Jennifer Lawrence nem fog elszállni magától
2013. április 01. 13:09
|
|
Bocii98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.09. Hozzászólás: 532 Csatolások: 0 Azonosító: 195695 offline
|
Példaszerű a viselkedése.Remélem továbbra sem változik meg és nem hiszi el magát.Örülök,hogy képes visszafogni magát és ilyen szerény.Látszik,hogy rendes és becsületes emberek nevelték őt fel.A rajongók büszkék lehetnek rá...
2013. április 01. 13:17
|
|
PoseidonXD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.24. Hozzászólás: 677 Csatolások: 186 Azonosító: 192186 offline
|
Szerintem mar el van szalva!
2013. április 01. 13:39
Hát igen :)ezért van ennyi rajongója és ezért szeretik annyian
Legjobb <3
2013. április 01. 13:44
Elody : Talán
jól van azért én sem vagyok annyira elvakult mint pár rajongótársam de csak ,hogy legyen ok kötözködni
2013. április 01. 13:46
Jennifer
Egyáltalán nincs elszállva magától és csak úgy üzzeném az előttem komentezőknek, hogy hülyeség Kristen Stewarttal összehasonlítgatni. Mondjuk Jennifer sokkal tehetségesebb, ezt az is mutatja, hogy Kristen Aranymálna jelöléseket meg díjakat kap, Jennifer pedig Oscar-t és Golden Globot. Ennyi.
2013. április 01. 14:03
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Az egyetlen problémája ennek az "interjúnak", hogy teljes egészében korábbi idézetekből vágták össze, és ügy próbálják eladni, mintha le is ültek volna vele beszélgetni.
2013. április 01. 14:07
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
A nyilatkozatai alapján, valóban egy értelmes, kedves és felettébb intelligens lányról van szó. Kövezzetek meg, de nekem nagyon szimpatikus a kiscsaj! Éretten és okosan szokott mindent lereagálni, ráadásul valóban úgy viselkedik, mint minden hétköznapi ember, és ez tetszik!
Nagyon remélem, hogy ez nem csak amolyan megírt szövegecske, és Jenn tényleg így gondolkodik, bár pár interjú alapján simán el tudom róla képzelni, hogy ez az ő fejéből pattant ki. Maradjon is ilyen, mert, ha marad ez a Jennifer, akkor életemben először kijelenthetem azt, hogy Hollywoodban és a tinisztárok között igen is van idol.
2013. április 01. 14:11
|
|
rek4 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.17. Hozzászólás: 891 Csatolások: 459 Azonosító: 160752 offline
|
Idézet (mse90 @ 2013.04.01. 14:03)
Az egyetlen problémája ennek az "interjúnak", hogy teljes egészében korábbi idézetekből vágták össze, és ügy próbálják eladni, mintha le is ültek volna vele beszélgetni. 
Lehet, bár elképzelhetetlen, hogy ilyesmiről kérdezték, ő meg ugyanazt mondta, mint korábban pár helyen... - szólt Szilárd a szarkazmus szarka.
2013. április 01. 14:19
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Idézet (rek4 @ 2013.04.01. 14:11)
Lehet, bár elképzelhetetlen, hogy ilyesmiről kérdezték, ő meg ugyanazt mondta, mint korábban pár helyen... - szólt Szilárd a szarkazmus szarka. 
Kivéve, hogy itt szó szerint ugyanazok az idézetek, és a magazin ismert az efféle cikkekről...
Különben minden magazin szokott idézeteket lopni, nincs is ezzel akkora probléma, de itt minden egyes állítólagos válaszát vissza lehet vezetni egy korábbi nyilatkozatára. Természetesen nem ellened, mint cikkíró szól ez, sőt, köszönet érte
2013. április 01. 14:37
Jennifer <3 Nagyon szeretem:) remélem hogy tényleg nem fog elszállni magától.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: