A legsikeresebb videoklipek: Lady Gaga
2013. március 30. 15:37
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Én meg pont hogy a Bad Romance klipjétől nem dobtam hátast, de még a Telephone klipjétől sem. Hiába van benne Beyoncé is, iszonyat bugyuta a klip. Talán a Marry The Nightot bírom a legjobban, amit természetesen a legjobban húztak le a kritikusok. (Szerintem ha nem tudta volna mindenki, hogy Gaga keze benne volt a rendezésben, egyből többeknek nyerte volna el a tetszését. Mindegy.) A cikkben felsoroltak közül a Judas a legjobb, annyira egyben van az egész.
Az itt kialakuló vitához meg csak annyit fűznék hozzá, hogy ne féltsük már az egyházat, oké?
Az itt kialakuló vitához meg csak annyit fűznék hozzá, hogy ne féltsük már az egyházat, oké?
2013. március 30. 15:46
|
|
sellylove99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.16. Hozzászólás: 192 Csatolások: 1439 Azonosító: 158501 offline
|
Nem tudok választani. Szinte mindegyik klipje elnyerte a tetszésemet. Talán a Judas és a Bad Romance. Kár, hogy a LoveGame vagy a Marry The Night nincs itt :/
2013. március 30. 16:16
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
szerintem ezek közül a Judas és a Born This Way a legjobbak(:
2013. március 30. 16:42
|
|
Tigris2011visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 343 Csatolások: 330 Azonosító: 162608 offline
|
nekem egyik se tetszik
2013. március 30. 17:37
|
|
szendreiviki |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.17. Hozzászólás: 688 Csatolások: 2 Azonosító: 136578 offline
|
Ja egyetértek,de nekem az összes tetszik!
2013. március 30. 17:40
|
|
esztike101010visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.10. Hozzászólás: 266 Csatolások: 0 Azonosító: 191328 offline
|
nekjem mindegyi ttszik csak az utolso kicsit unalmas
2013. március 30. 17:42
|
|
esztike101010visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.10. Hozzászólás: 266 Csatolások: 0 Azonosító: 191328 offline
|
és borzasztó én megilyedem tőle
2013. március 30. 19:37
Igazából nem Gaga változott meg, hanem a Born This Way egy más stílusú album volt, kicsit keményebb,mint amit megszoktunk Gagától.. A Born This Way album TrashPop emiatt gondolom páran elpártoltak Gagától. Viszont sokkal összetettebb album mint a Fame/Fame Monster. Gondolom az ARTPOP megint ilyen tömegzenés korong lesz tele világslágerekkel, aminek nem feltétlen örülök.
2013. március 31. 01:54
|
|
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline
|
Hogy szívódna fel az egyház a hülyeségével!
Nekem a Telephone az örök kedvenc, meg az Alejandro, de a Marry The Night és a The Age Of Glory klipjét is nagyon imádtam, nem beszélve a You And I-ról, na így elgondolkodva azt szeretem a legeslegjobban
2013. március 31. 12:06
Megmondom őszintén egy olyan klipje nincs amire azt tudnám mondani hogy jó. Mert Gaga mindig undorító és rossz klipeket forgat,még ha a dal jó is a klip szörnyű.(bár ez az utóbbi albumára nem igaz mert mindegyik dala szörnyű).
2013. március 31. 13:05
Szerintem a Marry Th Night (sajnos nincs itt) a legjobb.Az a legőszintébb Gaga klip,abba tényleg megmutatja ki az a Lady Gaga és honnan indult.Valamint szerintem még a Judas és a Bad Romanc nagyon erős klip.
2013. március 31. 13:09
Mintha csak én írtam volna
Minden info benne van, ami egy jó cikkhez kell. Igaz, nekem nem nyújtott újdonságot, de ettől függetlenül nagyon jó volt, gratula!
Gaga egy kicsit elvont klippeket készít, néhányszor meg kell nézni őket, hogy világossá váljon az értelmük, de nagyon jók. A legművészibb videó a Marry the Night, egyébként, csak az annyira nem népszerű sajnos :/
Gaga egy kicsit elvont klippeket készít, néhányszor meg kell nézni őket, hogy világossá váljon az értelmük, de nagyon jók. A legművészibb videó a Marry the Night, egyébként, csak az annyira nem népszerű sajnos :/
2013. március 31. 16:45
Nekem az összes klippje tetszik de kiemelném a Born This Way-t mert az nagyon jó lett
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: