Az elegáns világmárkák egyik kiemelkedő tagja a francia Yves Saint Laurent. A divatház új arculata azonban nemhogy modernizálódik, hanem sokak által joggal sokkoló irányba terelődik. Ezt mutatja a márka új reklámarca is...
A teljes cikkhez kattints ide!
Az Yves Saint Laurent választása: Marilyn Manson
2013. március 30. 17:40
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
A hatásosság miatt nem kell aggódni akkor.
Marilyn pont az akire nem lehet nem odafigyelni. És pont erre van szüksége egy divatháznak; Hogy olyan reklámarca legyen aki nem felejtenek el egyhamar.
1 felhasználónak tetszik:
Johinna
2013. március 30. 17:46
|
|
vampiregirl144 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.01. Hozzászólás: 621 Csatolások: 64 Azonosító: 166354 offline
|
zerintem jó választás volt Manson!Ő egy igazi legenda!
"Ki hitte volna, hogy az egyre idősödő és hízó Marilyn Mansont akárki is reklámarcának választaná?"Na azért ez a mondat kicsit sértő szerintem :/
2013. március 30. 18:09
Nos,ez egy remek választás,így mindenki fel fog rájuk figyelni,és híresebbek lesznek.
2013. március 30. 18:17
|
|
Johinnasólarljós |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 2190 Csatolások: 489 Azonosító: 137715 offline
|
Idézet (vampiregirl144 @ 2013.03.30. 17:46)
zerintem jó választás volt Manson!Ő egy igazi legenda!
"Ki hitte volna, hogy az egyre idősödő és hízó Marilyn Mansont akárki is reklámarcának választaná?"Na azért ez a mondat kicsit sértő szerintem :/
A világ egyik leghatalmasabb Manson-rajongója írta azt a mondatot, úgyhogy kétlem
Hedi világának én bevallom annyira nem örülök [bár talán egy kicsit mégis], Manson arcának a márkánál viszont annál inkább. Beleillik Hedi elképzeléseibe és bár elsőre ráncoltam még a szemöldököm, de Manson tökéletesen vázolni fogja ezt az új világot és belevésődik majd az emberekbe...
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2013. március 30. 18:24
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
nem értem, miért lázonganak ennyire Manson miatt...oké, elismerem, hogy a pasi nem komplett, de ezt főként a borzalmas gyerekkorának köszönheti...szerintem semmi baj nincs a zenéjével és kíváncsian várom, hogy modellként mit fog produkálni
2013. március 30. 18:52
Mii miért vették ki Yves- szót?
pedig így olyan szép hangzása volt...pfff...saint laurent..na mindegy,sikerült kivennem a lényeget a cikkből...
2013. március 30. 19:01
Elsőként: ha az a mondat sértő lenne, akkor elnézést, természetesen nem annak szántam, elvégre kilencéves korom óta Manson-rajongó vagyok.
Amúgy meg azért mertem írni azt a sértőnek tűnő mondatot, mert sajnos ez vázolja a valóságot, amivel nem lenne gond, ha az okai nem önpusztítóak lennének: Marilyn a drogok és a pia miatt épül le.
Egyébként örülök ennek a dolognak, hiszen nagy kedvencem Manson és ez akárkinek megtisztelő lenne. Bár Hedi Slimane elég rendesen megváltoztatja, talán eltorzítja a divatházat, de én közel állok a metál stílushoz, így hát nem bánom annyira. De a régi, eredeti Ybes Saint Laurent kedvelők most biztosan csóválják a fejüket és elismerem, hogy joggal.
Egyébként örülök ennek a dolognak, hiszen nagy kedvencem Manson és ez akárkinek megtisztelő lenne. Bár Hedi Slimane elég rendesen megváltoztatja, talán eltorzítja a divatházat, de én közel állok a metál stílushoz, így hát nem bánom annyira. De a régi, eredeti Ybes Saint Laurent kedvelők most biztosan csóválják a fejüket és elismerem, hogy joggal.
2013. március 30. 21:22
|
|
szabina2522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 1359 Csatolások: 0 Azonosító: 195503 offline
|
Én megijedek ettől az embertől
2013. március 30. 22:52
|
|
aileenroadsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.21. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 188026 offline
|
A név változtatás szerintem hülyeség, de szerintem érdekes újítás Manson. Csak annyit tudok mondani, hogy kíváncsian várom.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.