Az elegáns világmárkák egyik kiemelkedő tagja a francia Yves Saint Laurent. A divatház új arculata azonban nemhogy modernizálódik, hanem sokak által joggal sokkoló irányba terelődik. Ezt mutatja a márka új reklámarca is...
A teljes cikkhez kattints ide!
Az Yves Saint Laurent választása: Marilyn Manson
2013. március 30. 17:40
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
A hatásosság miatt nem kell aggódni akkor.
Marilyn pont az akire nem lehet nem odafigyelni. És pont erre van szüksége egy divatháznak; Hogy olyan reklámarca legyen aki nem felejtenek el egyhamar.
1 felhasználónak tetszik:
Johinna
2013. március 30. 17:46
|
|
vampiregirl144 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.01. Hozzászólás: 621 Csatolások: 64 Azonosító: 166354 offline
|
zerintem jó választás volt Manson!Ő egy igazi legenda!
"Ki hitte volna, hogy az egyre idősödő és hízó Marilyn Mansont akárki is reklámarcának választaná?"Na azért ez a mondat kicsit sértő szerintem :/
2013. március 30. 18:09
Nos,ez egy remek választás,így mindenki fel fog rájuk figyelni,és híresebbek lesznek.
2013. március 30. 18:17
|
|
Johinnasólarljós |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 2190 Csatolások: 489 Azonosító: 137715 offline
|
Idézet (vampiregirl144 @ 2013.03.30. 17:46)
zerintem jó választás volt Manson!Ő egy igazi legenda!
"Ki hitte volna, hogy az egyre idősödő és hízó Marilyn Mansont akárki is reklámarcának választaná?"Na azért ez a mondat kicsit sértő szerintem :/
A világ egyik leghatalmasabb Manson-rajongója írta azt a mondatot, úgyhogy kétlem
Hedi világának én bevallom annyira nem örülök [bár talán egy kicsit mégis], Manson arcának a márkánál viszont annál inkább. Beleillik Hedi elképzeléseibe és bár elsőre ráncoltam még a szemöldököm, de Manson tökéletesen vázolni fogja ezt az új világot és belevésődik majd az emberekbe...
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2013. március 30. 18:24
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
nem értem, miért lázonganak ennyire Manson miatt...oké, elismerem, hogy a pasi nem komplett, de ezt főként a borzalmas gyerekkorának köszönheti...szerintem semmi baj nincs a zenéjével és kíváncsian várom, hogy modellként mit fog produkálni
2013. március 30. 18:52
Mii miért vették ki Yves- szót?
pedig így olyan szép hangzása volt...pfff...saint laurent..na mindegy,sikerült kivennem a lényeget a cikkből...
2013. március 30. 19:01
Elsőként: ha az a mondat sértő lenne, akkor elnézést, természetesen nem annak szántam, elvégre kilencéves korom óta Manson-rajongó vagyok.
Amúgy meg azért mertem írni azt a sértőnek tűnő mondatot, mert sajnos ez vázolja a valóságot, amivel nem lenne gond, ha az okai nem önpusztítóak lennének: Marilyn a drogok és a pia miatt épül le.
Egyébként örülök ennek a dolognak, hiszen nagy kedvencem Manson és ez akárkinek megtisztelő lenne. Bár Hedi Slimane elég rendesen megváltoztatja, talán eltorzítja a divatházat, de én közel állok a metál stílushoz, így hát nem bánom annyira. De a régi, eredeti Ybes Saint Laurent kedvelők most biztosan csóválják a fejüket és elismerem, hogy joggal.
Egyébként örülök ennek a dolognak, hiszen nagy kedvencem Manson és ez akárkinek megtisztelő lenne. Bár Hedi Slimane elég rendesen megváltoztatja, talán eltorzítja a divatházat, de én közel állok a metál stílushoz, így hát nem bánom annyira. De a régi, eredeti Ybes Saint Laurent kedvelők most biztosan csóválják a fejüket és elismerem, hogy joggal.
2013. március 30. 21:22
|
|
szabina2522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 1359 Csatolások: 0 Azonosító: 195503 offline
|
Én megijedek ettől az embertől
2013. március 30. 22:52
|
|
aileenroadsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.21. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 188026 offline
|
A név változtatás szerintem hülyeség, de szerintem érdekes újítás Manson. Csak annyit tudok mondani, hogy kíváncsian várom.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.