Parfümöket dobott a piacra Shakira
2013. március 28. 20:13
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Biztos jól néznek ki meg az illatuk is jó lehet...
2013. március 28. 22:24
|
|
Fan-ily6889Fanily of Anastacia ® |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline
|
Nekem megvan a legelső illata, és nagyon kellemes! Egyébként baromi jól néz ki a lány! Mint aki nem is 2 hónapja szült...
Azt vettem észre, hogy ahogy telnek-múlnak az évek, még szebb lesz. Legalábbis én így látom Shak-ot. Vannak ilyenek, hogy az évek múlása csak jót tesz nekik.
2013. március 28. 22:39
Biztos nagyon jó illata van!Meg kell vennem minél hamarabb!!
2013. március 29. 10:29
|
|
rebekaaa01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 198737 offline
|
biztosan jó lehet az illata
2013. március 29. 10:50
Biztos nagyon jó illata van, szívesen kipróbálnám.
2013. március 29. 11:46
|
|
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline
|
Aha biztos jó illatuk lesz főleg azért mert nekem már ezek rég megvannak. Shakirának az S volt az első parfümje ami már tavaly megjelent majd ami szintén tavaly jelent meg a rozsaszín üvegcsés. És volt még a 3. parfümje amiről régebben írtak egy cikket is. Szóval vagy Magyarországon sokkal előbb adták ki az első két parfümöt vagy már majdnem egy éve léteznek
Szerintem kicsit elkéstek a cikkel
Én még tavaly kaptam őket tavaszal meg nyáron
2013. március 29. 12:19
|
|
kiwymég kitalálom... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 1 Azonosító: 139732 offline
|
Nekem mind a kettő megvan, jó az illatuk, igazán kellemes. De ezek csak Európában számítanak újnak. Még tavaly kijöttek Amerikában, legalább is a S by Shakira, de a S by Shakira Eau Florale is szerintem még tavaly év végén debütált. Viszont öröm, hogy végre Európába is eljutottak az illatok.
2013. március 29. 12:25
Azt hiszem, Shakira mindig valami jóval rukkol elő. Porcicca, neked megvan már a két parfüm? XD
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: