Starity

Éjjel-nappal Budapest (2013-)

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. május 11. 18:03 #41
Hustler
Hustler
­
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1521
Csatolások: 89
Azonosító: 176857
Ítéljetek el, de nálunk az egész család nézi, és halálra röhögjük magunkat. Nem kell olyan véresen komolyan venni mindent, és körülvenni magad "minőségi" dolgokkal. Szórakozni is tudni kell, erre meg ez tökéletesen jó. laugh.gif
Bár, ha Lali nem lenne benne, nem valószínű, hogy érne valamit. rohog.gif
6 felhasználónak tetszik: CandUs, Liliane., trina, szasza37, Nórii. SelFan., JadeB
2013. május 11. 18:20 #42
- törölt felhasználó -    
Átkozott legyen a nap, mikor én belenéztem ebbe a szemétbe. Még ha csak 10 percet is.
És ha belegondolok, hogy vannak emberek, akik ezt nézik is? Sőt, és tetszik is nekik?? Hát hova fajult a világ??
Undorító szenny, ami arra tanítja a fiatalokat, hogy bulizzanak, drogozzanak, piáljanak, a szüleiket ne tiszteljék, stb. Ha én így bánnék a szüleimmel, mint az egyik lány ott, szembe köpném magam. Legalább valami tanulsága lenne az egésznek, mert az elcsípett részletekből nekem nem úgy jön le, mintha lenne benne...
Bár én az egész RTL klubot meg TV 2-t úgy utálom ahogy van..
3 felhasználónak tetszik: ViviOsztCshőő, Bad Girl40, Lizania
2013. május 11. 19:24 #43
Viki3500
Viki3500
új tag
Hozzászólás: 3
Csatolások: 0
Azonosító: 196475
Az én kedvenvem a Hannah meg a Marci smileeee.gif
2013. május 11. 19:31 #44
- törölt felhasználó -    
Bárki bármit mond én imádom ezt a sorozatot.
A családdal mindig jót nevetünk Lalin és a többieken.Anikót és Lalit kedvelem nagyon.Rita,Kristóf és a Hannát ki nem állhatom.Imádom ezt a sorozatot és kár,hogy egyszer vége lesz.Szerintem jó ötlet volt az RTLKlub-tól,hogy elindítottak egy ilyen sorozatot,ami arról szól,hogy "hogy kell élni".
2013. május 11. 19:31 #45
sMokEe.cLouD
sMokEe.cLouD
Makaveli
Hozzászólás: 3052
Csatolások: 1445
Azonosító: 191058
Én már a halálomon vagyok ha meghallom a címet. A koleszban éjjel.nappal ez megy!
2013. május 11. 19:49 #46
Olíííív
Olíííív
új tag

Státusz_the Venus take care of me_
Hozzászólás: 84
Csatolások: 12
Azonosító: 198971
Ez a film borzalmas...szörnyű.Komolyan a Magyarok nem tudnak jobb filmeket készíteni? 110.gif
2013. május 11. 19:50 #47
- törölt felhasználó -    
Idézet (Olíííív @ 2013.05.11. 19:49)
Ez a film borzalmas...szörnyű.Komolyan a Magyarok nem tudnak jobb filmeket készíteni? 110.gif

ez sorozat, nem film blush.gif
2013. május 11. 19:50 #48
- törölt felhasználó -    
Amúgy szerintem tömören kifejezve- béna.
2013. május 11. 20:18 #49
Lizania
Lizania
lied

Státusz"Színház az egész világ, és színész benne minden férfi és nő"
Hozzászólás: 3169
Csatolások: 1228
Azonosító: 163471
Borzalom a köbön, pedig még bele se néztem, csak egyszer véletlenül. Már a reklámból tudni lehetett.
2013. május 12. 11:45 #50
Ria1997
Ria1997
dollophead

Státusz"Most people call me Thomas. Well, except Newt—he calls me Tommy."
Hozzászólás: 1072
Azonosító: 151247
Idézet (annp @ 2013.05.11. 19:31)
Bárki bármit mond én imádom ezt a sorozatot.
A családdal mindig jót nevetünk Lalin és a többieken.Anikót és Lalit kedvelem nagyon.Rita,Kristóf és a Hannát ki nem állhatom.Imádom ezt a sorozatot és kár,hogy egyszer vége lesz.Szerintem jó ötlet volt az RTLKlub-tól,hogy elindítottak egy ilyen sorozatot,ami arról szól,hogy "hogy kell élni".

Hogy kell élni?? o.O Remélem ezt te sem gondolod komolyan.
6 felhasználónak tetszik: AFCfan, CandUs, Luckie, Adrianna, Beyla, MadHatter
2013. május 14. 18:31 #51
szasza37
szasza37
új tag
Hozzászólás: 5
Azonosító: 201940
Én imádom, mondjuk lehet, hogy egy kicsit túlzott az alkohol, ..., de vannak ilyen emberek.. Nekem nincs kedvencem, van amikor az egyiket nem szeretem, van amikor a másikat... Egy biztos: Lalit azért bírom mert van két vadászgörénye!!! thumbsup.gif a Team Anikó vs Team Rita közül inkább a Team Rita... Joe-t eddig igazságosnak tartottam, de ahogy leütötte Marcit!!! Sőt, még az aranyhalat is majdnem megölte reklamalo.gif Tényleg a hal él még? sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif
2013. május 14. 18:36 #52
marika1997
marika1997
:$Selenator:$

Státusz"Magam elé a célom kitűzöm, hogyha kell én átvágok a tűzön..." - AK26
Hozzászólás: 2666
Csatolások: 36
Azonosító: 129254
Imádom a sorozatot, minden este nézem. Bár van benne pár olyan szereplő, akit utálok... Anikó és Marci a kedvencem, Laliról meg ne is beszéljünk... Nagyon sokat lehet rajta röhögni. biggrin.gif
2013. május 14. 18:39 #53
szasza37
szasza37
új tag
Hozzászólás: 5
Azonosító: 201940
Idézet (wiky96 @ 2013.05.11. 18:20)
Átkozott legyen a nap, mikor én belenéztem ebbe a szemétbe. Még ha csak 10 percet is.
És ha belegondolok, hogy vannak emberek, akik ezt nézik is? Sőt, és tetszik is nekik?? Hát hova fajult a világ??
Undorító szenny, ami arra tanítja a fiatalokat, hogy bulizzanak, drogozzanak, piáljanak, a szüleiket ne tiszteljék, stb. Ha én így bánnék a szüleimmel, mint az egyik lány ott, szembe köpném magam. Legalább valami tanulsága lenne az egésznek, mert az elcsípett részletekből nekem nem úgy jön le, mintha lenne benne... 
Bár én az egész RTL klubot meg TV 2-t úgy utálom ahogy van..

1.-Azt értem, hogy nem tetszik a sorozat, de attól még van akinek tetszhet laugh.gif
2.-Lehet hogy van egy pár fiatal aki példának használja, na, de akkor is az ő életük neked semmi közöd hozzá acute.gif
3.-Senki nem kérdezett mit tennél, ha úgy beszélnél a szüleiddel
4.-Valóban nem példát mutató, de mit húzod fel magad ezen? Ha nem tetszik nem nézed, és kész..
5.-Senkit nem érdekel, hogy mit nézel a tv-ben, de ha nem szoktad nézni az RTL-t, és a TV2-t, mert nem szereted, akkor mit nézel??? ooo.gif acute.gif mega_shok.gif shout.gif yu.gif
UI.: Ha még neked nem tetszik más nézheti... -.-"
2013. május 14. 19:15 #54
JadeB
JadeB
Hozzászólás: 2865
Csatolások: 75
Azonosító: 200398
Na akkor...hát amikor megláttam a reklámot,hogy ezt fogják adni esténként,A Kód helyett pl. ami egy tök jó műsor volt,felkaptam rendesen a vizet,hogy mi ez a marhaság,sőt nem is jósoltam neki nagy jövőt...Én olyan vagyok,hogy azért adok mindennek egy esélyt,hát egye fene megnéztem az első részt,és kíváncsivá tett (fogalmam sincs miért) így rászoktam,hogy nézem,főleg azért mert más normális műsor sincs ilyenkor...Én megszerettem!biggrin.gif Sokan utálják Ritát,de szerintem ő a legszimpatikusabb,na meg Lali,az nagyon nagy forma.biggrin.gif Sokan mondják,hogy rossz példát mutat,de aki tényleg ezeket jó példának veszi,és ezek befolyásolni tudják,az tényleg nem teljesen normális!biggrin.gif Egyébként meg megmutatja,hogy ha ezt,vagy azt teszed annak milyen következménye lesz,pl.a drog. De egyébként is csinálhatnának egy normálisabb műsort,mondjuk nekem hiányoznak Balázs kvízjátékai,de elég nagy lett ennek a nézettsége,így nem sok a valószínűsége...
2013. május 15. 23:01 #55
Minimanó94
Minimanó94
♥Mrs. Brown♥

StátuszAz teszi széppé a sivatagot, hogy valahol egy kutat rejt!
Hozzászólás: 4150
Csatolások: 1061
Azonosító: 120485
Idézet (szasza37 @ 2013.05.14. 18:39)
1.-Azt értem, hogy nem tetszik a sorozat, de attól még van akinek tetszhet laugh.gif 
2.-Lehet hogy van egy pár fiatal aki példának használja, na, de akkor is az ő életük neked semmi közöd hozzá acute.gif 
4.-Valóban nem példát mutató, de mit húzod fel magad ezen? Ha nem tetszik nem nézed, és kész..
5.-Senkit nem érdekel, hogy mit nézel a tv-ben, de ha nem szoktad nézni az RTL-t, és a TV2-t, mert nem szereted, akkor mit nézel???  ooo.gif  acute.gif  mega_shok.gif  shout.gif  yu.gif 

