Önimádó modellek a világhálón, avagy posztolás percenként
2013. március 30. 16:51
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Gratulálok a cikk írójának, mert sok ostoba cikket olvasok itt a starityn, de ez kenterbe verte valamennyit.
Elárulná Nekem valaki mégis miért gáz az hogy ismerkednek sztárokkal, és postolnak is róla? Elárulom, hogy a legtöbb modellnek kötelezettségből adódóan kell megjelennie egy partyn, vagy más rendezvényen, és nem azért, mert nincs más dolga vagy nem a barátaival akar lógni éppen. Ha egy civil ember bejutna egy sztárokkal hemzsegő partyra azt ne mondja Nekem, hogy nem fotózkodna a sztárokkal, és nem osztaná meg a nagyvilággal örömében.. Mert azt körberöhögöm. Amúgy a sztárok jó része, nem csak a modellek leginkább arra használja a twittert, vagy a facebookot hogy személyes képeket osszon meg, hogy update-ljen a rajongóknak. Szóval ne kiáltsuk már ki velejéig egoistáknak a modelleket, és érdekembereknek..
2013. március 30. 17:00
Én szerintem a hírességeknél érhető (én nem rajongok senkiért). Néha jó olvasni egy bejegyzést Twitteren , egy kis vicces üzit vagy képet látni valamelyik kedvenc hírességemről aki a világ másik felén van és még így is tudhatjuk , hogy mit csinált az adott pillanatban , DE arra nagyon nem vagyok kíváncsi , hogy a nap 24 órájában mit csinál , esetlen egy nap 1-2 vicces poszt de ennyi elég. A promóciós képek feltöltése a leg érhetőbb. Na és attol viszont kiakadok amikor az osztálytársaim közül a lányok meg egyéb lány ismerőseim minden percben magukat töltögetik fel , hogy mit csinálnak , ők ettől nem lesznek híresek és engem nem is érdekel , de ha valaki meg zaklatni kezdi őket sírnak , hogy miért.
Ez szánalmas
Ez szánalmas
2013. március 30. 17:17
|
|
mirakarasvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.05. Hozzászólás: 245 Csatolások: 0 Azonosító: 148706 offline
|
Nem tudom ki hogy van ezzel ,de én személy szerint szeretek ilyen képeket nézegetni.Nekem tetszenek.Ettől még nem feltétlenül önimádóak...(szerintem)Bár tényleg nem kell percenként magunkról képeket posztolni...
2013. március 30. 17:19
|
|
rek4 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.17. Hozzászólás: 891 Csatolások: 459 Azonosító: 160752 offline
|
Idézet (Pöttömke @ 2013.03.30. 16:51)
Gratulálok a cikk írójának, mert sok ostoba cikket olvasok itt a starityn, de ez kenterbe verte valamennyit.
Elárulná Nekem valaki mégis miért gáz az hogy ismerkednek sztárokkal, és postolnak is róla? Elárulom, hogy a legtöbb modellnek kötelezettségből adódóan kell megjelennie egy partyn, vagy más rendezvényen, és nem azért, mert nincs más dolga vagy nem a barátaival akar lógni éppen. Ha egy civil ember bejutna egy sztárokkal hemzsegő partyra azt ne mondja Nekem, hogy nem fotózkodna a sztárokkal, és nem osztaná meg a nagyvilággal örömében.. Mert azt körberöhögöm. Amúgy a sztárok jó része, nem csak a modellek leginkább arra használja a twittert, vagy a facebookot hogy személyes képeket osszon meg, hogy update-ljen a rajongóknak. Szóval ne kiáltsuk már ki velejéig egoistáknak a modelleket, és érdekembereknek..
Jó ég, te aztán nagyon félreértettél valamit.
Elolvastad te egyáltalán? Nem úgy tűnik. Esetleg gond van a szövegértéseddel.
2013. március 30. 17:25
|
|
Bocii98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.09. Hozzászólás: 532 Csatolások: 0 Azonosító: 195695 offline
|
Pöttömke,egy részről igazat adok neked,mert attól,hogy sok fotót posztolnak magukról,nem mindenikük feltétlenül egoista.De azért ez mégis túlzás,mert agyonsztárolják magukat és érdekbarátságokat kötnek,minden mennyiségben.A gond ez.
Én gratulálok a cikk írójának.Mostanában a starity-n elég sok a szépen kidolgozott,igényes cikk...
Én gratulálok a cikk írójának.Mostanában a starity-n elég sok a szépen kidolgozott,igényes cikk...
2013. március 30. 17:28
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Persze, érdekbarátság, egyértelmű, végül is mi jobban tudjuk. Tehát ha x jóban van y-nal és csinálnak egy közös képet és azt felteszik akárhova, az azt jelenti, hogy x-nek vagy y-nak kell a plusz hírnév, amiért egy másik, ismertebb emberrel fotózkodik. Oké...
Egyébként értem én, hogy a cikk arról akar szólni, hogy gáz, ha valaki minden mozzanatot megoszt magáról a neten, de pont nem olyan esetekről van szó benne, tehát jogos, ha valaki ostobaságnak tartja.b
Egyébként értem én, hogy a cikk arról akar szólni, hogy gáz, ha valaki minden mozzanatot megoszt magáról a neten, de pont nem olyan esetekről van szó benne, tehát jogos, ha valaki ostobaságnak tartja.b
2013. március 30. 17:32
|
|
zsofi11új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 42 Csatolások: 0 Azonosító: 151307 offline
|
nem értem, hogy mi a baj azzal, hogy ha valaki sokat képet posztol ki magáról. Valószínű, hogy akik szeretik az adott embert azok örülnek annak, hogy nem hetenként 1 képet rak fel.
2013. március 30. 17:32
|
Winnie Sweetie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.12. Hozzászólás: 911 Csatolások: 86 Azonosító: 197706 offline
|
Idézet (Diirectioner1D @ 2013.03.30. 16:19)
modell megszállotság
-.-
és remélem a Care-s úgy nem igaz(!!)
ja és a szemöldöke: sírok, olyan ronda

és remélem a Care-s úgy nem igaz(!!)
ja és a szemöldöke: sírok, olyan ronda
Legalább ő kiemelkedik valamivel a többi 'tökéletes' könnyű nőcske közül
Gondolom eme hozzászólásod is csak azért lett ilyen lekezelő, mert Cara-t szóba hozták vándés srácokkal. - No nem baj, sikerült bemutatnod a directionerek alapszintjét
1 felhasználónak tetszik:
NiceandCute
2013. március 30. 17:35
Ja amúgy nem kell minden percben posztolni vmit. Cara feje besírtam xddddd
2013. március 30. 17:35
|
|
Klaudia.SnuphfenEll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 546 Csatolások: 55 Azonosító: 195508 offline
|
Winnie de eggyetértek
2013. március 30. 17:36
|
|
Klaudia.SnuphfenEll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 546 Csatolások: 55 Azonosító: 195508 offline
|
Mit kell oltogatni Cara-t? Majd ha olyan sikeresek lesztek mint ő akkor mondjatok ilyeneketet. . 5 éves gyerekszint komolyan mondom .. Szánalom hogy mennyire nem tisztekitek az ilyen embereket .. Csak Justin Meg One direction SZÁNALOM!!!
2013. március 30. 17:39
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
A modellek képömlesztése saját magukról miért lenne rosszabb, mint amikor az átlagember teszi ugyanezt?
Nekem is vannak olyan ismerőseim Facebook-on, akik folyton töltik fel magukról a képeket. Őszintén szólva, szerintem azok a képek a kutyát sem érdeklik, a modellek/hírességek fotóit viszont több százezer/millió ember csodálja nagy örömmel (vagy utálkozással).
Ez van. Nem kötelező nézni egyiket sem.
Nekem is vannak olyan ismerőseim Facebook-on, akik folyton töltik fel magukról a képeket. Őszintén szólva, szerintem azok a képek a kutyát sem érdeklik, a modellek/hírességek fotóit viszont több százezer/millió ember csodálja nagy örömmel (vagy utálkozással).
Ez van. Nem kötelező nézni egyiket sem.
2013. március 30. 17:39
nem értem, azért mert sok képet tesznek fel magukról, miért önimádók?? -.-"
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.