Megtalálták Cipő utódját
2013. március 29. 18:37
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Cipőt nem lehet pótolni és szerintem nem is fogják úgy szeretni,mint Cipőt.Egxébként az együttes tagjaitól nem valami szép dolog,hogy nem sokkal azután,hogy Cipő meghalt már az utódját keresik az együttesben.
2013. március 29. 19:24
|
|
dll89visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.12. Hozzászólás: 284 Csatolások: 0 Azonosító: 145259 offline
|
Azért ez jó. Több évtizedig Cipő volt az énekes, és egy hónappal (se) a halála után lecserélik? Ezt nehezen hiszem el, de ha mégis igaz, akk gyalázatos...
2013. március 29. 20:30
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
Őt nem lehet helyettesíteni. Mellesleg, szerintem nem kéne máris keresni valaki mást, legalább gyászoljanak.
2013. március 30. 19:20
|
|
olimpic girlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.04. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 182430 offline
|
Ez milyen visszataszító már, hogy szegény Cipő szinte csak most halt meg, de már az "utódját" keresik! Olyan egyedi és csodálatos hangszíne volt neki, hogy száz évig is kereshetik, akkor sem találnak még egy ilyen hangot illetve embert!!!! Ja és miért nem csináltak már akkor egy új albumot új énekessel, amikor szegény még kómában volt!!! >< Ezeknek semmi sem szent!!
2013. március 30. 20:24
|
|
NdaCicushkaO_ovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.19. Hozzászólás: 208 Csatolások: 0 Azonosító: 198144 offline
|
Ilyen gyorsan?
hát ez már kicsit megalázzó hiszen csak most halt meg
((
2013. március 30. 20:32
|
|
LoveNessa |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 1483 Csatolások: 10859 Azonosító: 153158 offline
|
hát ez így akkor sem lesz ugyanaz a Republic, mivel Cipőt senki sem helyettesítheti, hiába hasonló a hangszíne és a külseje. akkor legalább a nevet változtassák meg, ha már megvan az "utódja"
2013. március 30. 20:35
|
|
Saphira |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.31. Hozzászólás: 685 Csatolások: 3 Azonosító: 195049 offline
|
Ez nekem túl gyors, szerintem ezzel várni kellett volna egy kicsit. Bocsánat de ezt én visszataszítónak tartom, nekem ebből az jött le, hogy ebből az egész helyzetből akarnak pénzt csinálni amíg lehet.
2013. március 31. 10:13
|
nagyagiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.02. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 157232 offline
|
Nem kellene a bulvárnak mindent elhinni, mert a fele sem igaz! Cipőt sem pótolni, sem helyettesíteni nem akarják, de ők élnek, és ők zenekarként tovább akarnak dolgozni! A hiteles forrásokra kellene alapozni! Az alábbi linken található videó hiteles!
http://rtlklub.hu/musorok/fokusz/videok/202381
http://rtlklub.hu/musorok/fokusz/videok/202381
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: