Bár, ha Lali nem lenne benne, nem valószínű, hogy érne valamit.
Éjjel-nappal Budapest (2013-)
2013. május 11. 18:03
|
|
Hustler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1521 Csatolások: 89 Azonosító: 176857 offline
|
Ítéljetek el, de nálunk az egész család nézi, és halálra röhögjük magunkat. Nem kell olyan véresen komolyan venni mindent, és körülvenni magad "minőségi" dolgokkal. Szórakozni is tudni kell, erre meg ez tökéletesen jó.
2013. május 11. 18:20
Átkozott legyen a nap, mikor én belenéztem ebbe a szemétbe. Még ha csak 10 percet is.
És ha belegondolok, hogy vannak emberek, akik ezt nézik is? Sőt, és tetszik is nekik?? Hát hova fajult a világ??
Undorító szenny, ami arra tanítja a fiatalokat, hogy bulizzanak, drogozzanak, piáljanak, a szüleiket ne tiszteljék, stb. Ha én így bánnék a szüleimmel, mint az egyik lány ott, szembe köpném magam. Legalább valami tanulsága lenne az egésznek, mert az elcsípett részletekből nekem nem úgy jön le, mintha lenne benne...
Bár én az egész RTL klubot meg TV 2-t úgy utálom ahogy van..
És ha belegondolok, hogy vannak emberek, akik ezt nézik is? Sőt, és tetszik is nekik?? Hát hova fajult a világ??
Undorító szenny, ami arra tanítja a fiatalokat, hogy bulizzanak, drogozzanak, piáljanak, a szüleiket ne tiszteljék, stb. Ha én így bánnék a szüleimmel, mint az egyik lány ott, szembe köpném magam. Legalább valami tanulsága lenne az egésznek, mert az elcsípett részletekből nekem nem úgy jön le, mintha lenne benne...
2013. május 11. 19:31
Bárki bármit mond én imádom ezt a sorozatot.
A családdal mindig jót nevetünk Lalin és a többieken.Anikót és Lalit kedvelem nagyon.Rita,Kristóf és a Hannát ki nem állhatom.Imádom ezt a sorozatot és kár,hogy egyszer vége lesz.Szerintem jó ötlet volt az RTLKlub-tól,hogy elindítottak egy ilyen sorozatot,ami arról szól,hogy "hogy kell élni".
A családdal mindig jót nevetünk Lalin és a többieken.Anikót és Lalit kedvelem nagyon.Rita,Kristóf és a Hannát ki nem állhatom.Imádom ezt a sorozatot és kár,hogy egyszer vége lesz.Szerintem jó ötlet volt az RTLKlub-tól,hogy elindítottak egy ilyen sorozatot,ami arról szól,hogy "hogy kell élni".
2013. május 11. 19:31
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
Én már a halálomon vagyok ha meghallom a címet. A koleszban éjjel.nappal ez megy!
2013. május 11. 19:50
Idézet (Olíííív @ 2013.05.11. 19:49)
Ez a film borzalmas...szörnyű.Komolyan a Magyarok nem tudnak jobb filmeket készíteni? 
ez sorozat, nem film
2013. május 12. 11:45
|
|
Ria1997dollophead |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.17. Hozzászólás: 1072 Csatolások: 0 Azonosító: 151247 offline
|
Idézet (annp @ 2013.05.11. 19:31)
Bárki bármit mond én imádom ezt a sorozatot.
Hogy kell élni?? o.O Remélem ezt te sem gondolod komolyan.
2013. május 14. 18:31
|
|
szasza37új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.14. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 201940 offline
|
Én imádom, mondjuk lehet, hogy egy kicsit túlzott az alkohol, ..., de vannak ilyen emberek.. Nekem nincs kedvencem, van amikor az egyiket nem szeretem, van amikor a másikat... Egy biztos: Lalit azért bírom mert van két vadászgörénye!!!
a Team Anikó vs Team Rita közül inkább a Team Rita... Joe-t eddig igazságosnak tartottam, de ahogy leütötte Marcit!!! Sőt, még az aranyhalat is majdnem megölte
Tényleg a hal él még?
2013. május 14. 18:36
|
|
marika1997:$Selenator:$ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 2666 Csatolások: 36 Azonosító: 129254 offline
|
Imádom a sorozatot, minden este nézem. Bár van benne pár olyan szereplő, akit utálok... Anikó és Marci a kedvencem, Laliról meg ne is beszéljünk... Nagyon sokat lehet rajta röhögni.
2013. május 14. 18:39
|
|
szasza37új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.14. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 201940 offline
|
Idézet (wiky96 @ 2013.05.11. 18:20)
Átkozott legyen a nap, mikor én belenéztem ebbe a szemétbe. Még ha csak 10 percet is.
1.-Azt értem, hogy nem tetszik a sorozat, de attól még van akinek tetszhet
2.-Lehet hogy van egy pár fiatal aki példának használja, na, de akkor is az ő életük neked semmi közöd hozzá
3.-Senki nem kérdezett mit tennél, ha úgy beszélnél a szüleiddel
4.-Valóban nem példát mutató, de mit húzod fel magad ezen? Ha nem tetszik nem nézed, és kész..
5.-Senkit nem érdekel, hogy mit nézel a tv-ben, de ha nem szoktad nézni az RTL-t, és a TV2-t, mert nem szereted, akkor mit nézel???
