Idézet (JustinDócy @ 2013.03.29. 17:21)
tyűha, most olyan "oltásokat" kaptam! xD
Nos..: D visszaírnék az összes válaszra amit kaptam.
Normális esetben nem nagyon beszélek így, de sokan nagyon felhúztak
Lehet fújjogni, meg szidni engem is meg Justint is, de sajnos egyikünket sem hatja meg :')
Állítólag ti "felnőtt módjára" viselkedtek.
Én abszolút toleráns vagyok, egy bizonyos szintig. De miután fröcsögnek a kommentjeitek trágár/obszcén/undok/nagyképű megnyilvánulásoktól, ezeket nem kötelességem lenyelni.
Tudjátok mit? Magasról teszek arra, hogy ki mennyire utálja őt, de senki nem kötelez arra, hogy a vele kapcsolatos cikkeket olvassátok, és beszólogassatok! Én talán 15 évesen vagyok annyira normális, hogy ha utálok is valakit, nem oltogatom az adatlapja meg a róla szóló cikkek alatt kommentben. Nekem nem poén, hogy mások kedvencét kritizáljam. Még hogy ÉN nem vagyok érett. Nézzetek már magatokra!
Amúgy nem gondolom, hogy vissza kéne vennem magamból, mert úgy érzem, jogosan vagyok felháborodva. Aztán megint lehet köpködni rám. Én így gondolom.
Darkness írta: U.I.: kicsillagoztam néhány szót, hogy elküldhessem az üzenetet, és én személy szerint nem gyökér, hanem féreg vagyok
- Ne játszd a majmot, mások is idéztek csillagozás nélkül..
Nem állok le senkit sem védeni, mert biztos vagyok abban, hogy hamarosan ők is válaszolnak.
Lehetsz akármilyen ideges, jogosan, vagy jogtalanul, ha nem szoktál káromkodni, akkor visszatudod magad fogni, főként írásban. Éretlen, én? Sok mindenek el lehet engem hordani, de kettőnk közül nem én vagyok az életlenebb

Nézek 'magamra'? Én ruhát látok, amit a Te 'kedvenced' gyakorta elfelejt viselni
Köszönöm, hogy ily módon jellemeztél engem

Úristen, nem engedte elküldeni az üzenetemet a rendszer, a Te szavaid miatt, ezért most
tényleg játszom a majmot