A rák ellen kampányol a Little Mix
2013. március 26. 18:29
|
|
andicska98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 421 Csatolások: 3 Azonosító: 153596 offline
|
Ez szép tőlük !
2013. március 26. 18:32
|
|
Alexandra Kövesivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.17. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 191787 offline
|
Ez nagyon kedves és aranyos tőlük!!! <3
2013. március 26. 18:46
|
|
mrs.styles93visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.28. Hozzászólás: 351 Csatolások: 0 Azonosító: 184849 offline
|
Fanna9: hogy lehetsz ennyire gusztustalan, hogy rákot kívánsz egy számodra ISMERETLEN EMBERNEK? Te hívod magad Mixernek? Hát elárulom, NEM VAGY AZ. Undorító, sőt gusztustalan vagy, a többi agyszint csökkentettel együtt. Egyáltalán, hogy van bőr a képeden bárkinek is ilyet kívánni? Ezek után tényleg ne merd magad Mixernek hívni, meg sem érdemled a "mixer" elnevezést.
A sok *okos* meg, aki pattog Perrie miatt... majd gondoljátok, hogy Zayn pont valamelyikőtökkel fogj járni. Egyszerűen nem fér a fejembe, hogy miért kell Perrie-t azért utálni, mert szereti Zayn-t... Ha elfogadjátok, ha nem (nagyon úgysem számít
) akkor sem tudtok ellene semmit sem tenni. Vegyetek már vissza egy kicsit és gondolkozzatok már el a szavaitok súlyán...
Ez nagyon kedves a lányoktól és Caroline-tól is. Nem hiába példaképem mind a 4 lány.
Remélem még nagy sikereket fognak elérni, megérdemlik.
A sok *okos* meg, aki pattog Perrie miatt... majd gondoljátok, hogy Zayn pont valamelyikőtökkel fogj járni. Egyszerűen nem fér a fejembe, hogy miért kell Perrie-t azért utálni, mert szereti Zayn-t... Ha elfogadjátok, ha nem (nagyon úgysem számít
Ez nagyon kedves a lányoktól és Caroline-tól is. Nem hiába példaképem mind a 4 lány.
2013. március 26. 18:47
|
|
dávid111új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.15. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 194066 offline
|
ugye fanna9 neked se esne jól ha valaki ezt mondaná rád
1 felhasználónak tetszik:
Miley-fan09
2013. március 26. 18:48
|
|
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5539 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline
|
Fanna9 írta:
Óóó,hogy Perrie lenne már ilyen beteg. Őt gyűlölöm a legjobban!
Nananana. Ilyenekkel ne dobálózzunk. A rák nagyon komoly betegség, nem is értem hogy lehet valakinek akkora bőr a képén, hogy ilyen kijelentést tegyen. Perrie erre SEHOGY nem szolgált rá. Én se kedveltem az elején, de amikor kezdtem megismerni, egyre jobban megszerettem. Gondolom az utálkozásotok fő oka az, hogy Zayn barátnője. Nehogy az lebegjen a szemetek előtt, hogy boldogok együtt. Elvégre ha szereted őket, akkor az ő boldogságuk számodra nagyon is fontos!
Cikkhez: Nagyon büszke vagyok a lányokra, és Caroline-ra is. A fotók pedig nagyon jók lettek.
Óóó,hogy Perrie lenne már ilyen beteg. Őt gyűlölöm a legjobban!
Nananana. Ilyenekkel ne dobálózzunk. A rák nagyon komoly betegség, nem is értem hogy lehet valakinek akkora bőr a képén, hogy ilyen kijelentést tegyen. Perrie erre SEHOGY nem szolgált rá. Én se kedveltem az elején, de amikor kezdtem megismerni, egyre jobban megszerettem. Gondolom az utálkozásotok fő oka az, hogy Zayn barátnője. Nehogy az lebegjen a szemetek előtt, hogy boldogok együtt. Elvégre ha szereted őket, akkor az ő boldogságuk számodra nagyon is fontos!
Cikkhez: Nagyon büszke vagyok a lányokra, és Caroline-ra is. A fotók pedig nagyon jók lettek.
