A rapper már korábban bejelentette, hogy új vizekre szeretne evezni a zenében. A reggae műfajban szeretné magát kipróbálni, melyet olyannyira komolyan gondol, hogy reggae albuma hamarosan a boltokba is kerül.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: Snoop Dogg — No Guns Allowed
2013. április 02. 21:38
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
Az új albumot fix,hogy megveszem ! Köszönet a cikkért !
1 felhasználónak tetszik:
hellorl
2013. április 02. 21:46
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
Szerintem Drake nagyon nem kéne ide. Szeretem a rap zenét, de Drake számomra soha nem lesz nagy zenész. Alapjában véve hallgatható lett számomra a dal, pedig nem vagyok snoopi fan. Klip meg tökéletes lett. Végre van mondandója, nem a levegőbe beszélnek.
2013. április 02. 22:54
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
A félreértések végett: Snoop Dogg és Snoop Lion egy és UGYANAZ a személy. 1992-től idáig Snoop Dogg, vagy Snoop Doggy Dogg volt a művészneve. Mivel reggae vonalon mozog, ezért 2012 júliusában új művésznevet választott (a Snoop Liont
) Vili?
2013. április 03. 08:23
Ez fáj,sokak szerint "eltűnt" Snoop Dogg...Snoop Dogg és Snoop Lion egy és ugyanaz a személy...
2013. április 03. 20:45
|
|
szabina2522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 1359 Csatolások: 0 Azonosító: 195503 offline
|
Nem szeretem Snoop Dogg-ot és a dal sem tetszik, de a klipp jó lett, egyszerű
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.