Májusban jelenik meg Demi Lovato albuma
2013. április 01. 21:00
|
|
selena arwa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.10. Hozzászólás: 777 Csatolások: 37 Azonosító: 134550 offline
|
Nem bírok addig várni!
2013. április 01. 21:13
|
|
nadorgabor97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.17. Hozzászólás: 307 Csatolások: 0 Azonosító: 155714 offline
|
ez kicsit félelmetes
2013. április 01. 21:21
Idézet (Jolie_77 @ 2013.04.01. 20:39)
Ez a kép engem Madonnára emlékeztet, valamelyik 90-es évekbeli album/kislemez-borítóra. Norah biztos meg tudná mondani, melyikre 
Nem a Madonna nevű albumára gondolsz? Itt az albumborító.
Amúgy Demi-ről érdekes kép lett, kíváncsi vagyok az albumra.
2013. április 01. 21:30
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (Breakout @ 2013.04.01. 21:21)
Nem a Madonna nevű albumára gondolsz? Itt az albumborító.
Köszönöm a képet, időközben, hogy kerestem Google-on, rájöttem, hogy a fejemben ez a borító és a Human Nature-os videoban látott külseje összekeveredett és azt hittem, hogy az egy valódi borító.
1 felhasználónak tetszik:
Breakout
2013. április 01. 21:37
|
|
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline
|
Hát ez enyhén szólva is undorító. Ahogy Selena-é is, ebben nincs semmi szép, egyszerűen ronda rajta, mikor alapból meg tök szép. És Demi komolyan??? Akkor már adhatta volna inkább a Demetria-t az szebben is hangzik és lett volna benne valami varázs is...
2013. április 01. 21:38
|
|
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline
|
nekem nem tetszik a borító, remélem az album jobban be fog jönni
2013. április 01. 21:41
|
|
beccsu-baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 973 Csatolások: 0 Azonosító: 162296 offline
|
Nem mondom, hogy rossz lett a borító mert nem, de úgy vagyok vele, jobb is lehetett volna!
Félre értés ne essék, nagyon tetszik, s várom már az albumot is
2013. április 01. 22:14
Kíváncsi vagyok , bár remélem inkább több vidám dal lesz rajta de a borító alapján nem hiszem
Azért várom
Azért várom
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.