Ismét cserbenhagyta rajongóit Rihanna
2013. március 26. 16:10
Szerintem is csak dugóba keveredett, bár nem tudom, miért késett, remélem tényleg csak a dugó miatt.
2013. március 26. 16:11
lehet, hogy nem teljesen az ő hibája volt, de szánalmas ez a csaj!
2013. március 26. 16:12
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Nem csak az ő hibája, de a rajongóiból él, tegye már meg értük, hogy nem várakoztatja meg őket. Én nagyon türelmetlen vagyok, 2 órás késés után már lehet, hogy nem is lennék kíváncsi rá dühömben, 4 órás késés után végképp nem! Attól függetlenül, hogy nagyon szeretem RiRi zenéjét!
2013. március 26. 16:22
|
|
Hancsiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.23. Hozzászólás: 96 Csatolások: 0 Azonosító: 190267 offline
|
jó, és ha nem ő tehet róla? attól még most ugyanúgy elkésett, el fog késni 2 hónap múlva is,rihanna túl el van magától szállva azt hiszi mindent megtehet mert már van x kiadott lemeze
2013. március 26. 16:32
Szerintem most nem csak őt kell hibáztatni!Bár nem kellene ennyire nagyra tartani magát! O.o
2013. március 26. 16:44
|
|
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5017 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline
|
ez a csaj teljesen más lett
2013. március 26. 17:01
Az tény, hogy Rihanna az utóbbi időben eléggé szétesett, az irányítás pedig kicsúszott a kezei közül, de itt nem arról van szó, hogy cserbenhagyta a rajongóit, mert nem. Ez bármelyik emberrel (sztárral) előfordulhat, viszont sietett ahogy csak tudott, nem? Őt sem kéne mindig rossz színben feltüntetni.
2013. március 26. 17:16
Szerintem ha valaki egyszer késik, az teljesen elfogadható. De az, hogy 4 és fél óra meg 2 óra... ?
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: