Michael Jackson gyermekei perelnek
2013. április 02. 21:38
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Undorító, hogy egy halottat mocskolnak. Volt, amilyen volt. Neki a pénz csak eszköz volt, Budapesten is segített egy májbeteg gyereknek, sok sok milliót szánt a gyógyulására. Sokaknak segített, a pénz elkopott, biztosan ezért kényszerült elvállalni ezt a turnét. Pedig fizikálisan már 2000-ben se volt jól, nem véletlenül nem turnézott. Ki volt belőle már hajtva a lélek alig negyvenévesen. Csúfolták, gyalázták a az utolsó éveiben még kapott egy molesztálási pert a nyakába. Cirkusz volt az egész. A this is it turnéból azért pénzt csináltak, hisz kiadták a felkészülést. A felvételeken is látszott, hogy erőtlen, elhagyta már az az energia, ami a History turnén még megvolt. Ezt látva le kellett volna fújni a szervezőknek a showt.
2013. április 02. 21:42
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
xDDD Oszika ezen jót nevettem !
2013. április 03. 08:20
Igazuk is van,csak azt sajnálom hogy Michael-t nem hagyják békében nyugodni...
2013. április 03. 10:02
az 4 éve volt ha jól tudom... Jézusom pedig mintha tegnap lett volna ,hogy néztük a híradót nem is értettem elsőre csak néztem. Halottról jót vagy semmit.Komolyan csak 4 évet kapott ?
2013. április 03. 10:10
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
ez is egy olyan haláleset, mint Monroe-é, Cobainé vagy Morrisoné...sosem derül ki az igazság...
2013. április 03. 11:52
|
|
KyKy97Seoul <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.31. Hozzászólás: 1284 Csatolások: 29 Azonosító: 157041 offline
|
hát nem tudom.sose fog kiderülni mi történt valójába.olyan kár hogy meghalt.nagyon jó énekes és táncos volt...és ez 4 éve történt...pedig olyan mintha nemrég történt volna
2013. április 03. 15:08
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
ezt komolyan csak most tudták kitalálni?!??! akkor még érthető lett volna, de így már semmi értelme, hagyják békén szegény embert. előbb utóbb úgyis meghalt volna Michael Jackson ha tényleg drogozott meg minden...
2013. április 03. 15:26
Oszika
szabina2522 írta:
Jézusom de sok pénz!! Ha annyim lenne..
Igen-igen, ha annyid lenne vennél Vándís pólót és bögrét... rendben. Csakhogy itt nem a pénzen van a hangsúly...
Forrás: http://starity.hu/magazin/36712-michael-jackson-gyermekei-perelnek/#ixzz2PPFaz36W
Oszika az oké, hogy nem a pénzen van a hangsúly, de nem bírsz ki úgy egy kommentet, hogy ne szólj be lehetőleg senkinek?!?! Oké, hogy isteníted Michael, de más meg mást szeret. Nem lehet ezt elfogadni? Nem vagy te sem tökéletes hogy mindig mindenkit oltogass. Értve vagyok? Annyira irritálsz, mint ha valami bolha lennél..
szabina2522 írta:
Igen-igen, ha annyid lenne vennél Vándís pólót és bögrét... rendben. Csakhogy itt nem a pénzen van a hangsúly...
Forrás: http://starity.hu/magazin/36712-michael-jackson-gyermekei-perelnek/#ixzz2PPFaz36W
Oszika az oké, hogy nem a pénzen van a hangsúly, de nem bírsz ki úgy egy kommentet, hogy ne szólj be lehetőleg senkinek?!?! Oké, hogy isteníted Michael, de más meg mást szeret. Nem lehet ezt elfogadni? Nem vagy te sem tökéletes hogy mindig mindenkit oltogass. Értve vagyok? Annyira irritálsz, mint ha valami bolha lennél..
2013. április 03. 19:41
Idézet (Lizzanna @ 2013.04.03. 15:26)
Oszika
szabina2522 írta:
szabina2522 írta:
Volt arról szó, hogy tökéletes vagyok?
Irritállak? - Átlapozol a kommentjeimen.
Értve vagyok?
2013. április 05. 22:01
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Idézet (Lizzanna @ 2013.04.03. 15:26)
Oszika
szabina2522 írta:
szabina2522 írta:
De alapvetően valakit egy bolhához hasonlítani sem egy nagyon kedves gesztus! Sőt, mai kifejezéssel élve, inkább beszólásnak, vagy "oltogatásnak" hívnám! De Te ugye ez ellen látom nagyon kampányolsz mostanában!
2013. április 06. 10:59
|
|
Noémi16~ Moonwalker ~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.27. Hozzászólás: 981 Csatolások: 17 Azonosító: 181664 offline
|
Én is remélem hogy jó vége lesz, és szurkolok a gyerekeknek! Csak Michael-t sajnálom, persze ő volt a pop-király, az ő zenéje volt a legjobb, de már békén hagyhatnák szegényt.
2013. április 26. 15:36
Noémi16
Én is remélem hogy jó vége lesz, és szurkolok a gyerekeknek! Csak Michael-t sajnálom, persze ő volt a pop-király, az ő zenéje volt a legjobb, de már békén hagyhatnák szegényt.
Forrás: http://starity.hu/magazin/36712-michael-jackson-gyermekei-perelnek/#ixzz2RZnCECRN
Tökéletesen igazad van!
Forrás: http://starity.hu/magazin/36712-michael-jackson-gyermekei-perelnek/#ixzz2RZnCECRN
Tökéletesen igazad van!
2013. augusztus 25. 05:34
|
|
Lizzie-chanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.14. Hozzászólás: 60 Csatolások: 0 Azonosító: 194043 offline
|
Remélem, sikerül megkapni a pénzt! Egyébként meg ez, aki mondta a pizsamás dolgot, süllyedjen el a p*csába! Azért ment pizsamában, mert a tárgyalását hamarabbra tették, és nem volt ideje elkészülni... A rohadék ember hogy beszélhet így róla?! Folyt volna le a lefolyón...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

3 felhasználónak tetszik: