Fanna9 írta:
Óóó,hogy Perrie lenne már ilyen beteg. biggrin.gif Őt gyűlölöm a legjobban! biggrin.gif
Jézusom, hogy lehet valakinek, akit nem ismersz, egy szörnyű betegséget kívánni? Komolyan, normális vagy? Ismered? Ismeri valaki itt közölünk? NEM! Akkor mégis milyen alapon Kívánsz neki ilyeneket? Tudod egyáltalán, hogy milyen a rák, vagy hogy mi az? Amúgy tényleg, mondd el, hogy mi a bajod Perrie- vel! Légszi Érdekel, mert tényleg nem tudom, hogy mi:)
Nem is tudom mióta nem írtam hozzászólást semmihez, de most nem ez a lényeg, hanem az, amiért. Hogy lehet olyat mondani egy olyan emberre, akit nem is ismersz, hogy rákja legyen?! Van pár olyan ember akit én is a béka feneke alá kívánok, de ilyet soha nem mondanák, még csak hirtelen haragból sem. Ez egyáltalán nem vicces, és én elásnám magam, ha ilyen rosszindulatú lennék! A rák az egy nagyon súlyos, sokszor kezelhetetlen betegség. Pár családtagom ebben halt meg, az egyik unokanővérem (24) pedig most küzd ellene. Ha látnád azt a szenvedést, amin ő keresztül megy, akkor nem hinném, hogy számodra ismeretlen embernek mondanál ilyet. Kíváncsi lennék akkor is dobálóznál-e ilyenekkel, ha 24 évesen fejkendőben ülnél a kórházban, és imádkoznál azért, hogy legyen vége ennek az egésznek.
Ráadásul még azt is mondod hogy Mixer vagy. Csak hogy tudd, az ilyen nemhogy mixer-nek, de még embernek is alig mondhatja magát.
Sosem fogom megérteni az olyan embereket, akik azt mondják, hogy utálják Perrie-t, de egyáltalán nem azért mert Zayn barátnője, hanem mert utálják és kész... érdekes dolog ez.
Egyébként pedig nagyon büszke vagyok a Little Mixre, és Caroline-ra is, hogy ez ügyben kampányolnak. Örülök, hogy ők nem a botrányaikkal telítik be a magazinokat.
Ezt csak én nem értem? Attól hogy tüntetnek ellene, még nem fog elmúlni a betegség...de azért kedves mindenkitől aki ilyet tesz. Little Mix
Az lehet, hogy nem fog elmúlni ettől a betegség, sőt - sajnos - biztosan nem, de ne ezt nézd. A szándékot figyeld, mert ez tényleg olyan dolog amire fel kell hívni a figyelmet. Épp ezért rettenetesen büszke vagyok a lányokra.
Néhány hozzászólástól pedig egyszerűen elkap a hányinger. Hihetetlen milyen alpári és suttyó emberek léteznek. Más halálát kívánni? Undorító és gerinctelen dolog.
És ennek mi az értelme? Sokkal több értelme lenne egy videóban felhívni az emberek figyelmét a betegségre. Ezek a képek egyébként is ocsmányak lettek. Persze, fontos a szándék, de egy fotósorozattal nem sokra mennek.