UI.: Ha még neked nem tetszik más nézheti... -.-"
2013. május 14. 19:15
|
|
JadeB✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 2865 Csatolások: 75 Azonosító: 200398 offline
|
Na akkor...hát amikor megláttam a reklámot,hogy ezt fogják adni esténként,A Kód helyett pl. ami egy tök jó műsor volt,felkaptam rendesen a vizet,hogy mi ez a marhaság,sőt nem is jósoltam neki nagy jövőt...Én olyan vagyok,hogy azért adok mindennek egy esélyt,hát egye fene megnéztem az első részt,és kíváncsivá tett (fogalmam sincs miért) így rászoktam,hogy nézem,főleg azért mert más normális műsor sincs ilyenkor...Én megszerettem!
Sokan utálják Ritát,de szerintem ő a legszimpatikusabb,na meg Lali,az nagyon nagy forma.
Sokan mondják,hogy rossz példát mutat,de aki tényleg ezeket jó példának veszi,és ezek befolyásolni tudják,az tényleg nem teljesen normális!
Egyébként meg megmutatja,hogy ha ezt,vagy azt teszed annak milyen következménye lesz,pl.a drog. De egyébként is csinálhatnának egy normálisabb műsort,mondjuk nekem hiányoznak Balázs kvízjátékai,de elég nagy lett ennek a nézettsége,így nem sok a valószínűsége...
2013. május 15. 23:01
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Idézet (szasza37 @ 2013.05.14. 18:39)
2.-Lehet hogy van egy pár fiatal aki példának használja, na, de akkor is az ő életük neked semmi közöd hozzá
4.-Valóban nem példát mutató, de mit húzod fel magad ezen? Ha nem tetszik nem nézed, és kész..
5.-Senkit nem érdekel, hogy mit nézel a tv-ben, de ha nem szoktad nézni az RTL-t, és a TV2-t, mert nem szereted, akkor mit nézel???
Én most itt tényleg nem akarok vitázni, de szerintem azért el vagyok egy kicsit tájolva elsősorban azért mert hahó szólásszabadság van, vagyis elmondhatom ha nem tetszik valami, nekünk nem tetszik a műsor neked meg igen, én is elmondtam, te is. Aztán nem arról volt szó, hogy wiky96 nem nézi az RTL-t meg a TV2-őt hanem, hogy nem szereti mert nincs rajta semmi sem.
Ja és mindenkinek szíve joga mivel tölti a szabadidejét.
1 felhasználónak tetszik:
Luckie
2014. február 16. 07:38
|
|
rokaróni |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 12.04.01. Hozzászólás: 539 Csatolások: 34 Azonosító: 172443 offline
|
Imádom ezt a sorozatot és Budapestet is.Nekem a kedvencem fiúk közül:Dávid,Gábor
Lányok közül:Zsófi,és Hanna.
A kedvenc részem az amikor Lali a lépcsőház sikáorában megijed egy kismalactól.És a legutáltabb szereplőm:Rita,és Bori(Hanna "legjobb" barátnője.
Lányok közül:Zsófi,és Hanna.
A kedvenc részem az amikor Lali a lépcsőház sikáorában megijed egy kismalactól.És a legutáltabb szereplőm:Rita,és Bori(Hanna "legjobb" barátnője.
2014. február 16. 13:58
Idézet (szasza37 @ 2013.05.14. 18:39)
Hát, akárcsak az adatlapodról, a hozzászólásodból is süt, hogy nem vagy egy IQ fájter. Ha nem nézek RTL-t és TV2 akkor mit nézek? Elárulom neked, csak hogy tudj aludni, kb. még 500 csatorna létezik ezeken kívül, de a te agyad gondolom beszűkült ettől a kettőtől. De egyébként nem mintha a többi csatornát nagyon nézném, nagy néha ha bekapcsolom a Discovery, Spektrum, NGC meg a TV Paprika megy. De nem várom el, hogy tudd mikről beszélek, mert ezekhez kell egy kis intelligencia, ami neked láthatólag nincs.
Gondolom újdonságot mondok neked ezzel, de van világ a tv-n kívül is. Bár te látszólag nem látsz messzebb ezeknél a szennyeknél. De nem baj, dicsekedj csak vele, magadat égeted...
2014. február 16. 14:09
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
Szeretem ezt a sorozatot,csak sajnos mostanában nem mindig tudtam nézni:\\ Kedvenc lány szereplőm: Hanna és mostanság Rita de még Regina is szimpi:) Fiú kedvenc:Gábor és Dávid. Kedvenc részem az volt mikor Lali hazajött és a fürdőkádban bújt el
akiket nem szívlelek: Zsófi,Kristóf,Ádám és Bori.
2015. január 30. 20:24
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Kövezzetek meg, de én szoktam nézni a sorozatot. Sokszor egy fárasztó egyetemi nap után csak leülök a laptop elé, intézem a dolgaimat online, ez megy a háttérben. Arra tökéletes, hogy valami menjen háttérzajnak
Ahogy írták előttem is, tudni kell helyén kezelni a dolgokat. És minden nagyképűség nélkül mondom, hogy tuti, nem én lennék a célközönsége a műsornak
2015. január 30. 22:57
Idézet (CandUs @ 2015.01.30. 20:24)
Kövezzetek meg, de én szoktam nézni a sorozatot. Sokszor egy fárasztó egyetemi nap után csak leülök a laptop elé, intézem a dolgaimat online, ez megy a háttérben. Arra tökéletes, hogy valami menjen háttérzajnak
Ahogy írták előttem is, tudni kell helyén kezelni a dolgokat. És minden nagyképűség nélkül mondom, hogy tuti, nem én lennék a célközönsége a műsornak 
háá ilyenformán háttérzajnak még egy agyon használt Singer varrógép hangja is elviselhetőbb mint ez!
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.