Starity

Önimádó modellek a világhálón, avagy posztolás percenként

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. április 14. 17:10 #81
Cara
Cara
visszatérő vendég

StátuszI miss his handsome smile ~Cory Monteith
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 122
Csatolások: 121
Azonosító: 200171
Idézet (aileenroads @ 2013.04.06. 17:27)
bogiiboglárka :
"cara delevigne ronda, leszbikus, unalamas, beképzelt. tehát tipikus amcsi."
Ezt most komolyan leírtad? Mert akkor szerintem bújj el...
Ezeket honnan az istenből vetted?! Biztos nagyon figyelmesen elolvashattad a cikket, és ismerheted is az életét, munkásságát..vagy nem. Lehet, hogy a lányokat is szereti, de a fiúkat is, és rohadtul angol. Azonkívül miért kell fikázni a kinézetét? 1. Nem vagy szebb nála. 2. A modell világban nem az az alapkövetelmény, hogy gyönyörű legyél, hanem, hogy különleges, és ezt Cara jócskán túlteljesíti. Nyilván az ő élete az unalmas, aki sztárokkal bulizik, akármit megvehet, és csak annyi a dolga, drága ruhákba pózoljon(jó sokkal több és nehezebb, de most azt hagyjuk) fogalmad sincs az életéről, úgyhogy szerintem nem ítélkezhetsz, és bántani meg végkép nem kéne..

Teljesen egyet ertek veled! Cara fantasztikus en nagyon szeretem SOT a kedvencem,nem ertem miert kell piszkalni? biztos te jobb vagy nala
2013. április 17. 11:47 #82
- törölt felhasználó -    
Idézet (bogiiboglárka @ 2013.04.03. 19:47)
cara delevigne ronda, leszbikus, unalamas, beképzelt. tehát tipikus amcsi.

Először is, úgy kell írni a nevét, hogy Cara Delevingne. Mellesleg, fogalmam sincs, hogy ezeket honnan szedted, de szerintem jobb is, ha nem tudom, nem hiszem, hogy érdekelne is akárcsak egy picurnyit is. Egyébként ízlések és pofonok, Cara sokak szemében kifejezetten csúnya, mások szemében meg kifejezetten szép (<- én ebbe a kategóriába tartozom), szóval ez a kijelentésed most nem is nagyon érdekel. De az, hogy csak úgy leszbikusnak nevezed.. wtf.gif Még ha az is lenne, mi gond lenne azzal? Szerintem semmi, de szíved joga ezt eldönteni. Úgy gondolom, hogy Cara pont az a modell, aki tele van energiával és élettel, imádom a pörgését és a sok hülyülését, szóval nem ragadt meg ott a kamerák mögött, ez pedig nagyon jó dolog! Ja, és csak úgy megjegyzem, hogy Cara nem amerikai lány.
2013. április 20. 16:52 #83
Elody
Elody
Einzelgänger
Hozzászólás: 9489
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
Én imádom Carát. Az én osztálytársaim is napi 500 fotót felraknak magukról (amire a kutya se kíváncsi) pedig nem is olyan szépek. De a modellek azok, miért ne válhatnának híressé képeikkel meg telójukkal is? A rajongók amúgy is szeretik, ha kedvenceikről sok kép van:D

Am ha szép lennék én is gy rakat képet felraknék xd:D
2013. április 23. 15:39 #84
mbgames
mbgames
visszatérő vendég
Hozzászólás: 485
Csatolások: 0
Azonosító: 170369
Hát ezek a manökenek vagy modellek manapság elég érdekesen néznek ki. Ez a Cara lány, meg szószerint egy vicc. A szépség halvány jele sincs rajta, de ez sokukról elmondható. Nem csodálom, ha sok modell srác meleg. Ezek között a lányok között én is inkább a haveromat dugnám.
2013. április 25. 19:23 #85
AnnaHuong
AnnaHuong
visszatérő vendég

StátuszI'm not perfect, never have been, never will be...
Hozzászólás: 475
Azonosító: 157434
amúgy ez nem csak a modellekre vonatkozik, hanem minden lányra a világon! Vagyis majdnem minden lányra. biggrin.gif
2013. április 28. 22:28 #86
Nikaaa
Nikaaa
team free will
Hozzászólás: 1941
Csatolások: 2268
Azonosító: 124647
Idézet (bogiiboglárka @ 2013.04.03. 19:47)
cara delevigne ronda, leszbikus, unalamas, beképzelt. tehát tipikus amcsi.

Először is: a szépség egy relatív fogalom, ezért nem illik lerondázni valakit. Ha ezt mégis megteszed az hatalmas tapintatlanságra és tudatlanságra vall.
Másodszor: rohadtul nincs jogod valakit ezért lenézni, szégyelld magad. Mellesleg, ő biszex, van egy kis különbség.
Harmadszor: Cara angol, tehát elvileg nem lehet "tipikus amcsi". *facepalm* Egyébként is, ezt meg honnan szedted, hogy minden "amcsi" ronda, leszbikus, unalmas és beképzelt?
Összegzés: kész röhej vagy. Egy előítéletekkel teli kisgyerek, aki úgy vagdalkózik, hogy utána se néz a dolgoknak. Szégyelld magad.
1 felhasználónak tetszik: Jolie_77
2013. június 02. 14:54 #87
- törölt felhasználó -    
Nem híresztelik magukat, hanem ugyanolyan emberek, mint mi, és ők is töltenek fel képeket. Egyébként meg Cara szerintem egyáltalán nem ronda, olyan különleges, csak a szemöldöke nem a legjobb ..
2013. június 15. 21:02 #88
Lills
Lills
új tag

Státuszthis world will never be, what i expected
Hozzászólás: 16
Azonosító: 173851
Nikaaa teljesen egyetértek, jól leosztottad ezt a primitív lányt.
2013. június 24. 11:00 #89
Gina99
Gina99

StátuszNem mérheted időben az örökkévalóságot. /American Horror Story/
Hozzászólás: 773
Azonosító: 155603
szerintem Cara gyönyörű mint minden modell, ezért nem is értem, hogy mások, hogy merik ócsárólják őket!
2013. augusztus 21. 22:42 #90
Zoe232677
Zoe232677
visszatérő vendég

Státuszpain demands to be felt
Hozzászólás: 498
Azonosító: 185994
biztos vagyok abban, h aki ezt a cikket készítette, ki nem állhatja Cara Delevingne-t. a "buta" szót semmiféleképpen nem lehet rá használni, de ez most mindegy. nem mellesleg, ha ilyen gyönyörű lennék, mint ezek a modellek, biztos, h rólam is több kép kerülne ki, ami nem feltétlenül tükrözi a nagyképűséget, illetve az önimádást, csupán aki elégedett saját magával, szívesen osztja meg a világgal is, és ez így van rendben smileeee.gif
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!