Megjelent a különleges hangzásvilágú énekesnő legújabb klipje, mely hozza a Lanától megszokott elemeket.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megjelent Lana Del Rey legújabb klipje
2013. március 28. 09:33
|
|
rolllllleee♣Patience |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2166 Csatolások: 638 Azonosító: 131859 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
Johinna
2013. március 28. 09:42
Szerintem jól sikeredett, igaz nincs benne sok minden. Egyszerű, de nagyszerű. (:
2013. március 28. 09:50
|
|
Noeemihummelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.05. Hozzászólás: 400 Csatolások: 2 Azonosító: 193332 offline
|
Kellemes Lana-nak a hangja ,de nekem nekem nagyon nem tetszik. A klip kicsit unalmas lett . Meg a dal is!
2013. március 28. 09:54
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Lana érdekes és igényes színfolt a mai zenei világban. A klip nem izgalmas valóban, nincsenek benne látványos elemek vagy trükkök, viszont legalább ő nem mutogatja magát fél/egészen meztelenül, nincsenek körülötte párosodást imitáló "táncosok" vagy medencében lubickoló műanyag hableányok.
2013. március 28. 10:00
Nekem nagyon tetszik ez a dal,minden elismerésem az övé.
2013. március 28. 10:56
|
|
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline
|
nekem nem tetszik..
2013. március 28. 11:03
Lana hangja olyan megnyugtató.
Jó hallgatni, ha szomorú vagy jó kedve van az embernek. Tetszik,mint a többi is, ez is csodás.
Egyébként, olvasom a kommenteket és egy "directioner" elkezdi,hogy unalmas a klip meg a dal is, és a nő is...hát .. ha már hallásod nincs, akkor már ne dicsekedj vele! ez zene, nem pedig nyáladzás! én nem vágnék fel azzal,hogy f*st hallgatok,és bírálom a (tényleg) jó zenét! ... :')
Egyébként, olvasom a kommenteket és egy "directioner" elkezdi,hogy unalmas a klip meg a dal is, és a nő is...hát .. ha már hallásod nincs, akkor már ne dicsekedj vele! ez zene, nem pedig nyáladzás! én nem vágnék fel azzal,hogy f*st hallgatok,és bírálom a (tényleg) jó zenét! ... :')
2013. március 28. 11:05
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Újíthatna valamit, mert már tényleg kezdem unni. Elhiszem, hogy ez a világfájdalom és lassú dal kombináció kitűnik a mainstream előadók "zenei" világából, de egy idő után nem fog tudni már semmi újat mutatni, kimeríti ezt a témát. Szeretnék már valami újat látni tőle, de tényleg.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.