A SuperTV2-n folytatódik a Bűnök és szerelmek című sorozat, amit április 2-ától követhetnek nyomon a nézők.
A teljes cikkhez kattints ide!
Visszatér a Bűnök és szerelmek
2013. március 28. 12:10
|
|
Petra12ღDavidHendersonღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.05. Hozzászólás: 1734 Csatolások: 0 Azonosító: 132641 offline
|
A francba! Néha-néha néztem, nem volt olyan rossz, de alapvtően nem hiányoltam amíg nem volt, viszont most, hogy visszatér, miért kellett a SuperTV2-re rakni???
2013. március 28. 12:17
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
Eddig sem néztem. Láttam belőle egy részt.. elég is volt!
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2013. március 28. 12:20
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Én csak plakátot csodálhattam meg valahol eme mesterműből, és abból leszűrtem, hogy ez olyan "Hagyjuk, nem nekem való." című dolog. Mikre van pénz Magyarországon...
Pöttömke
2013. március 28. 12:23
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Nagyon gáz ez a sorozat. Talán még a Jóban rosszban-tól is gázabb, már ha ez egyáltalán lehetséges. Mintha valóságshow lenne, olyan szinten amatőrök a színészek(?) Bár rájuk ezt a szót nem használnám.
Beyla
2013. március 28. 12:28
Ez a sorozat,Magyarország megszégyenítése.Unalmas egy sorozat, emellett próbálják elhitetni,hogy ez egy spanyol(vagy mit tudom én) dráma,ahol minden a szerelemről szól.Ezt nevezik "sorozatnak"...A TV2 is elmehet oda ahova gondolom.
2013. március 28. 12:48
|
|
Ria1997dollophead |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.17. Hozzászólás: 1072 Csatolások: 0 Azonosító: 151247 offline
|
Nem lenne ez annyira rossz ha nem ezek lennének a színészek, meg a kamera állás nem lenne olyan amatőr..na meg ha nem beszélne benne az a hang aláfestőnek.
A "színészekhez" visszamenőleg: pl már eleve ahogy az a Rómeó gyerek kinéz az csak hagyján, de kb annyira érzelem van benne mint egy darab kavicsban. Az a főszereplő csaj meg inkább kicsit túljátssza az egészet. Meg engem Kevin is idegesít a testvérével együtt, de lehet csak a hülye szerepük miatt, a szőke rövid hajú csajról ne is beszéljünk.
Ja meg az a nagy maffia név hogy Bodzás család, inkább röhögném el magam minthogy megijedjek tőlük, mondjuk én őket birom. A szőke hajú csajt különösen, jó színésznő, emlékeztet egy másik sorozatban lévő szereplőre.
Ennyi röviden, mondjuk nem tervezem folytatni.
A "színészekhez" visszamenőleg: pl már eleve ahogy az a Rómeó gyerek kinéz az csak hagyján, de kb annyira érzelem van benne mint egy darab kavicsban. Az a főszereplő csaj meg inkább kicsit túljátssza az egészet. Meg engem Kevin is idegesít a testvérével együtt, de lehet csak a hülye szerepük miatt, a szőke rövid hajú csajról ne is beszéljünk.
Ja meg az a nagy maffia név hogy Bodzás család, inkább röhögném el magam minthogy megijedjek tőlük, mondjuk én őket birom. A szőke hajú csajt különösen, jó színésznő, emlékeztet egy másik sorozatban lévő szereplőre.
Ennyi röviden, mondjuk nem tervezem folytatni.
2013. március 28. 13:22
|
|
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline
|
Muszáj mostanság a TV2 műsorainak olyan címet adni ami már volt címe egy telenovellának? Ez a Bűnök és szerelmek, de a Több, mint testőr is magyar címe 2 Telemundo-s sorozatnak. Nekem már itt ugrott az egész, meg hát eleve TV2-s, szóval 1 percet se láttam belőle
Lehet, hogy jól tettem?
2013. március 28. 13:24
|
|
PoseidonXD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.24. Hozzászólás: 677 Csatolások: 186 Azonosító: 192186 offline
|
jajj de jo,en imadom
2013. március 28. 13:35
|
|
szabina2522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 1359 Csatolások: 0 Azonosító: 195503 offline
|
Nekem nagyon nem jött be ez a műsor
2013. március 28. 13:45
|
|
lola97122×Jigoku Shoujo× |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 3206 Csatolások: 685 Azonosító: 143769 offline
|
Ez nálam a béna műsorok top 3-jában az első helyet foglalja el. Szerintem ezek a "meglepetések, fordulatok, izgalom, titkok, szerelem" stb. már rég lejárt lemezek, ráadásul a színészekre se tudom azt mondani, hogy színészek. Legalábbis a tv-be biztos, hogy nem valók.
2013. március 28. 13:52
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Pöttömke @ 2013.03.28. 12:23)
Nagyon gáz ez a sorozat. Talán még a Jóban rosszban-tól is gázabb, már ha ez egyáltalán lehetséges. Mintha valóságshow lenne, olyan szinten amatőrök a színészek(?) Bár rájuk ezt a szót nem használnám.
A Jóban rosszban az szerintem jó, nekem anno nagyon tetszett.XD Csak aztán egy időbe esett a Csillagkapu Atlantisszal a tévében, és inkább azt néztem, de szerintem az egész korrekt volt régebben. Szóval akkor hasonló, mint az a Budapestes műsor a sok tehetségtelen nyomival. Magyarországnak komolyan erre a színvonalra van szüksége?
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.