2013. március 26. 18:49
|
|
WhiteRoseeZzz. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 1349 Csatolások: 2329 Azonosító: 159173 offline
|
A rák nagyon komoly betegség és sajnos akadnak olyan emberek akiket meg sem tudnak menteni, remélem sokan csatlakozni fognak a kampányhoz, ez példa értékű a csajoktól és Carolinetól is.
2013. március 26. 19:11
Idézet (Fanna9 @ 2013.03.26. 16:40)
répácska999:Komolyan mondom,hogy én sem ártottam kentek semmit,nem is ismertek,és még is leszidtok.Ugyan azt csináltátok,mint én.
És az igaz,hogy mondtam a bemutatkozásomba,hogy MIXER vagyok,de azt is odaírtam,hogy utálom Perrie-t.Ő a világon a leggyűlöletesebb énekes.És,ha láttad volna a kedvenc sztárjaimat,akkor látnád,hogy nem Zayn miatt utálom,mert nekem Niall a kedvencem.
Lehet, hogy nem ismerünk, de amit írtál Perrie-ről, az csak téged minősít. És nem azt csináljuk, amit te, csak védjük őt, mert bármennyire is utálsz valakit, az nem érdemli meg a halált. Amúgy meg nem vagy Mixer, mert ha az lennél, akkor mindegyikőjüket szeretnéd úgy, ahogy van, és Louis a kedvenced, nem Niall. Igazán eldönthetnéd, hogy kit szeretsz az 1D-ből.
2013. március 26. 19:18
|
|
WhiteRoseeZzz. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 1349 Csatolások: 2329 Azonosító: 159173 offline
|
Idézet (Fanna9 @ 2013.03.26. 15:41)
Óóó,hogy Perrie lenne már ilyen beteg.
Őt gyűlölöm a legjobban! 
Én nem fogok rólad benyomást kelteni egy ilyen hozzászólás miatt, viszont azért meg van erről a dologról a véleményem és ne haragudj, hogy ezt le kell írnom neked!
A rák egy nagyon komoly dolog, és ne haragudj, de eléggé éretlen vagy, ha valakinek azt kívánod, hogy ilyen betegséggel küzdjön meg. Fel sem tudod fogni, hogy milyen érzés lehet egy embernek mikor kiderül, főleg, hogy vannak olyan daganatok, amelyek olyan területen jönnek elő, hogy nem tudják őket kezelni sem és nekik minden esélyük el van vetve! És sajnos akadnak olyan esetek is, mikor egy rosszindulatú daganat többször visszatér vagy áttét lesz.. ilyet tudnál kívánni bárkinek is? Nem is ismered Perriet, honnan tudod felszínesen megítélni? Biztosan egy szerethető és kedves lány lehet. Én a legnagyobb ellenségemnek sem tudnék ilyet kívánni, nem hogy egy ismeretlen sztárnak.. Tudod nem hiába a rák az egyik legkomolyabb betegség, óriási önerő kell ahhoz, hogy felvedd ellene a harcot és ezzel a hozzászólással csak magadat minősítetted!
2013. március 26. 19:28
|
|
Dragovecz Kittiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.27. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 196892 offline
|
Ez egy nagyon jó dolog!?
2013. március 26. 20:15
|
|
musicgirl483új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.13. Hozzászólás: 60 Csatolások: 0 Azonosító: 163778 offline
|
ők a legjobbak és nagyon nagy dolog ez
2013. március 26. 20:23
Nagyon tisztelem a lányokat ez miatt is!Nem véletlenül tartom őket a példaképeimnek!
Nagyon jó ,hogy fiatal koruk ellenére kiállnak az ilyen ügyek mellett és természetesen Caroline -tól is!A képeken pedig gyönyörűek.
Nagyon jó ,hogy fiatal koruk ellenére kiállnak az ilyen ügyek mellett és természetesen Caroline -tól is!A képeken pedig gyönyörűek.
1 felhasználónak tetszik:
Miley-fan09
2013. március 26. 21:53
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Ezt csak én nem értem? Attól hogy tüntetnek ellene, még nem fog elmúlni a betegség...de azért kedves mindenkitől aki ilyet tesz. Little Mix
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.