Én most itt tényleg nem akarok vitázni, de szerintem azért el vagyok egy kicsit tájolva elsősorban azért mert hahó szólásszabadság van, vagyis elmondhatom ha nem tetszik valami, nekünk nem tetszik a műsor neked meg igen, én is elmondtam, te is. Aztán nem arról volt szó, hogy wiky96 nem nézi az RTL-t meg a TV2-őt hanem, hogy nem szereti mert nincs rajta semmi sem. blush.gif Legalábbis nekem ez jött le. pardon.gifÉs, mi az hogy van egy pár fiatal? Nagyon sok ilyen van, hidd el, és ez a műsor csak a tipikus "nagy az Isten állatkertje és tágul, mint az univerzum" szitut erősíti meg, hála a műsornak. blush.gif Engem pl. érdekel hogy mit tenne ha úgy beszélne a szüleivel, mert valahogy én is így érzek. unsure.gif Lehet bennem van a hiba? Szerintem nem. blush.gif A másik meg ha akarnék se tudnék kb mást nézni, mert már ha bekapcsolom ez megy a reklámban meg az ismétlésben. reklamalo.gif
Ja és mindenkinek szíve joga mivel tölti a szabadidejét. wink.gif
1 felhasználónak tetszik: Luckie
2014. február 16. 07:38 #56
rokaróni
rokaróni

StátuszTeen Wolf fan
  Csoport: Megerősítés alatt
Hozzászólás: 539
Csatolások: 34
Azonosító: 172443
Imádom ezt a sorozatot és Budapestet is.Nekem a kedvencem fiúk közül:Dávid,Gábor
Lányok közül:Zsófi,és Hanna.
A kedvenc részem az amikor Lali a lépcsőház sikáorában megijed egy kismalactól.És a legutáltabb szereplőm:Rita,és Bori(Hanna "legjobb" barátnője.
2014. február 16. 13:58 #57
- törölt felhasználó -    
Idézet (szasza37 @ 2013.05.14. 18:39)
5.-Senkit nem érdekel, hogy mit nézel a tv-ben, de ha nem szoktad nézni az RTL-t, és a TV2-t, mert nem szereted, akkor mit nézel???  ooo.gif  acute.gif  mega_shok.gif  shout.gif  yu.gif 

Hát, akárcsak az adatlapodról, a hozzászólásodból is süt, hogy nem vagy egy IQ fájter. Ha nem nézek RTL-t és TV2 akkor mit nézek? Elárulom neked, csak hogy tudj aludni, kb. még 500 csatorna létezik ezeken kívül, de a te agyad gondolom beszűkült ettől a kettőtől. De egyébként nem mintha a többi csatornát nagyon nézném, nagy néha ha bekapcsolom a Discovery, Spektrum, NGC meg a TV Paprika megy. De nem várom el, hogy tudd mikről beszélek, mert ezekhez kell egy kis intelligencia, ami neked láthatólag nincs. 110.gif
Gondolom újdonságot mondok neked ezzel, de van világ a tv-n kívül is. Bár te látszólag nem látsz messzebb ezeknél a szennyeknél. De nem baj, dicsekedj csak vele, magadat égeted... tongue.gif
2014. február 16. 14:09 #58
sarika2001
sarika2001
Hozzászólás: 3762
Azonosító: 171194
Szeretem ezt a sorozatot,csak sajnos mostanában nem mindig tudtam nézni:\\ Kedvenc lány szereplőm: Hanna és mostanság Rita de még Regina is szimpi:) Fiú kedvenc:Gábor és Dávid. Kedvenc részem az volt mikor Lali hazajött és a fürdőkádban bújt el laugh.gif akiket nem szívlelek: Zsófi,Kristóf,Ádám és Bori.
2015. január 30. 20:24 #59
CandUs
CandUs
perfect imperfection

StátuszMusic is the strongest form of magic
Hozzászólás: 7938
Csatolások: 1586
Azonosító: 125437
Kövezzetek meg, de én szoktam nézni a sorozatot. Sokszor egy fárasztó egyetemi nap után csak leülök a laptop elé, intézem a dolgaimat online, ez megy a háttérben. Arra tökéletes, hogy valami menjen háttérzajnak smileeee.gif Ahogy írták előttem is, tudni kell helyén kezelni a dolgokat. És minden nagyképűség nélkül mondom, hogy tuti, nem én lennék a célközönsége a műsornak smileeee.gif
2015. január 30. 22:57 #60
- törölt felhasználó -    
Idézet (CandUs @ 2015.01.30. 20:24)
Kövezzetek meg, de én szoktam nézni a sorozatot. Sokszor egy fárasztó egyetemi nap után csak leülök a laptop elé, intézem a dolgaimat online, ez megy a háttérben. Arra tökéletes, hogy valami menjen háttérzajnak smileeee.gif Ahogy írták előttem is, tudni kell helyén kezelni a dolgokat. És minden nagyképűség nélkül mondom, hogy tuti, nem én lennék a célközönsége a műsornak smileeee.gif

háá ilyenformán háttérzajnak még egy agyon használt Singer varrógép hangja is elviselhetőbb mint ez! pardon.gif
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!