A világhírű Oscar-díjas rendező rosszabbodó egészségügyi állapota miatt egy szeretetotthonban éli napjait a feleségével.
A teljes cikkhez kattints ide!
Richard Attenborough szeretetotthonba költözött
2013. március 26. 18:08
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Szerintem lenne arra keret a kedves gyerekeinek( apjuk vagyonából), hogy ápolót fizessenek és a két idős ember a saját otthonában töltse utolsó napjait. Egyedül abból tartom jó lépésnek az otthont, hogy speciális, tehát azzal, hogy a szórakozató iparból mennek oda az idősek, lesz közös témájuk.
2013. március 26. 18:14
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Hát megértem őt!
2013. március 26. 18:40
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
Istenem. Sajnos nem tudtam,hogy tolószèkes lett. A cikket olvasva ledöbbentem. Így sokkal jobb lesz neki. Remélem. Imádom ezt a pasit. <3 kitartás neki !
2013. március 26. 22:47
Elvileg Bp-en is van valami hasonló otthon, ha jól tudom.
Itt nem a pénz s gond. Egy házat csak azért tartani, hogy legyen, nem biztos, hogy megéri, sőt értékromlás is felmerül, de nem megyek bele jobban.
Eddig két idősekotthonában jártam, azt kell mondanom, hogy kultúráltak voltak, rendszeres takarítás, igény szerinti főzés, rengeteg társasági program, rendes emberek voltak az áplók és nővérek is, persze ahhoz az kell, hogy úgy ápoljanak minden beteget, mint ahogy a saját apjukat-anyjukat ápolnák.
És nem csak eleset öregembereket láttam, láttam olyanokat, akik csak azért költöztek be, mert lakásuk fenntartása túl mutatott nyugdíjukon. Szerintem ez lehet a második legjobb hely a saját otthon után, hát biztos jobb, mint egyik elfekvőből a másikba a plafont bámulva agonizálni.
Itt nem a pénz s gond. Egy házat csak azért tartani, hogy legyen, nem biztos, hogy megéri, sőt értékromlás is felmerül, de nem megyek bele jobban.
Eddig két idősekotthonában jártam, azt kell mondanom, hogy kultúráltak voltak, rendszeres takarítás, igény szerinti főzés, rengeteg társasági program, rendes emberek voltak az áplók és nővérek is, persze ahhoz az kell, hogy úgy ápoljanak minden beteget, mint ahogy a saját apjukat-anyjukat ápolnák.
És nem csak eleset öregembereket láttam, láttam olyanokat, akik csak azért költöztek be, mert lakásuk fenntartása túl mutatott nyugdíjukon. Szerintem ez lehet a második legjobb hely a saját otthon után, hát biztos jobb, mint egyik elfekvőből a másikba a plafont bámulva agonizálni.
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2013. március 27. 13:06
|
|
szabina2522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 1359 Csatolások: 0 Azonosító: 195503 offline
|
Sajnálom, de ott gondját viselik
2013. március 27. 15:47
Ott jobb lesz neki, legalább van, aki felügyeli. Remélem, hogy kicsit jobb lesz az állapota.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.