Szecsődi Kari a neten hirdeti magát
2013. március 31. 22:59
|
|
nincsmegoldasvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.20. Hozzászólás: 126 Csatolások: 0 Azonosító: 158844 offline
|
nem értem, hogy miért kell, vagy miért akar ilyeneket elvállalni. vajon nincs pénze? így akarja bebizonyítani, hogy nővé vált? nem tudom, nem ítélem el, mert mindenkinek a magánélete, hogy mit kezd az életével, csak akkor abból ne szülessenek ilyen cikkek, és ne tudja meg még az is, aki abszolút nem akarja.
2013. március 31. 23:18
|
|
aileenroadsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.21. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 188026 offline
|
Tesi adottságok? Hol?
2013. április 01. 00:49
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
hát nem is tudom... ha neki ez jó akkor oké,én ebbe nem szólók bele,ez az ő magánügye.szerintem adja önmagát,ha ő így jól érzi magát akkor tegye ezt.számomra ez a kép ami készült róla,hát nem túl előnyös :S de ez van.nem ítélem őt el,de nem is nagyon kedvelem mint sztárt hogy őszinte legyek :S ez van.
2013. április 01. 09:25
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
hát ez borzalmas...eddig nem ismertem, nem tudtam, ki ő...és megdöbbentett, hogy férfi
pfúúúúj
2013. április 01. 10:05
hát, most mit szóljak? már az előttem lévők mindent leírtak és valamennyiőjükkel egyet értek!
2013. április 01. 10:09
Ez a pali most gondolt egyet és nővé operáltatta magát , de arra persze nem gondolt , hogy hogy fog kinézni.
2013. április 01. 10:33
JÉZUSOM, rosszul vagyok ettől a férfitől vagyis nőtől vagy mi.. Borzalmasan közönséges!
2013. április 01. 11:15
|
|
dorakomondivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.15. Hozzászólás: 206 Csatolások: 0 Azonosító: 171303 offline
|
szecsődi kariKA inkább bújjon el de villám hamarjában mert undorító, taszító, hányingerkeltő és még sorolhatnám.
2013. április 01. 11:39
"A testi adottságaim és a mozgásom is megvan ahhoz, hogy ilyen jellegű munkát végezzek." A MID van meg hozzá? XDDD ez volt a nap vicce
járt ez a lény már Thaiföldön? lol.
2013. április 01. 12:27
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Egy ideje már én is megbékéltem azzal, hogy neki ez kell. Nem tartom ezt a fajta identitást túlzottan normálisnak, de rájöttem, hogy felesleges erről vitatkozni, mert mindig megkapom, hogy diszkriminálom szegénykét, pedig csak én sem tartom túlzottan normális magatartásnak, amit művel már jó egy éve a média kereszttüzében. Régen nagyon szerettem őt, amikor a Megasztárban volt. Karizmatikus és kreatív személyiség volt, és elhinni sem akarom, hogy idáig süllyedt, szégyen. Most, hogy nővé operáltatta magát, jó, rendben. Nem hányom el magamat, de erősen elkap a hányinger tőle még mindig. Egyszerűen a női nemet ássa alá ezzel a viselkedéssel. Egy nem attól nő, hogy erotikusan táncol, közszemlére teszi a testét, majd azt pénzért árulja. Karcsika ezt csinálja sajnos. Pont tegnap mondtam a páromnak, hogy nincs azaz Isten, amiért én prostituált lennék, maximum akkor, hogyha pénz kéne neki ahhoz, hogy meggyógyuljon, vagy, hogy a gyermekemnek enni adhassak. Nem lenne rossz, ha valóban hanyagolná a médiát, mert nem ettől fog nővé válni, hogy k*rválkodik, mert magyarán szólva ezt csinálja. Azért operáltatta magát nővé, hogy riherongy legyen? Értse meg az ember, hogy mit szeretne! Én elhiszem, hogy milyen klassz az, hogy felvállalta a másságát, de ez már kezd tényleg a ló túlsó oldala lenni. Sajnálom, hogy idáig süllyedt, pedig a hangjában volt valami plusz, ami miatt szerettem nézni a színpadon. Nagyjából egy cölöböcske szintjére süllyedt le.
2013. április 01. 12:31
|
|
TwilightFAN Foreverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.04. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 193277 offline
|
Úristeneem!! Ez mekkor szégyeen. -.-"
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: