A Transformers sztárját kirúgták a legutóbbi darabjából, ő mégis megjelent a premieren.
A teljes cikkhez kattints ide!
Shia LaBeoufnak savanyú a szőlő?
2013. március 28. 20:48
|
|
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline
|
Sosem bírtam ezt a palit! Bunkesz!
2013. március 28. 21:10
Ez roppant felnőttes és érett húzás volt, Shia, gratulálok
Értem én, hogy sértve érzi magát, de akármennyire jogtalan is volt a kirúgása (már ha az volt), akkor se viselkedünk afféle Megtorlóként főleg az iránt (Foster), aki abszolúte nem tehet arról, hogy őt tették be a helyére.
2013. március 28. 21:26
|
|
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline
|
Én nem értem ebben mi a rossz. Nyilván mindenki érezte miért is csinálja igazából, de nem akkora probléma, mintha végigordibálta volna a darabot, vagy mit tudom én...
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2013. március 28. 22:32
|
|
szabina2522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 1359 Csatolások: 0 Azonosító: 195503 offline
|
Én nem bírom ezt a csávót!
2013. március 29. 07:45
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Én nem igazán értem ebben mi is a felháborító. Nyilván nem esett neki jól, hogy kidobták, de azzal, hogy felment a színpadra és meghajolt a főszereplő előtt nem hinném, hogy a sértettségét fejezte ki.
Ha az egész darab alatt káromkodott, üvöltözött volna azt mondom, hogy persze, éretlen kis senki, de ez egyáltalán nem volt sértő viselkedés. Meghajolt Ben Foster előtt nem pedig leköpte
Egyszerűen csak kíváncsi volt a végeredményre, ez tényleg felháborító dolog
Ha az egész darab alatt káromkodott, üvöltözött volna azt mondom, hogy persze, éretlen kis senki, de ez egyáltalán nem volt sértő viselkedés. Meghajolt Ben Foster előtt nem pedig leköpte
Egyszerűen csak kíváncsi volt a végeredményre, ez tényleg felháborító dolog
1 felhasználónak tetszik:
SmileyZ
2013. március 29. 09:33
Nem biztos hogy azért volt ott hogy "megalázza" Ben Foster-t végül is meghajolt neki. Egyet kell értsek House Of Wax-al !!
2013. március 29. 13:52
|
|
vágtázó halottkémvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.29. Hozzászólás: 128 Csatolások: 0 Azonosító: 194922 offline
|
Shia LaBeouf, már a neve is ciki, ahogy meg a filmjeiben játszik, még cikibb.
Ez a hülyegyerek egyszerűen egy balfasz. Én Edward Furlong sorsát látom benne.
Nem is kérdés hogy Ben Foster komolyabb színész, mint ez a kis raplis hülyegyerek.
Ez a hülyegyerek egyszerűen egy balfasz. Én Edward Furlong sorsát látom benne.
Nem is kérdés hogy Ben Foster komolyabb színész, mint ez a kis raplis hülyegyerek.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.