Starity

Nina Dobrev & Ian Somerhalder - Outside her home in Toronto - March 31, 2013

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. április 01. 17:28 #1
Lady Suzy
Lady Suzy
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 8501
Csatolások: 349848
Azonosító: 98426
31 felhasználónak tetszik: Lolla, House Of Wax, iannina, Daxy, Domcicc, Vampire Lady, belieber11, Queen666, Ashleybaby, biad92, tothbianka, kurrek, Judit107, SmileyZ, Beckie, BunnyGirl, adriienn96, Alexis_0504, BERNA.DETTY, Seherezade1050, Jenny Lawliet, Kleonida, petruss., pink_bunny, heni84, gabcsa24, VanessaWolfe13, Sugarbabes, baisée, Cintii, xBlondie
2013. április 01. 17:42 #2
- törölt felhasználó -    
Ian de édes ezzel a hajjal wub.gif wub.gif
1 felhasználónak tetszik: gabcsa24
2013. április 02. 18:48 #3
KataCullen
KataCullen
Addicted to Pretty Little Liars ❤♡

StátuszÉlettan ✔ ♡
Hozzászólás: 1456
Csatolások: 132
Azonosító: 124843
Nem is tudtam, hogy Nina dohányzik? sad.gif
1 felhasználónak tetszik: kurrek
2013. április 02. 21:55 #4
- törölt felhasználó -    
Idézet (KataCullen @ 2013.04.02. 18:48)
Nem is tudtam, hogy Nina dohányzik? sad.gif

Sajnos már elég régóta, ha jól tudom, már 2009 decemberében is jelentek meg róla képek. sad.gif
Egyébként nagyon aranyosak voltak Iannel. heart.gif
3 felhasználónak tetszik: Misao, adriienn96, pink_bunny
2013. április 02. 22:41 #5
- törölt felhasználó -    
engem nem zavar hogy dohányzik, az értékeiből nem veszít semmit és az nagyon sok van neki rolleyes.gif nekik wub.gif
3 felhasználónak tetszik: Vampire Lady, adriienn96, pink_bunny
2013. április 03. 11:21 #6
Misao
Misao
dracarys™

StátuszSassy,classy & a bit smart assy
Hozzászólás: 2123
Csatolások: 689
Azonosító: 161943
Csak valahogy az egészséges életforma amit agyba-főbe reklámoznak pont kiütné az olyan káros szokást mint a dohányzás.
Persze ettől még jó emberek, és ahogy előttem is írták nem veszítenek semmit az értékeikből,de akkor is inkább állítsák be magukat kevésbé 'zöldnek' és akkor nem ér majd mindenkit sokként,hogy 'jééníízmánjógáslánytitokbanbagózik" biggrin.gif
8 felhasználónak tetszik: kurrek, KataCullen, Alison Lerman, Kiyla, tothbianka, House Of Wax, pink_bunny, VanessaWolfe13
2013. április 03. 12:02 #7
- törölt felhasználó -    
Leszokhatna a dohányzásról. blink.gif blink.gif
2 felhasználónak tetszik: kurrek, KataCullen
2013. április 03. 17:24 #8
kurrek
kurrek
ღ Emton ღ

Státusz“And I will love you until I take my last breath on this earth.”
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 6361
Csatolások: 23371
Azonosító: 138617
Ez az ey rossz szokásuk van kb. és szerintem a saját dolguk...mellesleg nem nagyon látni őket a paparazzi képeken sem, úgyhogy legalább nem éjjel-nappal mutogatják, hogy ők milyen "menők", mint Miley..
2 felhasználónak tetszik: Misao, Vampire Lady
2013. április 03. 18:57 #9
KataCullen
KataCullen
Addicted to Pretty Little Liars ❤♡

StátuszÉlettan ✔ ♡
Hozzászólás: 1456
Csatolások: 132
Azonosító: 124843
Idézet (VampireDiares4ever @ 2013.04.02. 22:41)
engem nem zavar hogy dohányzik, az értékeiből nem veszít semmit és az nagyon sok van neki  rolleyes.gif  nekik  wub.gif

Ennek ellenére én is ugyanúgy tisztelem Ninát és tényleg sok értéke van. biggrin.gif
Csak hát én tegnap jöttem rá, hogy "jé Nina is dohányos". Meg hát az egyik papámat is a cigi miatt vesztettem el, úgyhogy kissé rossz nekem látni, hogy ilyen nagyszerű emberek, mint pl. Nina is élnek ezzel a nagyon káros szenvedéllyel. blush.gif
2013. április 08. 09:16 #10
- törölt felhasználó -    
Idézet (kurrek @ 2013.04.03. 17:24)
Ez az ey rossz szokásuk van kb. és szerintem a saját dolguk...mellesleg nem nagyon látni őket a paparazzi képeken sem, úgyhogy legalább nem éjjel-nappal mutogatják, hogy ők milyen "menők", mint Miley..

Hát, igen, Nina biztosan nem sokszor dohányzik. Nagyon ritkán látni, hogy cigi van a szájában.
2013. április 08. 09:24 #11
- törölt felhasználó -    
dohányzik ohmy.gif ohmy.gif ??na pont belőle nem nézném ki
2013. április 08. 10:03 #12
Misao
Misao
dracarys™

StátuszSassy,classy & a bit smart assy
Hozzászólás: 2123
Csatolások: 689
Azonosító: 161943
Idézet (petimbo @ 2013.04.08. 09:16)
Hát, igen, Nina biztosan nem sokszor dohányzik. Nagyon ritkán látni, hogy cigi van a szájában.

Azért mert nem kapják le sokszor,az nem jelenti hogy nem teszi gyakran. Figyelembe véve,hogy már akkor is dohányzott amikor ez a kép készült - és milyen régen volt. Azelőtt is kitudja mióta cigizett már, mellesleg szerintem mostanában egyre többször kapják le - már nem úgy hogy egy szál cigi kandikál ki a szájából - de a doboz általában ott van a kezében. Nem is csoda,hogy voltak olyan időszakai,ahol rettentő sovány volt,több külföldi fórumon olvastam,hogy legtöbbek szerint csakis a dohánytól lehet. Szerintem igazán felhagyhatna ezzel a rossz szokással,mármint vki (tán ő maga?) anno úgy állította ezt be mint egy "rossz szokást." Szerintem egy fiatal nőnek nagyon káros az egészségére nézve az ilyen. Mármint pl. én órán a padon kopogtattom folyton a ceruzát/tollat vagy cask az ujjaimat, ezzel őrületbe kergetve a körülöttem lévőket - na ez egy rossz szokás. Viszont, mivel többen is figyelemmel követik a minden napjait + a pasiját úgy ismeri az egész világ mint Ian,az állatvédő,a víz takaréskodó,az olajban sérült állatok megmentője, a vegetáriánus, a hígénia istene (jólvan kezdek túlzásba esni XD) - Nina védjegyeit nem sorolom,de pont a káros dolgok szívása ellen kéne,hogy legyen ilyen marketing mellett. Természetesen az ő élete,meg minden just sayin' unsure.gif
Btw, ettől eltekintve nem vagyok utálója,inkább egy aggódó ex-rajongó,mert alapvetően én egy nagyon inspiráló nőcinek tartom Ninát, máig szívesen olvasok vele interjúkat. De a dohányzásról,ha valakinek, neki nagyon le kéne szoknia.
2 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Abogy
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok