A legszebb és legrosszabb ruhákban — Ashley Tisdale
2013. április 02. 09:56
Őszintén szólva nagyon kíváncsian kattintottam a cikkre, hiszen Ashley világéletében olyan volt, hogy nem tudott mellényúlni a divattal, mindig pompásan festett. Well.. A rossz ruhák között nekem például az összes tetszik, (kivéve az elsőt, bár az se rossz) de lehet, hogy csak én látok rosszul, bár azt nagyon kétlem.
Az én kedvencem abszolút a tavalyi KCA, és a Journey 2 premiere.
2013. április 02. 10:32
Nekem mindegyik ruhában nagyon tetszik Ashley. - még a ,,rosszak" is - ... Számomra Ashley gyönyörű és minden díjátadón a legszebb.
Viszont a KCA premier ruhája viszi a pálmát, annyira meseszép.
2013. április 02. 10:36
A 2012-es Kid’s Choice Awards-on volt a legszebb,szerintem a nyári InStyle partin jó volt neki az a ruha.
2013. április 02. 10:51
Szerintem majdnem mindehol gyönyörű volt, a "rosszabb" ruhák közül nekem csak a 2008-as HSM premierjén viselt darab nem tetszik.
2013. április 02. 11:00
a legroszabbak is sokal jobbak mint ami másnak volt
2013. április 02. 11:06
|
|
Lilly-chan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1048 Csatolások: 0 Azonosító: 139065 offline
|
Nagyon szép mindegyik ruhában és szerintem még a rosszak között is van egy-két jó ruha, ami jól is állt neki!
2013. április 02. 11:30
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Sosem szerettem a dizni sztárokat, és bár Ashley sem úgy lett a kedvencem, bár énekesnőként valami pazar. Nagyon sajnálom, hogy nem folytatja a zenei karrierjét, mert imádom még a mai napig is mind a két szólóalbumát. A ruhákat illetően pedig én nem igazán szeretem ezeket a cikkeket, mert a cikkíró ízlése szerint vannak összeállítva, s nem egy divathoz értő szakember mondja meg, hogy mi az, ami jó és mi az, ami nem. Nekem például a legjobbak közül az első és az utolsó nem tetszik. Főleg az utolsó, valami förmedvény, ahogyan áll Ashleyn, nem értem, hogy hogyan kerülhetett be a legjobb ruhák közé. A legrosszabbak közül az első kettővel szerintem nincs semmi baj, főleg a másodikkal. Ízléses strasszos kis koktélruha, ami kegyetlenül jól állt Ashleyn. Egyedül a harmadik nem tetszik, az tényleg mellé nyúlás, de az utolsó kettő szerintem szintén rendben van. Ashley meglehetősen nőiesen és ízlésesen tud öltözködni, bár néha neki is vannak baklövései a ruhákkal kapcsolatban, de általában mindig megállja a helyét a vörös szőnyegen. gyönyörű, tündéri egy teremtés.
2013. április 02. 13:06
|
|
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1394 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline
|
Végre egy normális ősszeállítás
2013. április 02. 13:27
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
Nem bírom ezt a nőt. Mondjuk nekem az összes nagyon tetszik
2013. április 02. 14:04
|
|
esztike101010visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.10. Hozzászólás: 266 Csatolások: 0 Azonosító: 191328 offline
|
nekem majdnem mindegyik tetsazet kivéve a legroszabb ruha öszeálitásból az első három azon kivül mind gyönyörű volt és nekem nagyon tetszett
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: