1993-ban jelent meg az akciófilmek egyik legendás darabja, a Pusztító, amelyben a két akkori szupersztár, Wesley Snipes és Sylvester Stallone játszotta a főszerepet. Hol vannak ma?
A teljes cikkhez kattints ide!
Huszadik születésnapját ünnepli a Pusztító
2013. április 02. 15:37
Én örülnék ha együtt dolgoznának bár nem biztos ,hogy a feláldozhatókból kell még egy 3. rész is..
2013. április 02. 17:03
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (coney island queen. @ 2013.04.02. 15:37)
Én örülnék ha együtt dolgoznának bár nem biztos ,hogy a feláldozhatókból kell még egy 3. rész is..
Én még nem láttam egyiket sem (ami szégyen, mert hatalmas kedvenceim vannak benne), így nem nyilatkozom, kell-e a 3. rész is, viszont az IMDB-n már ott figyel...
1 felhasználónak tetszik:
Éowyn
2013. április 02. 17:25
|
|
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 offline
|
nem is tudtam ,hogy ez a film csak pár évvel/hónappal fiatalabb mint én. Milyen durva, hogy ez a film a jövőben játszuik, (pontosan melyik évben is?) és lassan már be is érjük
2013. április 02. 17:48
Jolie_77 : Nekem nem tetszett persze benne van ,hogy nem vagyok a legnagyobb akció film fan persze nem is vetem meg...
2013. április 02. 18:07
|
|
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (coney island queen. @ 2013.04.02. 17:48)
Jolie_77 : Nekem nem tetszett persze benne van ,hogy nem vagyok a legnagyobb akció film fan persze nem is vetem meg...
Sort kell kerítenem erre a filmre is
2013. április 02. 18:17
coney island queen, ha neked nem kell harmadik Feláldozhatól film, le van szarva, másnak azonban igen. legfeljebb nem nézed meg, nehogy elvegye a drága idődet
Jolie_77, nem szégyen, hogy nem láttad, én meg Oscar-díjas filmeket nem láttam még
Jolie_77, nem szégyen, hogy nem láttad, én meg Oscar-díjas filmeket nem láttam még
2013. április 02. 18:47
|
|
|
Idézet (kurama91 @ 2013.04.02. 18:17)
coney island queen, ha neked nem kell harmadik Feláldozhatól film, le van szarva, másnak azonban igen. legfeljebb nem nézed meg, nehogy elvegye a drága idődet
Azért tartom szégyennek, mert számtalan nagy kedvencem játszik benne. Azt hiszem, nem sok Oscar-díjas filmet láttam eddig - csak Angelináét és azokat a 80-as évekbeli klasszikusokat, mint a Távol Afrikától.
2013. április 02. 20:37
|
|
szabina2522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 1359 Csatolások: 0 Azonosító: 195503 offline
|
Nekem nem jött be ez a film
2013. április 03. 00:14
Óh, az áldott gyermekkor, meg annak emlékei
Nekem az említett patkányburgeres rész mellett még az tetszett, amikor Stallone karakterét pénzbüntetésre ítélték „beszéderkölcsi szabálysértés” miatt. Klasszikus darab. Jó, nem úgy, mint a Casablanca, de a maga módján az
Viszont annak örülök, hogy nem a Van Damme-Seagal páros kapta meg a lehetőséget, mert akkor a film sokat veszített volna az élvezeti faktorból.
2013. április 03. 00:16
|
|
|
Idézet (Barefoot Becky @ 2013.04.03. 00:14)
Óh, az áldott gyermekkor, meg annak emlékei
Nekem az említett patkányburgeres rész mellett még az tetszett, amikor Stallone karakterét pénzbüntetésre ítélték „beszéderkölcsi szabálysértés” miatt. Klasszikus darab. Jó, nem úgy, mint a Casablanca, de a maga módján az
Viszont annak örülök, hogy nem a Van Damme-Seagal páros kapta meg a lehetőséget, mert akkor a film sokat veszített volna az élvezeti faktorból.
Egyet kell értenem, bármennyire is szeretem Van Damme-ot.
És igen, azok a káromkodós jelenetek is isteniek. Jó, nem egy Kazinczy-díjas jelenet, de kit érdekel?
Éowyn
2013. április 03. 10:32
|
|
Alektoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.09. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 197521 offline
|
A Pusztító a kedvenc filmeim egyike, kicsiként rongyosra néztem a kazit.
Nagyon örülnék, ha együtt játszanának A feláldozhatók harmadik részében.
)
Éowyn
2013. április 03. 11:12
Idézet (kurama91 @ 2013.04.02. 18:17)
Jó lenne ha tiszteletben tartanád a magánvéleményt és ha tényleg nem érdekelne (Tudom le vagyok tojva) Akkor talán ezt kulturáltan is meg lehet jegyezni vagy akkor nem kommentelni hanem figyelmen kívül hagyni. Mint írtam azért nem mert nem vagyok a legnagyobb Akció film fan. Jó lenne ha vissza is olvasnád amit utána írtam
2013. április 07. 14:18
|
|
Éowyna Nazgúlok Réme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.22. Hozzászólás: 3295 Csatolások: 6266 Azonosító: 24869 offline
|
Gyerekkorom óta imádom ezt a filmet, kazettát rongyosra néztem anno
Most is megnézem, amikor adja valamelyik csatorna.
A "Burda-asszony" Sly-on pedig a Feláldozhatókban is éppolyan jól áll a kommandóscucc, mint anno.
Most is megnézem, amikor adja valamelyik csatorna.
A "Burda-asszony" Sly-on pedig a Feláldozhatókban is éppolyan jól áll a kommandóscucc, mint anno.
Jolie_77
2013. április 07. 14:26
|
|
Éowyna Nazgúlok Réme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.22. Hozzászólás: 3295 Csatolások: 6266 Azonosító: 24869 offline
|
Idézet (Jolie_77 @ 2013.04.02. 17:03)
Én még nem láttam egyiket sem (ami szégyen, mert hatalmas kedvenceim vannak benne), így nem nyilatkozom, kell-e a 3. rész is, viszont az IMDB-n már ott figyel...
Nekem az első része olyan, hogy áááhááá micsoda célozgatások és rejtett poénok vannak benne.
A második részen a moziban könnyesre röhögtem magam ... a járműveken lévő barom feliratoktól elkezdve a filmes beszólásokig és egymás ugratásáig
Jolie_77
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.