Hollywood újabb klasszikus film folytatásába kezdett: az 1983-as Családi vakáció (Vacation) kap második részt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Készül a Családi vakáció folytatása
2013. március 29. 16:56
Én nem néztem eddig,de kíváncsi vagyok rá,talán belenézek.
2013. március 29. 17:58
|
|
Selena Bestvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.02. Hozzászólás: 496 Csatolások: 16 Azonosító: 195223 offline
|
Még egy szar film :/
2013. március 29. 19:40
Én se láttam de meg se nézem a hozzászólások láttán.
2013. március 29. 19:49
|
BubuMaci6277új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 75 Csatolások: 0 Azonosító: 182131 offline
|
Hogy tudtok úgy véleményt mondani, hogy nem láttátok? Nem értem...
Mondjuk a Családi vakációt pont nem bírom annyira, de az Európia vakáció bármikor meg tudom nézni. Pár hete ment a TV-ben és kicsit felidézte a gyerekkorom, hogy hányszor láttam :'D
De gondolom ti nem nagyon tudnátok értékelni, mert már egy teljesen más generáció vagytok.
A Karácsonyi vakációt is láttam, de nem is rémlett, hogy Johnny Galecki játszott benne
Mondjuk ott még kölök volt :')
Mondjuk a Családi vakációt pont nem bírom annyira, de az Európia vakáció bármikor meg tudom nézni. Pár hete ment a TV-ben és kicsit felidézte a gyerekkorom, hogy hányszor láttam :'D
De gondolom ti nem nagyon tudnátok értékelni, mert már egy teljesen más generáció vagytok.
A Karácsonyi vakációt is láttam, de nem is rémlett, hogy Johnny Galecki játszott benne
2013. március 29. 21:49
|
|
szabina2522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 1359 Csatolások: 0 Azonosító: 195503 offline
|
sissy0803 én is így gondolkodom
2013. március 30. 09:13
|
|
hellosummervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.17. Hozzászólás: 308 Csatolások: 0 Azonosító: 189819 offline
|
Na erre kíváncsi leszek
2013. március 30. 10:18
|
|
VictoryS.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.12. Hozzászólás: 311 Csatolások: 68 Azonosító: 169107 offline
|
Nagyon jó film!!!! megnézem a folytatását.
Mondjuk ezt én sem értem ha valaki nem látta az miért véleményezi?? és miért negatívban ha már megteszi a véleményezést...uncsik kicsit az ilyen hozzászólások.
Mondjuk ezt én sem értem ha valaki nem látta az miért véleményezi?? és miért negatívban ha már megteszi a véleményezést...uncsik kicsit az ilyen hozzászólások.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: