(egyébként ezek közül mindegyiknek tudom a táncát
A legsikeresebb videoklipek: Lady Gaga
2013. március 30. 09:53
|
|
Little Monster-GFF첸게 ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.23. Hozzászólás: 1162 Csatolások: 61 Azonosító: 161058 offline
|
Én teljesen tisztában vagyok azzal, hogy a legtöbbjük elég botrányos...az egyházzal is teljes mértékben egyet értek. Azzal sem vitatkozok, hogy egy-két sátánista jel is van bennük (gondolok én még itt a Yoü & I videóban a nácis jelképre is). Mi kicsiszörnyecskék tisztában vagyunk azzal, hogy miket csinál Mommy. De mi így fogadjuk el, és így szeretjük. Paws Up!
)
2013. március 30. 10:06
Gaga
Igen mindenki tudja hogy vannak benne sátánista jelek de evvel Gaga is tisztában van
Szerintem a Telephone nagyon jó szám alapjáraton de Beyonce még inkább feldobja
Szerintem a Telephone nagyon jó szám alapjáraton de Beyonce még inkább feldobja
2013. március 30. 10:57
|
|
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5017 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline
|
mind nagyon jóó
2013. március 30. 11:17
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
justthetruth:
A "sátánista" szimbólumok alatt a illuminati jeleket érted? Istenem, azt a témát hagyjuk már... Olyan idegesítő, hogy ezt minden sztárra ráfogják.
Mellesleg kis javítás: "illuminati" latin szó, felvilágosodottat jelent. Ha visszatekintesz történelmi ismereteidhez, tudod, hogy a felvilágosodás eszméje a 18. században bontakozott ki Franciaországban és többek között ott voltak az első Isten-tagadók.
Tehát az illuminati igazából ateistát jelent, csak az Isten-tagadókat az elején még üldözte az egyház és ehhez a legjobb propaganda az volt, hogy rájuk sütötték, hogy sátánisták, meg, hogy pogány varázslatokat használnak.
Gaga viszont aktív keresztény, hisz Istenben, templomba jár, imádkozik, stb, szóval ha ilyen jelképet vélsz felfedezni a videóiban, az csak véletlen. =) (Amúgy ha valahol feltűnik egy háromszög, az nem rögtön jelkép, szóval hagyjuk már abba ezt az üldözési mániát).
A "sátánista" szimbólumok alatt a illuminati jeleket érted? Istenem, azt a témát hagyjuk már... Olyan idegesítő, hogy ezt minden sztárra ráfogják.
Mellesleg kis javítás: "illuminati" latin szó, felvilágosodottat jelent. Ha visszatekintesz történelmi ismereteidhez, tudod, hogy a felvilágosodás eszméje a 18. században bontakozott ki Franciaországban és többek között ott voltak az első Isten-tagadók.
Tehát az illuminati igazából ateistát jelent, csak az Isten-tagadókat az elején még üldözte az egyház és ehhez a legjobb propaganda az volt, hogy rájuk sütötték, hogy sátánisták, meg, hogy pogány varázslatokat használnak.
Gaga viszont aktív keresztény, hisz Istenben, templomba jár, imádkozik, stb, szóval ha ilyen jelképet vélsz felfedezni a videóiban, az csak véletlen. =) (Amúgy ha valahol feltűnik egy háromszög, az nem rögtön jelkép, szóval hagyjuk már abba ezt az üldözési mániát).
2013. március 30. 11:21
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
öhmm ebben a cikksorozatban nem az 5 legjobbnak kellene szerepelni? itt meg csak 4 van
2013. március 30. 11:22
Hát igazából, vannak benne jelképek és szimbólumok bőven, de Gaga klipjeiben általában mindenre ráfogják, még egy háromszögre is
. A Poker Face azért nincs itt mert a videoklipje teljesen átlagos.( Tudom, hogy az egyik legsikeresebb száma
)
2013. március 30. 11:24
Idézet (LexiCobain @ 2013.03.30. 11:21)
öhmm ebben a cikksorozatban nem az 5 legjobbnak kellene szerepelni? itt meg csak 4 van 
Az ötödiket mindenki eldönti magában, hogy melyik legyen
2013. március 30. 11:24
tényleg csak 4 dalt írtak össze...na mind1, szerintem a Telephone az egyik legjobb dal!
2013. március 30. 11:25
Az összes számát imádom erről a listáról. Nagyon jó kis összeállítás lett
2013. március 30. 11:31
|
|
justthetruthvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.03. Hozzászólás: 319 Csatolások: 0 Azonosító: 185410 offline
|
Candy_attack! Nem egy háromszög láttán gondoltam arra, hogy sátánista!!! Írtam, hogy a szövegei is kétértelműek! Youtube-on elemeznek ki tőle klippeket, amiben számos jel utal erre!!!
3. És nyilván történelmi ismereteidből akkor te is tudhatnád, hogy ezek az "ateisták" Mk Ultra programmal többek között agymosással érték el céljúkat! És titokban működnek! De ezt biztos te is tudod!
Annyit még, hogy Gaga nagy istenhívő létére mészárlást mutat be a színpadon!
3. És nyilván történelmi ismereteidből akkor te is tudhatnád, hogy ezek az "ateisták" Mk Ultra programmal többek között agymosással érték el céljúkat! És titokban működnek! De ezt biztos te is tudod!
Annyit még, hogy Gaga nagy istenhívő létére mészárlást mutat be a színpadon!
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. március 30. 11:38
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
bírom Gagát, de engem mindig Marilyn Mansonra emlékeztet csak női változatban
szerintem egyszer még duettezni fognak
2013. március 30. 11:48
|
|
Im Directionervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 309 Csatolások: 0 Azonosító: 186702 offline
|
annyira nem kedvelem
de vannak jó klippjei és zenéi
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.