Zimány Linda elhagyná Magyarországot
2013. március 27. 14:34
|
|
NdaCicushkaO_ovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.19. Hozzászólás: 208 Csatolások: 0 Azonosító: 198144 offline
|
Hajrá
D nem nagyon izgat mit csinál, de azér sok szerencsét neki
2013. március 27. 14:36
Kíváncsi vagyok, meddig bírja, mert Amerika ide vagy oda, ott sincs kolbászból a kerítés. Nem rosszindulatú vagyok, csak van tapasztalatom,hogy külföldön duplán meg kell dolgozni mindenért, főleg az elején.
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2013. március 27. 14:40
|
|
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline
|
Menjen, senkinek se fog hiányozni. Csak ne nagyon reklámozza, hogy magyar, mert az elég égő lenne nekünk.
Remélem vissza se tér.
2013. március 27. 15:11
|
|
babyNatasavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.10. Hozzászólás: 107 Csatolások: 1 Azonosító: 180019 offline
|
egyetértek az előttem szólókkal
2013. március 27. 16:14
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Én vagyok az egyetlen, aki szerint egyáltalán nem hasonlít Britney-re? Egyébként menjen, legyen ő Hugh Hefner új csaja, meg vetkőzzön, az ilyen nők másra úgysem képesek.
2013. március 27. 18:53
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Nyugodtan menj kisanyám, le is foglalom neked a repcsijegyet, csak menj és vissza ne gyere ...
Sally Sparrow
2013. március 27. 18:58
|
|
Gold Wolf1 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.19. Hozzászólás: 677 Csatolások: 0 Azonosító: 187919 offline
|
Attól, hogy valaki rak 10 kg sminket az arcára még nem lesz szép.
ophely88
2013. március 27. 19:40
|
|
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline
|
Vissza se jöjjön!
Annyi magyar celeb próbál kint érvényesülni (már a gondolat vicces), aztán mégis hazajönnek.
Majd Lindi is mehet a Frizbibe elmesélni, hogy milyen jó volt kint, mennyi mindent elért, csak hát jobb itthon vagy majd ő is elhízik, mint az a szerencsétlen Anikó! Persze, persze....
Annyi magyar celeb próbál kint érvényesülni (már a gondolat vicces), aztán mégis hazajönnek.
Majd Lindi is mehet a Frizbibe elmesélni, hogy milyen jó volt kint, mennyi mindent elért, csak hát jobb itthon vagy majd ő is elhízik, mint az a szerencsétlen Anikó! Persze, persze....
ophely88
2013. március 27. 20:01
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
én nagyon drukkolok neki
sokan nem kedvelik, de nem csak őt, hanem más modelleket is, amit nem értek...a legjobb barátnőm modellkedett, így tudom, hogy nagyon keményen kell a modelleknek teperni ahhoz, hogy el tudjanak érni valamit...szerintem büszkének kellene lennünk Linda sikereire és nem bántani őt...
2013. március 27. 21:32
Kb. úgy 500 ugyan olyan lány van kint, mint ő, semmi különleges nincs benne amiért felfigyelnének rá.. Nem tudom miért hiszi minden magyar híresség, hogy hogyha kimennek ámerikába akkor majd ott minden menedzser meg ügynökség tárt karokkal fogja várni őket..
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.