A promo videó jól sikerült, habár én a The Walking Dead-től kikészültem (játék) , elég gyenge az idegzetem, de jó ötlet volt ez a zombis dolog
Zombivá változott Selena Gomez
2013. március 30. 06:24
|
|
dope200 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.22. Hozzászólás: 565 Csatolások: 141 Azonosító: 176332 offline
|
Én szeretem Selenát , de pont az ő zombi alteregója lett a legrosszabb, és a cím kissé sértő a többiekre nézve, attól még , hogy sztárok közül itt ő a legnépszerűbb mások is érdemelnek ugyanannyi figyelmet...pláne mert tehetséges színészekről beszélünk...!
A promo videó jól sikerült, habár én a The Walking Dead-től kikészültem (játék) , elég gyenge az idegzetem, de jó ötlet volt ez a zombis dolog
D Alig várom a díjátadót!-kíváncsi vagyok végül kik kerülnek ki díjazottakként , eléggé erősre sikeredett a mezőny...én főleg a Legjobb Női szereplő miatt izgulok mert Mila Kunison kívűl mindegyiket imádom!
2013. március 30. 07:31
|
|
CuppyCake.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.16. Hozzászólás: 41 Csatolások: 0 Azonosító: 197939 offline
|
Ez a cikk nem csak Selenáról szólt. demind1
2013. március 30. 08:25
Jó lett a videó,bár a cikk címében meg kellett volna említenima többi sztárt is..
2013. március 30. 09:15
|
|
hellosummervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.17. Hozzászólás: 308 Csatolások: 0 Azonosító: 189819 offline
|
Szerintem így sokkal szebb
de amúgy jó ötlet ez a videó.
2013. március 30. 10:01
|
|
Az a Lány blogjavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.16. Hozzászólás: 182 Csatolások: 0 Azonosító: 197996 offline
|
Eléggé ötletes!! Tetszik, hogy nem az a megszokott édi-bédi klipp lett van
2013. március 30. 12:10
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Hát, ez zombi?! Aki igazi zombikra kíváncsi az nézze meg a Kaptárt.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: