60 milliós közönséget ültettek fel az énekesnő követelései miatt Indiában.
A teljes cikkhez kattints ide!
Díváskodás miatt törölték Jennifer Lopez fellépését
2013. március 30. 10:07
Jenifer Lopez régen hallottunk róla de ilyen egy díva.
2013. március 30. 10:07
Ha kidobták akko megérdemelte, félreértés ne essék kedvelem Jennifert de ez azért már túlzás..
2013. március 30. 10:08
Hát, én ezért igazán nem töröltem volna a koncertjét.
2013. március 30. 10:37
|
|
LoveNessa |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 1483 Csatolások: 10859 Azonosító: 153158 offline
|
Idézet (Brenda @ 2013.03.30. 10:08)
Hát, én ezért igazán nem töröltem volna a koncertjét.
megadtál volna mindent amiért követelőzött? ez csak pár dolog a listáról, ami napvilágot látott, de az ilyen listák egy rakás hülyeséget szoktak tartalmazni és az évek során csak egyre gyarapodnak, mert a sztárok elszállnak maguktól. Hallottam olyanról, hogy kértek egy rakás M&Ms-t de kiszedették belőle a barna színű cukrokat, mert nekik az nem ízlett; Whitney Houston kért már páncélozott Mercedest vagy BMW-t; a Red Hot Chili Peppers meditációs szobát; Elton John két limuzint, diétás kólát, ami csak dobozos lehet; a Coldplay egy rakat piát és nyolc pár zoknit is; ráadásul volt, hogy JLo egy tiszta hófehér színű öltözőt kért, csak hófehér bútorokkal
Én szeretem JLo-t mint színésznő és mint énekesnő is, de ha már ekkora "szolgahaddal" érkezik, gondoskodjon is róluk
2013. március 30. 10:37
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Én szeretem JLo-t, a dalait és a filmjeit egyaránt, de azt mindig is megállapítottam, hogy elég nagy elvárásai vannak, mindenből a legextrább kell. A jegy is jó drága lehet a koncertjére.
2013. március 30. 10:55
hát én am sem nagyon rajongók érte , nevetséges , az tuti h én is páros lábban dobtam volna ki XDXD aztán had menjen, neki is azokkal kéne törődnie akik alig várják hogy halhassák őt
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: