Zimány Linda elhagyná Magyarországot
2013. március 27. 12:48
Jézusom, Amerika....kiköltözik, aztán elhízik 100 kilósra. Bár legalább nem Európában rontja a levegőt.... Szerintem nem fog hiányozni nekünk, egy ostoba libával kevesebb....
2013. március 27. 12:50
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Hát ha úgy gondolja menjen nem az én dolgom!
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2013. március 27. 13:00
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Sosem értettem, hogy mit zabálnak ezen a csajon. Emlékszem, amikor még kisebb koromban nagy Britney fanatikus voltam, akkor hallottam Zimány Linda nevét, hogy ő az állítólagos Britney hasonmás. Szegénykém anno erőlködött is nagyon, mert lépett fel különböző műsorokban úgy, hogy Britney számait énekelte. Halovány emlékem az RTL klub reggeli műsorából, amikor a Strongerrel erőlködött olyan klipbeli Britney szerelékben. Meg is jegyeztem már akkor 10-12 évesen magamban, hogy ez a csaj nagyon gáz. Azóta meg befuttatták modellként, foglalkoztatták és olyan tipikus Kelemen Anna fílingje lett, hiszen mindenét feltöltette szilikonnal. Még, ha tényleg szép lenne, akkor azt mondanám, hogy oké, de így? Az meg a másik fele, hogy amikor most az USA-ban nyert állítólag szépségversenyt, azt úgy adta elő, mintha világ szépségversenyt nyert volna, erre kiderült, hogy egy kis szutyok versenyen indult. Szánalmasan gáz a csaj, és felőlem is nyugodtan mehet, ha bár a letelepedéshez azért kell egy pár évet güriznie. Nagyon sötét lehet szegénykém, ha azt hiszi, hogy odamegy azzal a "gyönyörű külsejével", és neki erre már adnak letelepedési engedélyt, vagy zöld kártyát. USA még azt is meggondolja, hogy kinek ad belépő engedélyt az országba. Örülhet annak, ha kap egyáltalán munkavállalói vízumot, nemhogy letelepedési papírokat! Sokra menni nem fog, mert főleg az USA-ban hemzsegnek az olyan kaliberű lányok, mint ő, akik nemzetközi karriert akarnak befutni, és a többségük még szebb is, mint ő. Linda átlagos küllemű lány, nincs benne semmi olyan, amire az ember felkapná a fejét. De azért lóvéja is lehet rendesen neki, mert nem két forint kijutni a tengeren túlra, és csak a repülőjegy áráról van szó! Hol van még a szállás, kaja, pia, ruhák és egyéb nélkülözhetetlen eszközök. Maradjunk annyiban, hogy ez a csaj sem tudja, hogy jó dolgában mit csináljon. Ő biztos nem szenved azzal, hogy kifizesse a számlákat vagy sem, mert, ha kifizeti, akkor nem lesz otthon kenyér. Borzasztó, hogy ilyen IQ nuku ingyenélő ostoba liba itt a Starityn is előkelő helyet foglal el. Miért? Sosem tudtam behatárolni, hogy ő mivel foglalkozik, illetve mihez van tehetsége.
2013. március 27. 13:00
|
|
szabina2522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 1359 Csatolások: 0 Azonosító: 195503 offline
|
Menjen csak, nem fog hiányozni.
ophely88
2013. március 27. 13:05
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
menj csak. ennél jobban úgysem lehet leégetni az országot, úgyhogy nem aggódok.
2013. március 27. 13:07
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Akkor adódjon úgy, menjen. Remélem inge gatyára rámegy az Amerikai életre, nem kevés itthoni híresség, ottani senki járt már úgy. Mondjuk, ha talál egy mecénást már más lesz a helyzet.
2013. március 27. 13:10
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
Britney-hasonmásként emlegetett Linda ??!! Ezt a marhaságot meg ki mondta?? Felőlem aztán mehet.....
2013. március 27. 13:13
Ha úgy érzi, hát költözzön oda. Nem értem, hogy emiatt miért kell rosszakat kívánni neki, de azt a rosszakarók logikájára kell bízni.
2013. március 27. 13:44
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Menjen, nekem nem fog hiányozni. Sőt... Egy plázacicával kevesebb...
Máshoz úgyse ért, más már 5x elvégezte volna a jogi egyetemet, ő meg...
Menj csak Linduska, visszajönni pedig nem kell...
Máshoz úgyse ért, más már 5x elvégezte volna a jogi egyetemet, ő meg...
Menj csak Linduska, visszajönni pedig nem kell...
ophely88
2013. március 27. 14:06
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Sok sikert hozzá!
és lehet,hogy be is fog futni...
széép!
és lehet,hogy be is fog futni...
széép!
2013. március 27. 14:19
|
|
PoseidonXD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.24. Hozzászólás: 677 Csatolások: 186 Azonosító: 192186 offline
|
Legalabb egy szanalmas nonel kevesebb magyarorszagon!!Engem oszinten ez idegen hagy ,viszont muszaj volt hozza szoljak!! = ))
ophely88
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.