A színésznő nem tűnt intelligensnek hangja alapján, ezért egész egyszerűen más hangját vágták be jelenetei alá.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kicserélték Eva Mendes hangját saját filmjében
2013. március 30. 17:59
2013. március 30. 18:01
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
Jujj, ez nagyon gáz. Itthon az Álom.net című filmben volt vagy tíz ember, aki más szinkront kapott. Szerintem egy színészhez pedig hozzátartozik a hangja is, ettől különleges.
1 felhasználónak tetszik:
Alison Lerman
2013. március 30. 18:10
Szegény,pont a saját filmjében,katasztrófa,hogy milyen emberek vannak...
2013. március 30. 18:15
Ez egy hogyis fogalmazzak hogy ne beszéjek csúnyán xD gonosz húzás volt szegény Eva-val !!..
2013. március 30. 18:16
Igen Eva Mendes-t sem az eszéért hanem a külsejéért választották be sok filmbe....
2013. március 30. 18:18
|
|
WhiteRose.engedd el |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 1416 Csatolások: 22 Azonosító: 186846 offline
|
Csórika...rossz lehetett amikor jött és nem a saját hangja köszönt vissza.
2013. március 30. 18:26
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Lindsay019! xD Pont az Álom.netet akartam én is felhozni példának. Bár az egy kivétel, mert az eredeti színészek illetve "színészek" hangjai tényleg borzalmasak voltak, a magyar nyelvtannal nem voltak tisztában, olyan kulturálatlan volt a beszédük, mint egy tanulatlan fajankónak. És igen, azért tudom, mert még anno..ne ítéljetek el, de moziban láttam az eredeti utószinkron előtti remekművet. Ráadásul közönségtalákozó is volt, és sajnos ott is hallottam beszélni csórikámat, de mostmár meg is nevezem, Jankóczky Attilát. Szóval azt mondom, hogy itt még megértem, bár a színvonalon ez sem sokat javított, de Evával ezt megtenni! Neki egész kellemes hangja van, és én speciel a hangja alapján nem egy buta libára következtetek!
2013. március 30. 19:15
|
|
Az a Lány blogjavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.16. Hozzászólás: 182 Csatolások: 0 Azonosító: 197996 offline
|
Komolyan????? Nem tűnt eléggé intelligensnek?? Sajnálom szegény csajszit... ez eléggé gáz.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.