a Baby Boy klipjéért máig meghalok, nálam azok a kedvenc Bee klipek + a DC korszakából jó néhány.
2013. április 03. 15:39
Beyonce az aranytorkú énekesnő!
Na jó ez úgy hangzott mint valami béna mesefilm kezdete
2013. április 03. 16:15
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Attól függetlenül, hogy a legsikeresebbek, szerintem ezek pont tök jelentéktelen klipjei
A Single Ladies-ben sosem értettem mit szeretnek annyira. Klipek közül nekem Flaws and All, Upgrade U és Work It Out.
2013. április 03. 19:08
Jók a videoklippes cikkek
Imádom a videoklippeket, meg Beyoncé-t is. Bár szerintem is a Run the World a legrosszabb dala... viszont a Love on Top az rohadt jó.
2013. április 03. 19:13
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Én ezeket a számaikat nem kedvelem!
2013. április 03. 19:14
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Én innen csak az Irreplaceable-t és az If I Were a Boyt szeretem, mert az igazi jó dala és klipje szerintem a Me, Myself and I.
2013. április 03. 19:40
|
|
DreamGirl11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 192276 offline
|
Úgy nagyjából pont ezek azok a dalai, amiket sosem szerettem. A Run the World lett szerintem a legpocsékabb dala, amióta a pályán van. Innen csak az If I Where a Boy-t és az Irreplaceable-t szeretem, de azokat nagyon. A Me, Myself and I a kedvencem tőle, a klip és a dal is nagyon jó lett. Na meg a Love on Top-ot is imádom!
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.