Sajnálom, mert én is nagyon nagy MRC rajongó vagyok, de megértem, hogy most már feloszlottak. 10 éve vagy több zenélnek és rengeteg rajongójuk van és lesz még, mert maradandót alkottak.
A petíciót remélem sikeresen fogják véghez vinni.
Petíciót indítottak a My Chemical Romance-ért
2013. március 27. 18:26
|
|
Marilyn Lawitevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 154 Csatolások: 2 Azonosító: 192263 offline
|
2013. március 27. 19:02
|
|
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline
|
Igen, legyen egy utolsó világkörüli turné, látni akarom őket legalább egyszer élőben
2013. március 27. 19:07
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Kárpótlást érdemelnek? Mintha tíz éven át semmit nem kaptak volna a bandától.
Inkább egyes rajongóknak meg kellene tanulniuk egy kicsit önzetlenebbnek lenni. Ki tudja, milyen komoly probléma áll a háttérben, amivel a zenekar tagjainak meg kell birkózniuk, erre néhány rajongó itt cirkuszol...
Inkább egyes rajongóknak meg kellene tanulniuk egy kicsit önzetlenebbnek lenni. Ki tudja, milyen komoly probléma áll a háttérben, amivel a zenekar tagjainak meg kell birkózniuk, erre néhány rajongó itt cirkuszol...
2013. március 27. 19:15
am igaza van, tényleg elég hírtelen történt ez az egész feloszlás, korrektebnek kellett volna lennie a bandának...
azért remélem nem csak egy búcsú turnét adnak , hanem vissza is térnek...
azért remélem nem csak egy búcsú turnét adnak , hanem vissza is térnek...
2013. március 27. 19:18
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Ilyen dologra nem lehet kényszeríteni őket, nem két percet szántak a rajongókra eddig sem. Milyen remek számokat írtak, örülni kéne, hogy eddig voltak. Sok kevésbé sikeres küzdelmes év után 2006-ban kiadták a The Black Parade-t, ami világszerte feltette őket a térképre. Hiányozni fognak..
2013. március 27. 19:30
|
|
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline
|
Elhiszem, hogy csalódottak, de mi az, hogy kárpótlást szeretnének?
Nem kellene túlzásba esni! Minden együttes, összes rajongójának tisztában kell lennie azzal, hogy egyszer úgyis feloszlik az épp szeretett banda!
Ők is csak emberek...
Én is szarul érezném magam, ha vége lenne a kedvenc zenekaromnak, de tiszteletben tartanám a döntésüket, megköszönném a sok szép emléket, és nem állnék le követelőzni!
Nem kellene túlzásba esni! Minden együttes, összes rajongójának tisztában kell lennie azzal, hogy egyszer úgyis feloszlik az épp szeretett banda!
Ők is csak emberek...
Én is szarul érezném magam, ha vége lenne a kedvenc zenekaromnak, de tiszteletben tartanám a döntésüket, megköszönném a sok szép emléket, és nem állnék le követelőzni!
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2013. március 27. 19:51
Én is aláírtam egy ilyen petíciót, de az még azelőtt volt hogy Gerard kiírta volna a búcsúlevelét Twitterre. Úgy gondoltam egy búcsúturnét minimum megérdemelnénk, de miután olvastam hogy valami elveszett belőlük akkor már úgy gondoltam hogy most már azért mégiscsak pofátlanság ilyet kérni. Ő maga mondta hogy az utolsó koncertet végigszenvedte mert már valami hiányzott belőle ami anno megvolt. Ezek után én biztos nem fogok búcsúkoncertért könyörögni.
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2013. március 27. 20:46
|
|
dobosinelliúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.26. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 188371 offline
|
hatalmas rajongójuk voltam/vagyok/leszek. de nem fogom aláírni. pont azért, mert nekik ez a jó, és én szeretem őket. egyszer talán meggondolják magukat, és visszatérnek...
és akkor én leszek az egyik legboldogabb ember a földön. de ami nem megy, azt nem kell erőltetni... : )
2013. március 27. 23:45
|
|
nincsmegoldasvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.20. Hozzászólás: 126 Csatolások: 0 Azonosító: 158844 offline
|
én is egyetértek sokakkal! tényleg nem lehet tudni, hogy mi van a háttérben, és mivel nem is mondanak semmit erről, ezért félő, hogy komolyabb.... ha úgy akarták volna lezárni, hogy még egyet turnéznak, úgy zárták volna le. nem kéne ilyen önzőnek lenniük sokaknak. bár persze jó lenne egy utolsó nagy koncertsorozat, de azért a "kárpótlás" kifejezést enyhe túlzásnak találom:D
2013. március 28. 13:47
|
|
szabina2522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 1359 Csatolások: 0 Azonosító: 195503 offline
|
Eperfa igazad van
2013. március 29. 15:01
|
|
Szantamanoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.15. Hozzászólás: 21 Csatolások: 1 Azonosító: 196097 offline
|
Nagyon-nagyon szerettem a bandát, és tényleg sajnálom, hogy vége. Viszont nem kényszeríthetjük őket, hogy turnézzanak, ez már túlzás. Mi értelme lenne annak, hogy végigszenvedik az előadásokat? Ha nem szívből csinálják, elvész az egész értelme...
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.