Jolie_77:
De mikor a "SWAG" sztárok, mint Bieber meg Chris Brown többmilliós, gyémántokkal kirakott Rolex órát hordanak olyan vastag aranyszíjjal, mint a nyakam, közben meg a telefonjukon nézik, mennyi az idő, mert az órát nem tudják leolvasni, az teljesen oké...
Gaga mert venni egy aranyozott tolószéket magának, amire szüksége is van, mert nem tud járni, az meg mekkora szemétség. Nem tudom, miért probléma, hogy vett magának egy ilyet a 300-400 millió dolláros vagyonából...
Lady Gaga tea partival ünnepelt
2013. március 29. 15:04
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
2013. március 29. 15:56
|
|
Lucky5state of grace |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 1086 Csatolások: 1 Azonosító: 133629 offline
|
Én örülök neki, hogy idén ilyen visszafogottan ünnepelte a születésnapját. Azt a tolószéket én is túlzásnak érzem, szerintem bőven elég lenne egy sima, nem pedig ilyen csiricsáré.
Meglepő módon én tudok Gagáról mindenféle elfogultság nélkül nyilatkozni, pedig rajongó vagyok.
Meglepő módon én tudok Gagáról mindenféle elfogultság nélkül nyilatkozni, pedig rajongó vagyok.
2013. március 29. 16:06
|
|
SilverWolfST✯RLIGHT, A.R.M.Y. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 1069 Csatolások: 5 Azonosító: 179105 offline
|
Happy Birthday neki utólag is!Gyógyuljon meg!
2013. március 29. 16:31
|
|
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 offline
|
Ha Gaga Fa tolószékben ülne, akkor is éheznének, meg akkor is ha gyémánt tolószékben ülne, szóval ez nem jó érv, esetleg az, hogy ezzel tényleg nem mutat túl jó példát, de mondjuk engem nem zavar, meg nem kapok tőle vérszemet, vagy idegbajt, hogy mit képzel magáról!
2013. március 29. 17:14
|
|
divaft |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.18. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 129459 offline
|
Jolie_77 és Beyla: Ken szerint ha az énekesnő teljesen felépül, és már nem lesz szüksége Emmára akkor árverésre fogja bocsátani, és az abból befolyt összeget egy alapítványnak fogja adományozni!- ideje lenne hogy megfigyeljétek nem olyan mint a többi nevetséges sztárocska!
2013. március 29. 17:36
Kit érdekel, hogy aranyozott tolószéke van? Ha ez szerintetek pénzszórás, kutassatok utána, hogy az eddigi pápák hogy szórták a pénzt, vagy mondjuk az angol királyi család ... Ehh.
2013. március 29. 17:37
|
|
Little Monster-GFF첸게 ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.23. Hozzászólás: 1162 Csatolások: 61 Azonosító: 161058 offline
|
Egyemmeg (^.^)* utólag is sok boldog szülinapot Mommynak!!
2013. március 29. 18:13
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (Candy_attack @ 2013.03.29. 15:04)
Jolie_77:
De mikor a "SWAG" sztárok, mint Bieber meg Chris Brown többmilliós, gyémántokkal kirakott Rolex órát hordanak olyan vastag aranyszíjjal, mint a nyakam, közben meg a telefonjukon nézik, mennyi az idő, mert az órát nem tudják leolvasni, az teljesen oké...
Gaga mert venni egy aranyozott tolószéket magának, amire szüksége is van, mert nem tud járni, az meg mekkora szemétség. Nem tudom, miért probléma, hogy vett magának egy ilyet a 300-400 millió dolláros vagyonából...
Ha megnyugtat, B és CB és mások pénzszórását éppen ilyen ostoba dolognak tartom.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. március 29. 19:01
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Ez a tolókocsi nagyon gáz!
2013. március 29. 19:54
|
|
Lili1DLoveForever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.28. Hozzászólás: 901 Csatolások: 0 Azonosító: 192600 offline
|
HM? jó tolókocsi.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.