Bonnie Tyler: „Népszerűbb vagyok, mint a One Direction”
2013. április 01. 10:57
|
Zsofi91új tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.11.27. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 190553 offline
|
LexiCobain, a Tokio Hotel nincs süllyesztőben, nem kell mindent általánosítani csak azért mert fiatalokból áll. És a One Direction sem lesz feltétlenül süllyesztőben, bár tény hogy az összerakott fiúbandák általában addig tartanak, amíg a tagok "nem öregednek ki"...de hát jó marketinggel sokáig el lehet ezt húzni, inkább várj és nézd majd meg 10 év múlva.
2013. április 01. 11:05
|
|
SilverWolfST✯RLIGHT, A.R.M.Y. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 1069 Csatolások: 5 Azonosító: 179105 offline
|
Lehet,hogy így gondolja,de nézze azt is,hogy a srácok még nincsenek olyan rég óta a zeneiparban mint ő.Komolyan,gondolkozzon már!
2013. április 01. 11:08
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Nem beképzelt egy kicsit a néni?
Hahahh, ha a One Direction menne 10000000 százalék, hogy ők nyernének! Szerintem senki nem emlékszik már "öreganyámra"..
2013. április 01. 11:10
|
|
Rékuss_12...új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 164092 offline
|
én erről az emberről nem hallottam még.. biztos népszerűbb..
az 1D-t imáádom.! ♥
2013. április 01. 11:12
|
Zsofi91új tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.11.27. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 190553 offline
|
Úgy látom a one direction fanokkal olyan beszélgetni, mintha a falnak beszélnél
Attól, hogy ti még kicsik vagytok (20 alatt) és nem tudjátok ki Bonnie Tyler, még elismert énekesnő, csak nem a ti korotokban....20 felett viszont az emberek nagy része azt sem tudja mi az a One Direction, remélem ezt egyszer majd sikerül felfognotok
Attól, hogy ti még kicsik vagytok (20 alatt) és nem tudjátok ki Bonnie Tyler, még elismert énekesnő, csak nem a ti korotokban....20 felett viszont az emberek nagy része azt sem tudja mi az a One Direction, remélem ezt egyszer majd sikerül felfognotok
2013. április 01. 11:13
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 online
|
Idézet (Zsofi91 @ 2013.04.01. 10:57)
LexiCobain, a Tokio Hotel nincs süllyesztőben, nem kell mindent általánosítani csak azért mert fiatalokból áll. És a One Direction sem lesz feltétlenül süllyesztőben, bár tény hogy az összerakott fiúbandák általában addig tartanak, amíg a tagok "nem öregednek ki"...de hát jó marketinggel sokáig el lehet ezt húzni, inkább várj és nézd majd meg 10 év múlva.
Nem akarok vitatkozni veled, de a Tokio Hotel népszerűsége már sehol sincs ahhoz képest, ahol régen voltak. Tudom, mit beszélek, mert 2006-tól a rajongójuk voltam, oldalam is volt róluk és a saját szememmel láttam, hogyan tűntek el a rajongók mellőlük, amióta megjelent a Humanoid és főleg, amióta nem zenélnek. Persze, most is vannak még rajongóik, de simán feleannyi, mint fénykorukban, és ha nem mennek bele a DSDS-be, akkor még ennyi sem lenne. Ők is sokat változtak, sok rajongó rájuk unt, főleg, hogy jött a One Direction (nem egy embert ismerek, aki a TH-t velük vagy K-Pop bandákkal cserélte fel).
2013. április 01. 11:13
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
...ja és szerintem nem ő fog nyerni, akárhogy is veri magát, ezzel a kijelentéssel csak még beképzeltebbnek tűnik, mint amilyen. Figyeljétek, hogy az utolsók között fog caflatni.
2013. április 01. 11:15
|
|
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 online
|
Idézet (PinkBarbie @ 2013.04.01. 11:08)
Nem beképzelt egy kicsit a néni?
Hahahh, ha a One Direction menne 100 százalék, hogy ők nyernének! Szerintem senki nem emlékszik már "öreganyámra"..
Az "öreganyádra" mindenki emlékszik 25 év felett, és ahogy elnézem a hozzászólásokat, elég sok tinédzser is ismeri és kedveli. Szóval legközelebb kicsit gondolkozz, mielőtt megszólalsz. Az elvakult rajongóknál nincs nevetségesebb.
2013. április 01. 11:17
|
Zsofi91új tag |
|
Jolie_77, ez így igaz ahogy mondod, sajnos ha egy banda tinikre épít, akkor számolni kell vele, hogy gyorsan változik az ízlésük és sokan hamar kiszeretnek belőle...de az hogy feleannyian szeretik mint előtte, és már más újságokban szerepelnek mint eddig, az nem azt jelenti hogy süllyesztőben vannak...
2013. április 01. 11:23
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Úgy látom hogy egyeseknél inkább az a baj, hogy nincsenek tisztában a szavak jelentésével. Igen, Bonnie népszerűbb mint az 1D. Ők HÍRESEBBEK, nem pedig népszerűbbek. Mikor értjük már meg a különbséget a HÍRES, ISMERT és NÉPSZERŰ KÖZÖTT?
