Lopással vádolják Oláh Gergőt
2013. április 02. 14:10
Némelyik véleményen csodálkozok... Hogy lopna egy nyamvadt kábelt, amikor vagy százat is tudna venni? És aki még azt gondolja, hogy ő ilyesmire képes... Ha az ilyenek jobban ismernék őt, rájöhetnének, hogy ő egy rendes ember, aki mindent megtesz a családjáért. Kit érdekel, hogy cigány? Cigányok között is akad normális, erre Gergő az egyik példa. Persze, én ismerek olyan cigányokat, akik egyáltalán nem rendesek, de ahogy írtam, vannak köztük normálisak is. Nem a származásáért kell elítélni.
2013. április 02. 14:41
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Amennyi pénze van nem nem hinném,hogy lopna...
habár soha sem lehet tudni...!
habár soha sem lehet tudni...!
2013. április 02. 14:56
Idézet (selena_taylor_fan @ 2013.04.02. 12:45)
Ha elolvastad volna a cikket,akkor láttad volna,hogy Gergő azt mondta,hogy nem igaz.
Ha azt mondaná, hogy van duettje Britney Spears-szel, azt is elhinnéd?
Szerintem van benne valami, ahogy _ToTo_ is írta, valószínűleg az X-Faktor előtt történt.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. április 02. 15:03
Idézet (_ToTo_ @ 2013.04.02. 14:25)
Istenem de buták egyesek, senki nem mondta, hogy most lopott kábelt, nyilván az x-faktor előtti időkről van szó. 
Nem tudom, hogy az eredeti cikket író fazon mikorra gondolt. Az oldalon, ahol láttam, azon mai dátum volt, az illető nem rég találhatta ki, így gondoltam, biztosan mostanra gondolt. De igazad van.
2013. április 02. 15:04
|
|
VampireGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.14. Hozzászólás: 889 Csatolások: 0 Azonosító: 175684 offline
|
Hát most nem kevés pénze van,nem értem miért lopna.De ki tudja..
2013. április 02. 15:04
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
remélem nem igaz,de Gergőből nem nézném ki a lopást.
2013. április 02. 15:11
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Idézet (dijansalihu @ 2013.04.02. 14:56)
Ha azt mondaná, hogy van duettje Britney Spears-szel, azt is elhinnéd?
Szerintem van benne valami, ahogy _ToTo_ is írta, valószínűleg az X-Faktor előtt történt.
Viszont az sem biztos,hogy tényleg lopott.Az nem túl valószínű,hogy az X-faktor után tette,hiszen milliókat nyert,nincs rászorulva arra,hogy lopjon.Ha pedig előtte történt,akkor sem tudják bizonyítani.Lehet,hogy csak kitalálták,mert le akarják járatni.
2013. április 02. 15:13
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (ViviOsztCshőő @ 2013.04.02. 14:10)
Némelyik véleményen csodálkozok... Hogy lopna egy nyamvadt kábelt, amikor vagy százat is tudna venni? És aki még azt gondolja, hogy ő ilyesmire képes... Ha az ilyenek jobban ismernék őt, rájöhetnének, hogy ő egy rendes ember, aki mindent megtesz a családjáért. Kit érdekel, hogy cigány? Cigányok között is akad normális, erre Gergő az egyik példa. Persze, én ismerek olyan cigányokat, akik egyáltalán nem rendesek, de ahogy írtam, vannak köztük normálisak is. Nem a származásáért kell elítélni.
A fémtartalom miatt lopnak kábelt egyébként, azt hiszem a réz miatt, de pontosan nem tudom, hogy mit tartalmaz. Nagyon sokszor azért áll meg az élet a MÁV-nál, mert ellopják a felsővezetékeket, amin keresztül ugye a vonat nyeri az áramot és megy. Ő azt ellopja és jó pénzért eladja. Nem tartom magamat rasszistának, de sajnos a legtöbb színes bőrű ilyeneket csinál, és a vezetékek ellopásáért nagyon sokszor ők felelősek. Nos, a hírről valóban nem tudhatjuk, hogy igaz vagy kacsa, de ahogyan Toto is írta, nagyon valószínű, hogy még az X-faktor előtti időkről van szó, ha ilyen meg is történt. Lehet, hogy igaz, de csak lehet, hogy le akarják járatni. Szerintem sosem fogjuk megtudni, mert bevallani úgysem fogja, ha van is valami ráció a dologban.
2013. április 02. 15:44
|
|
rebekaaa01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 198737 offline
|
Minek lopjon ha 12millio forintot nyert?
2013. április 02. 15:57
Nem is tudom , kicsit tényleg kamuszaga van ha már ennyire kikelt magából. Plusz elvileg pénze is van.
2013. április 02. 15:59
|
|
anci2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.27. Hozzászólás: 1648 Csatolások: 0 Azonosító: 164487 offline
|
Ez egyrészről hülyeség, mert minek lopott volna kábelt, ha nyert egy csomó pénzt másrészről pedig én nem úgy ismertem meg Gergőt, mint aki egy sunyi tolvaj. Ahogy láttam, van normális családja, gyerekei, normális körülmények között élnek és eddig csak jót lehetett róla hallani. Szerintem ez NEM igaz.
2013. április 02. 16:20
|
|
diamondflowervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.03. Hozzászólás: 102 Csatolások: 0 Azonosító: 195288 offline
|
A cikkből nem derült ki,hogy ez az állítólagos eset mikor történt.De méhga igaz is,valószínű,hogy még az X-faktor előtt volt.Nemrég nyert 12 milliót,úgyhogy most nincs rászorulva arra,hogy lopjon.Nem tudom,hogy tényleg igaz e,vagy csak le akarják járatni,de én valahogy nem nézem ki belőle.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.