Ryan Gosling bepöccent a lesifotósra
2013. április 02. 11:22
Jól tette. De utálom ezeket a paparazzikat, és még pofátlanok is...
2013. április 02. 11:31
áááá de irritáló nekem ez az Eva Mendes... Már bocsánat és míg véletlenül valaki azt hinné ,hogy azért mert egy kisebb féltékenységi rohamom van akkor nem...Az máskor volt
Csak egyszerűen nem értem...Így a cikkhez igazából nem tudom mit lehet szólni...Biztos tetszett neki Eva most miért ? Jó oké bunkó beszólás volt...De legalább jó marketing...Mindegyik félnek...Azért tudnak ők ha akarnak
2013. április 02. 11:39
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (mse90 @ 2013.04.01. 22:19)
Pofátlan bagázs ez a lesifotós népség. Én már biztos kórházba küldtem volna egy párat. Ez még éppen lazább beszólás volt tőlük, amúgy elterjedt, hogy direkt sértéseket vágnak hozzá az alanyaikhoz, hátha kijönnek a sodrukból...
Ez így van egyébként. Sokuk tényleg csak azért kezd el sértegetni, hogy az adott sztárnál szakadjon a cérna, legyen balhé és a fotókat jó pénzért el tudja adni. Ez undorító. Persze, hogy az embernél felmegy a pumpa, ha inzultáló szavakkal illetik őt, vagy az egyik szerettét. Szerintem minden normális pasi elküldené melegebb éghajlatra azt a férfit, aki ilyeneket kezdene el mondani a barátnőjére. A rengeteg paparazzi verés meg pontosan ezekből a szituációkból jönnek létre.
1 felhasználónak tetszik:
mse90
2013. április 08. 16:03
|
|
toth-milan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.15. Hozzászólás: 555 Csatolások: 0 Azonosító: 155510 offline
|
Tényleg csinálnak olyan dolgokat a lesifotósok, amiket nem kellene, de ez nem volt olyan durva, történt már rosszabb is.
2013. május 03. 18:54
A lesifotósok pofátlanok ! Ryan reakciója teljesen érthető volt !!
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.