2013. április 01. 11:25
|
|
Im Directionervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 309 Csatolások: 0 Azonosító: 186702 offline
|
persze most lehet hogy híresebb mert több 10 év áll a háta mögött de a 1D még csak 3 éve robbant be a zeniparba és bizto vagyok benne ,hogy 2-3 v múlva ugyan olyn nagy sikerekre tesznek szert hiszen mot is világhírüek
2013. április 01. 11:27
|
|
|
Idézet (Zsofi91 @ 2013.04.01. 11:17)
Jolie_77, ez így igaz ahogy mondod, sajnos ha egy banda tinikre épít, akkor számolni kell vele, hogy gyorsan változik az ízlésük és sokan hamar kiszeretnek belőle...de az hogy feleannyian szeretik mint előtte, és már más újságokban szerepelnek mint eddig, az nem azt jelenti hogy süllyesztőben vannak...
Én ezt süllyesztőnek tekintem, mert ez hatalmas visszaesés szerintem. Pedig kár értük, vannak dalaik, amik még 7 év után is ugyanolyan jól hangzanak.
2013. április 01. 11:30
|
Zsofi91új tag |
|
Idézet
Úgy látom hogy egyeseknél inkább az a baj, hogy nincsenek tisztában a szavak jelentésével. Igen, Bonnie népszerűbb mint az 1D. Ők HÍRESEBBEK, nem pedig népszerűbbek. Mikor értjük már meg a különbséget a HÍRES, ISMERT és NÉPSZERŰ KÖZÖTT?
Forrás: http://starity.hu/forum/topik/379521-bonnie-tyler-nepszerubb-vagyok-mint-a-one-direction/valasz/#ixzz2PCbVQPaG
Forrás: http://starity.hu/forum/topik/379521-bonnie-tyler-nepszerubb-vagyok-mint-a-one-direction/valasz/#ixzz2PCbVQPaG
Nem értem, te milyen komolyabb különbséget észlelsz a híres és a népszerű között...aki népszerű annak van híre, tehát híres. Akinek nincs híre nem lehet népszerű ...
Azt még értem, hogy aki ismert, az nem feltétlenül híres, és nem feltétlenül népszerű, de hogy jön ez ide? Az említett együttes és az énekesnő is híres/népszerű, csak más közegben.
2013. április 01. 11:34
|
Zsofi91új tag |
|
Idézet (Jolie_77 @ 2013.04.01. 11:27)
Én ezt süllyesztőnek tekintem, mert ez hatalmas visszaesés szerintem. Pedig kár értük, vannak dalaik, amik még 7 év után is ugyanolyan jól hangzanak.
Van akinek ez, van akinek az
2013. április 01. 11:35
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Zsofi91 @ 2013.04.01. 11:30)
Nem értem, te milyen komolyabb különbséget észlelsz a híres és a népszerű között...aki népszerű annak van híre, tehát híres. Akinek nincs híre nem lehet népszerű ...
Azt még értem, hogy aki ismert, az nem feltétlenül híres, és nem feltétlenül népszerű, de hogy jön ez ide? Az említett együttes és az énekesnő is híres/népszerű, csak más közegben.
A híres az, akit sokan ismernek, a népszerű az akit sokan szeretnek. Na bumm, fél Anglia oda van értük, a másik fele meg nem, ergo ők a híresebbek. Bonnie-t kevesebben ismerik de jobban szeretik. Mit nem lehet ezen megérteni? Csak azért mert a net tele van sok kis 1D fannal, nem azt jelenti hogy Bonnie fanból nincs sok, vannak de nem annyian mint az 1D fanokból, ezért az 1D a híresebb és Bonnie a kedveltebb.
2013. április 01. 11:39
|
|
|
Idézet (Zsofi91 @ 2013.04.01. 11:34)
Van akinek ez, van akinek az
Nekem megrögzött véleményem, hogy egy együttes nem attól lesz jobb, hogy többen vannak érte oda. Tudok szeretni, tisztelni olyanokat is akiket pl. csak párezren hallgatnak. Anyagiakban ez az együttesnek szar, de az értéke nem romlik.
Tudom én is, hogy egy banda értéke nem a rajongók számától függ. A kedvenc együtteseimnek nagy részét a kutya sem ismeri ebben az országban és világszerte sincs akkora táboruk, mint a legendás bandáknak vagy a mai "tinititánoknak".
Viszont a TH-nak nagy esélye van arra, hogy eltűnjön a semmibe, vagy ők néznek más munka után, vagy olyan zenei utakat választanak a népszerűség érdekében, ami visszalépést jelentene a színvonalban (mint Bill autotune-borzalma a FEM-mel).
2013. április 01. 11:52
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Áááá, ez a topik!XD Annyira sajnálom, hogy tegnap késő éjszaka értem haza, és lemaradtam a nagy buliról.XD Csak most tudtam végig olvasni a topikot, és ez... ez... szavakat nem lehet találni arra, hogy a hülyeség mennyire határtalan és egyes ikú nindzsák pedig erőteljesen próbálják bizonygatni a fatális nagy marhaságukat. Ha én ilyen buta és unintelligens lennék, valószínűleg már rég a vonat elé vetettem volna magamat. Ezek meg még reklámozzák is azt, hogy mennyire buták. Nem vagyok tőletek sokkal idősebb, mégis úgy érzem, mintha évszázadok teltek volna el az én generációm és a ti generációtok között, köszönhetően az internetnek, a televíziónak és az agysorvasztó marhaságoknak. Amikor olyan idős voltam, mint ti, akkor én Húsvétkor kint játszottam az udvaron, a szüleimmel voltam és nem a gép előtt lógtam naphosszat. Hihetetlen, hogy mennyire szánalmas és buta ember létezik a világon, és még elképzelni sem akarom, hogy az ilyen ostoba ember fog majd szaporodni, és még ostobább gyermeket a világra nemzeni. A témát végig olvasva, azt hiszem, az ember rájön, hogy felesleges élni, mert ilyen emberekkel van körülvéve. Vitatkozni nem tudtok újabban, csak egymás torkának ugrani, akik meg titeket piszkálnak, azok már direkt csinálják, mert tudják, hogy ilyen vehemesen lereagáltok egy egyébként totál rendben lévő hozzászólást, ők meg egy jót röhögnek azon, hogy mennyire szánalmasan buták vagytok. Hihetetlen számomra, hogy ennyire, de ennyire ne vegyétek észre a magatok körüli provokációt, és akkor jöttetek a jobbnál jobb érvekkel, már ha azt egyáltalán lehet érvelésnek nevezni, mert kígyón és békán át való kiabálásig nagyjából semmit sem mondtatok, csak hol a tagokat, hol pedig Bonnie-t kezdtétek el pocskondiázni. Nem gáz ez? Most őszintén. Az egy dolog, hogy annyira buták vagytok, hogy azt sem tudjátok ki az a Bonnie Tyler, de, hogy reklámozd is bazze, kiakadtam.
Van itt a Starityn egy gyönyörű, kitöltött, saját anyanyelveden írt adatlapja, és még arra sem voltatok képesek, hogy rákattintsátok és elolvassátok. Tudjátok, amiről eddig nem hallottam, annak utána nézek, vagy ez nektek már nem is létező fogalom? Tapogatózzunk a sötétben, hátha hirtelen jön a megvilágosulás? Ha csak nem te vagy Jézus, akkor ilyesmi aligha fog veled történni. Vagy egyszerűen nem tudtok olvasni? Legalább az intelligencia hiányotokat kompenzálnátok valamivel, de még az se. Le vagyok döbbenve, hogy mi folyt itt tegnap, és, hogy a butaság mekkora határt tud ölteni. Remélem anyuci és apuci is büszke az okos kicsike jánykára - ha így haladtok, nagyon nagy az esély arra, hogy valahol az utcákon fogtok guberálni a kukákban, hogy ne haljatok éhen. A szüleitek megengedik, hogy így viselkedjetek otthon? Hogy így beszéljetek velük? Nem ismeritek véletlenül azokat a szavakat, mint pl. a tisztelet vagy az alázat? Képzelhetem milyen szüleitek lehetnek, mert, ha az én gyerekem így szólna hozzám, nagyjából visszakézből verném szájba, ami rátok is bőven férne. Szemtelen, neveletlen kölykök vagytok, akiknek elképzelhető, hogy csak interneten nagy a szájuk, egyébként a való életben kis szürke egerek. Én is voltam tinédzser, én is rajongtam sztárokért, de nem tudtam megengedni magamnak azt, hogy erre a szintre degradálódjak, mert mindig is volt erkölcsös öntudatom és intelligenciám, amiből ti erősen hiányt szenvedtek. Büszkék lehettek magatokra és a cifrán megírt hozzászólásokra - ez vagytok ti. Egy buta, arrogáns neveletlen kölyök banda, akiknek a műveltségük és az IQ-juk valahol a béka horizontján van, tanulni és művelődni luxus, sőt nem is akarnak, me' minek azt, jó így nekik, hogy csak a vegetatív idegrendszerük működik, büszkék is a nagy semmire és előszeretettel osztják azt, amilyük nincs. A topik nagyjából képet ad a mai eltorzult tinédzser társadalomról, a szokásaikról és a stílusukról, ami jobb esetben nem változik, csak ilyen marad, rosszabb esetben negatív irány felé tendál. Ügyes, okos, kreatív kislányok és kisfiúk vagytok! Megtapsolhatjátok magatokat, nagyon ügyesek voltatok és csak így tovább!
2013. április 01. 12:04
Idézet (Zsofi91 @ 2013.04.01. 11:30)
Hogy egy példával jöjjek, Mozart, Beethoven, Bach, Vivaldi - aligha akad olyan személy a világon, aki ne ismerné őket, ne hallott volna róluk (egyszóval híresek), viszont aligha akad olyan, aki hallgatja is őket, és mélyrehatóbban ismerné a munkásságukat - tehét nem igazán népszerűek. (Főleg a fiatalok körében.)
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: