Demi Lovato hamarosan visszavonul?
2013. március 30. 15:49
|
|
Hugikah |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.13. Hozzászólás: 953 Csatolások: 75 Azonosító: 169226 offline
|
végül is igaz...az ő élete,és mi nem igen tudjuk befolyásolni hogy mit fog csinálni....azért hiányozna ha visszavonulna főleg ha egyáltalán nem is hallanék felőle...azért szeretem őt igaz,de nem tartozik a nagy kedvenceim közé...de azért még szeretem őt
hiányozni fog ha majd visszavonul ...
2013. március 30. 15:50
|
Winnie Sweetie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.12. Hozzászólás: 911 Csatolások: 86 Azonosító: 197706 offline
|
Végre egy interjú, amiben nem hangoztatta a 'Stay Strong'-os baromságát.
Komolyra fordítva a szót, egy dolgot sem hiszek el, amit az interjúban mondott. Ha most/nemrég nem bírta ki 2 hónapig se média nélkül, akkor hogyan akar akár örökre visszavonulni?
Nem, nem, ahhoz túl nagy feltűnési viszketegsége van.
Komolyra fordítva a szót, egy dolgot sem hiszek el, amit az interjúban mondott. Ha most/nemrég nem bírta ki 2 hónapig se média nélkül, akkor hogyan akar akár örökre visszavonulni?
Nem, nem, ahhoz túl nagy feltűnési viszketegsége van.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. március 30. 15:51
múltkor Ryan Seacrest-nek is mondta, hogy szeretne majd családot jó pár év múlva
megértem őt, és szorítok neki, hogy megtalálja a boldogságot
2013. március 30. 15:55
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Ő tudja... majd kiderül,hogy mi lesz belőle...
2013. március 30. 15:57
|
|
nyuuuszifulúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.03. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 197128 offline
|
Sajnos visszavonul,de ha ettől boldog lesz,akkor sok sikert neki,de nagyon fog hiányozni
)) <33
2013. március 30. 15:59
Én nagyon sajnálni fogom ha visszavonul,sajnos ez ezzel jár,de addig is minden új vele kapcsolatos dolgot kiélvezek.
2013. március 30. 16:03
Ez az ő döntése. ha vissza vonul, akkor is sokan várják majd vissza.
2013. március 30. 16:05
|
|
szabina2522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 1359 Csatolások: 0 Azonosító: 195503 offline
|
Ha neki így jó, akkor legyen így. Remélem örökre nem, mert hiányozna a hangja
2013. március 30. 16:08
|
|
Selena Bestvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.02. Hozzászólás: 496 Csatolások: 16 Azonosító: 195223 offline
|
neeeeeeeeeeeee!De nem ártana egy kis pihenés!
2013. március 30. 16:12
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
hát ahogy olvasom az interjút, még jó pár évig nem vonul vissza, különben is most lesz új albuma nem? szerintem még nem kell félteni
2013. március 30. 16:15
|
|
xDLovatox |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.23. Hozzászólás: 727 Csatolások: 0 Azonosító: 181180 offline
|
Jaj nagyon nem szeretném,hogy Demi visszavonuljon.De meg lehet őt érteni,hisz neki is van élete és joga van ahoz,hogy azt cselekedjen ami neki tetszik és ahogy ő látja.De remélem azért amiért majd lesz családja majd évek mulva még azért nem hadja ott a zenét.De azért ez még nagyon messze van.
2013. március 30. 16:20
matita irta
Én támogatom a minél előbbi visszavonulását ! biggrin.gif
És azt is, hogy minél előbb akadjon le 1D Niallről !!!
Én meg azt mondom te beteg vagy! Am tudhatnád, hogy nem is "akadt rá" a te szavaiddal élve. Na ennyit rólad pf....
És amit eleve hozzá akartam hozzá szólni az ez: Nagyon szépen megfogalmazta, hogy mit szeretne a jövőben. Nem most először mondom, hogy ő a példaképem és ezek nem csak üres szavak! Mit gondolok arról, hogy MAJD vissza vonul? Hát....nem örülök neki, de azzal egyetértek amit elmondott! Én is énekesnő szeretnék lenni és kb. ugyanígy képzelném el a jövőmet mint ő. Nagyon szeretem!!
Én támogatom a minél előbbi visszavonulását ! biggrin.gif
És azt is, hogy minél előbb akadjon le 1D Niallről !!!
Én meg azt mondom te beteg vagy! Am tudhatnád, hogy nem is "akadt rá" a te szavaiddal élve. Na ennyit rólad pf....
És amit eleve hozzá akartam hozzá szólni az ez: Nagyon szépen megfogalmazta, hogy mit szeretne a jövőben. Nem most először mondom, hogy ő a példaképem és ezek nem csak üres szavak! Mit gondolok arról, hogy MAJD vissza vonul? Hát....nem örülök neki, de azzal egyetértek amit elmondott! Én is énekesnő szeretnék lenni és kb. ugyanígy képzelném el a jövőmet mint ő. Nagyon szeretem!!
2013. március 30. 16:20
Bárcsak Seleníta vonulna vissza >.<
Demi döntése teljesen érthető, az ő élete, azt csinál vele, amit akar. Legalább nem hülyeségeken gondolkozik, hanem komoly tervei vannak, és ez szép.
Demi döntése teljesen érthető, az ő élete, azt csinál vele, amit akar. Legalább nem hülyeségeken gondolkozik, hanem komoly tervei vannak, és ez szép.
2013. március 30. 16:24
|
|
FantasticGirl.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.12. Hozzászólás: 355 Csatolások: 0 Azonosító: 183249 offline
|
ajj..
hát végülis jogos, ő is ember, család, meg nyugalom neki is kell.. de azért kár..
nagyon szeretem a zenéjét..
<3
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.