Néhány éve olvastam egy könyvet, amit nagyon megszerettem, de sajnos sem a címére, sem az írójára nem emlékszem:
A történet akkor játszódik, amikor még vadászattal és gyűjtögetéssel szereztek élelmet az emberek, a farkas törzs két tagja ki vált a társaitól, egy fiú és édesapja, amikor csecsemő volt a gyermek édesanyja elhunyt, ezért édesapja egy farkascsalád segítségével táplálta őt, a fiú útnak indul, mikor apja elhalálozik, útközben egy halott farkascsaládot talál, akiket az árvíz - ha jól emlékszem - pusztított el, azonban egy kölyök túléli, akit ő magához vesz, együtt átkeverednek egy másik törzs területére, a hollókéra. A fiú megöl egy szarvast, de a holló törzs elkapja, és fel akarják áldozni, de arra nem emlékszem, hogy mi okból. A regény végén a farkaskölyök elhagyja őt, amikor más farkasokkal találkozik, akik befogadják, a fiú pedig csatlakozik a hollókhoz.
Valaki ismeri ezt a könyvet?
Könyv címe
2013. március 28. 16:43
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (Darkness @ 2013.03.28. 16:34)
Néhány éve olvastam egy könyvet, amit nagyon megszerettem, de sajnos sem a címére, sem az írójára nem emlékszem:
A történet akkor játszódik, amikor még vadászattal és gyűjtögetéssel szereztek élelmet az emberek, a farkas törzs két tagja ki vált a társaitól, egy fiú és édesapja, amikor csecsemő volt a gyermek édesanyja elhunyt, ezért édesapja egy farkascsalád segítségével táplálta őt, a fiú útnak indul, mikor apja elhalálozik, útközben egy halott farkascsaládot talál, akiket az árvíz - ha jól emlékszem - pusztított el, azonban egy kölyök túléli, akit ő magához vesz, együtt átkeverednek egy másik törzs területére, a hollókéra. A fiú megöl egy szarvast, de a holló törzs elkapja, és fel akarják áldozni, de arra nem emlékszem, hogy mi okból. A regény végén a farkaskölyök elhagyja őt, amikor más farkasokkal találkozik, akik befogadják, a fiú pedig csatlakozik a hollókhoz.
Sosem olvastam, de felkeltette az érdeklődésemet és remélem, hamarosan megtudom a szerzőt és a könyv címét.
1 felhasználónak tetszik:
Darkness
2013. március 29. 12:50
|
|
DarknessMisanthrope Vegan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 8003 Csatolások: 8879 Azonosító: 175987 offline
|
Idézet (Jolie_77 @ 2013.03.28. 16:43)
Sosem olvastam, de felkeltette az érdeklődésemet és remélem, hamarosan megtudom a szerzőt és a könyv címét.
Végre megleltem! Michelle Paver: Farkastestvér
2013. július 03. 17:09
|
|
Patyó12Mrs. Lautner |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.26. Hozzászólás: 1229 Csatolások: 10 Azonosító: 156581 offline
|
Van egy könyv, de sajnos nem tudok róla túl sokat és a címét sem ismerem, viszont szeretném elolvasni. Nagyon megköszönném, ha tudnátok segíteni...
Igaz történet alapján íródott és azt hiszem még a mai napig nincs végkifejlet..arról szól, hogy van egy család, azt hiszem nyaralni mennek és a szülők miután lefektetik 2 (?) gyermeküket lemennek a hotelba szórakozni, otthagyva a gyereküket. Mikor felmennek az egyik (?) gyereknek nyoma veszett. Ha jól tudom az anyuka meséli el a történetet és őt okolják a kislány elrablásáért. Azt hiszem nem találták meg a gyereket..
Tudnátok nekem segíteni?
Igaz történet alapján íródott és azt hiszem még a mai napig nincs végkifejlet..arról szól, hogy van egy család, azt hiszem nyaralni mennek és a szülők miután lefektetik 2 (?) gyermeküket lemennek a hotelba szórakozni, otthagyva a gyereküket. Mikor felmennek az egyik (?) gyereknek nyoma veszett. Ha jól tudom az anyuka meséli el a történetet és őt okolják a kislány elrablásáért. Azt hiszem nem találták meg a gyereket..
Tudnátok nekem segíteni?
2013. július 10. 15:10
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Idézet (Patyó12 @ 2013.07.03. 17:09)
Van egy könyv, de sajnos nem tudok róla túl sokat és a címét sem ismerem, viszont szeretném elolvasni. Nagyon megköszönném, ha tudnátok segíteni...
Tudnátok nekem segíteni?
Tudnátok nekem segíteni?
Nem ez az.?
1 felhasználónak tetszik:
Patyó12
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.