Idézet (Diirectioner1D @ 2013.03.31. 17:40)
Először is: Harry ÉS A HAVERJAI??? na húzzanak a 'tudjukhova' helyre-.-" szánalmas 'tudjukmik' -.-" -.-"
másodszor.: híresebb???

ha megakartak nevettetni, hát sikerült

életemben nem hallottam róla...-.-" szánalom...
harmadszor: /az utolsó bekezdés/ 40 évnyi zenei háttér?? hiszen mivel ÖREG

az 1D-s fiúk 19-21évesek, jó, hogy nem áll mögöttük 40 év...
és az összes többi, ami az utolsóban van.. -> HAHÓ!!! MÉG ALIG ISMERTEK 2 ÉVE!! -.-" már, hogy lenne 800 album, meg slágerzene, meg f*som tudja mi mögöttük?? -.-" -.-"
AZ ÍRÓ IS NAGYON 'TUDJUKMI', ÉS LÁTSZIK, HOGY EGY ILYEN KIS CSITRI FAN... SZÉP COLT, KEDVES, LEBUKTÁL.. -.-" -.-"
puszi :*
Most őszintén, Te normális vagy?
Az, hogy még az életedben nem hallottál Bonnie Tyler-ről nem azt jelenti, hogy egy senki, sokkal inkább a Te tudatlanságodat mutatja. És képzeld el, vannak olyan emberek a világon akik a drága One Direction-ról nem hallottak soha életükben, vagy csak futólag.
Oké, szerintem mindenki tudja, hogy a fiúk még nincsenek csak 1-2 éve a pályán, de nem is ez a lényeg...hanem hogy hol lesznek 40 év múlva? Elárulom neked: sehol. Legalábbis a világ nem fog tudni róla, mert aki szerette őket felnő és az új generációnak egy új nyálas fiúcsapat lesz a kedvence.
Az utolsó részt, amit írtál nem nagyon értem, bár azt sem miért is kritizálod az írót...de ha jól értelmeztem, akkor Te Bonniet csitrizted le? Most komolyan Bonnie Tylert lecsitrizted? Erre inkább nem is reagálok. Ha nem őt illetted ilyen "szép" szavakkal, akkor bocsánat.
A cikkhez: Még szép, hogy Bonnie ismertebb, mert őt nem csak most csak úgy kb. 15 éven aluliak ismerik. Persze nem mindenki szereti, de egy elismert tehetség. Abban a korban, amikor ő a fénykorát élte, még a tehetség számított, nem a cuki pofi...