A kanadai tinisztár két döntés között áll: vagy folytatja karrierjét egy új albummal és esetleges turnéval, vagy egy kis időre visszavonul a hírnév elől, hogy magára koncentráljon.
A teljes cikkhez kattints ide!
Justin Bieber visszavonul?
2013. március 29. 07:48
2013. március 29. 07:49
Áldásom rá.
11 felhasználónak tetszik:
House Of Wax,
BichGirl,
Darkness,
Pöttömke,
bibicsibi,
Beyla,
Im a SlaveForBritney,
MadHatter,
Szandiiii,
bertmccracken,
Fan-ily6889
2013. március 29. 07:54
|
|
mrs.styles93visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.28. Hozzászólás: 351 Csatolások: 0 Azonosító: 184849 offline
|
nekem semmi bajom sincs vele, sőt kedvelem őt.
egy kis pihenés nem ártana, de egy új albumnak is örülnék... akárhogyan is lesz, támogatom.
<3
2013. március 29. 07:56
|
|
SilverWolfST✯RLIGHT, A.R.M.Y. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 1069 Csatolások: 5 Azonosító: 179105 offline
|
Szerintem egy kis pihenés jól jönne neki
2013. március 29. 07:57
Csak nyugodtan, de szerintem inkább örökre tűnjön el. Ha felejthetetlen, legendás művész lenne (amit ilyen hanggal és megjelenéssel kétlek), sajnálni kéne. Így nem.
9 felhasználónak tetszik:
BichGirl,
Jolie_77,
House Of Wax,
Darkness,
Pöttömke,
Beyla,
Im a SlaveForBritney,
MadHatter,
Fan-ily6889
2013. március 29. 08:01
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Ahogyan Zimányi Lindácska cikkénél is írtam: a soha viszont nem látásra!
10 felhasználónak tetszik:
Darkness,
Pöttömke,
szendreiviki,
Beyla,
Im a SlaveForBritney,
MadHatter,
Szandiiii,
bertmccracken,
House Of Wax,
Fan-ily6889
2013. március 29. 08:05
Egyetértek vele.Hisz csak 19 éves most kell kiélnie magát és szerintem semmi olyat nem csinált,amit bármenyik korabeli srác ne tett volna.Örülnék az új albumnak,de szerintem inkább egy kis pihenés és a visszavonulás tenne jót neki.
1 felhasználónak tetszik:
szendreiviki
2013. március 29. 08:06
|
cserike99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.21. Hozzászólás: 534 Csatolások: 0 Azonosító: 186353 offline
|
egy pár hónapra szerintem menjen pihenni.
1 felhasználónak tetszik:
szendreiviki
2013. március 29. 08:08
|
|
Az a Lány blogjavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.16. Hozzászólás: 182 Csatolások: 0 Azonosító: 197996 offline
|
Egyetértek az előzőekkel: Húzás Bieber :*
2013. március 29. 08:09
Szerintem teljes mértékben igaza van ! Csak egy tini. Ő is hibázhat , csak őt ezekután egy csomóan elítélik ! Mint pl ti it ! Nem vagytok a helyzetében és fogalmatok sincs mit él át,de persze trendből egyből szidni kezditek ! Nem tom, hogy pl ti, hogy reagálnátok az ő helyében ! Szerintem jót tenne neki egy kis pihenés.
2013. március 29. 08:10
Idézet (matita @ 2013.03.29. 08:09)
Szerintem teljes mértékben igaza van ! Csak egy tini. Ő is hibázhat , csak őt ezekután egy csomóan elítélik ! Mint pl ti it ! Nem vagytok a helyzetében és fogalmatok sincs mit él át,de persze trendből egyből szidni kezditek ! Nem tom, hogy pl ti, hogy reagálnátok az ő helyében ! Szerintem jót tenne neki egy kis pihenés.
Trendből? Esetleg nem gondoltál bele, hogy valaki nem csak trendből nem szeret valakit? Ne magadból indulj ki.
8 felhasználónak tetszik:
Darkness,
Jolie_77,
Pöttömke,
Beyla,
MadHatter,
House Of Wax,
Szandiiii,
Fan-ily6889
2013. március 29. 08:15
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (matita @ 2013.03.29. 08:09)
Tudod, vannak emberek, akik nem trendből szeretnek vagy utálnak. Vannak - például jómagam - akik szerint amit Justin csinál, az nem zene. Felőlem felmutathat kétszáz díjat, nekem akkor is csak egy tehetségtelen, ellenszenves gyerek marad, aki nem ért a jó zenéhez, viszont van egy ügyes menedzsmentje, akiknek (és a tinilányok) segítségével "világsztár" lett.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.