Emberek, akiket az internet tett híressé
2013. március 31. 00:18
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Boxxyról még sosem hallottam, Lainát ismerem és bírom, hogy mert önmaga lenni, Rebecca Blacket nem kell bemutatni senkinek, Creepy Chan neve sem ismerős, Magibont se láttam még, és számomra érthetetlen, hogy miért lett felkapott. XD Tiffanyt bírom, tehetséges lány, de számtalan hozzá hasonló yourtube-os tehetséges és sikerek énekes van, akiket fel lehetett volna sorolni még.
2013. március 31. 04:10
Nagy részüket nem ismerem, de Allison Harvard-nak régóta rajongója vagyok, elképesztő modell és a festményei is nagyon jók. ^__^
2013. március 31. 08:45
|
|
hannapanna12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.14. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 167203 offline
|
Tiffany tényleg tehetséges. De például nem értem Rebecca miért ennyire híres? hisz hangja nincs és a dala is katasztrófa!
2013. március 31. 10:44
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Én egyedül Rebecca-ról hallottam
2013. március 31. 10:47
|
|
Binkyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.21. Hozzászólás: 319 Csatolások: 0 Azonosító: 184134 offline
|
Szegény Rebecca-t sajnálom. Tulajdonképpen ő csak olyan akart lenni, mint a többi, hiába, hogy egy tehetségtelen egyén, csak próbálkozott, és ezért közutálat tárgya lett. Nem érdemelte volna meg.
2013. március 31. 10:54
Én eddig Rebeccáról és Allison Harvard-ról hallottam. Számomra Magibon a legfurább
2013. március 31. 10:55
|
|
porcukormókus97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.19. Hozzászólás: 691 Csatolások: 1 Azonosító: 155890 offline
|
Őszintén szólva nem ismerem őket, kivéve Rebecca-t és Tiffany-t. Az utóbbi lánynak nagyon szép hangja van, szoktam hallgatni, mert tehetséges és van érzéke hozzá.
2013. március 31. 11:25
Lainat ismerem.xD A többit nem ismerem, vagy utálom.:'D
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: