[és nekem nagyon tetszenek ezek a képek:DDD]
A rák ellen kampányol a Little Mix
2013. március 26. 17:17
|
|
Doddy Whitevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.08. Hozzászólás: 361 Csatolások: 0 Azonosító: 193627 offline
|
nagyon szép tőlik imádom őket <3
2013. március 26. 17:20
|
|
macerforeverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.17. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 198041 offline
|
háát,tudtuk,hogy arik
2013. március 26. 17:20
|
|
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline
|
Szép dolog volt tőlük
És a képek is jók lettek
2013. március 26. 17:28
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Nagyon szép és figyelemfelkeltő kampány lett, és nem mellékesen egy nagyon nemes ügy érdekében!
2013. március 26. 17:35
Milyen nemes gesztus tőlük.Örülök,hogy a "hírességek" egyre inkább a betegeken segítenek.-Ezt becsülöm mindenkiben.
2013. március 26. 17:36
Hihetetlenül tisztelem és becsülöm ezért Őket. Az meg, hogy Perrie, gyakorlatilag halálát kívánja itt pár ember, felettébb undorító. Több millióan küzdenek ezzel a kegyetlen betegséggel, és egy céljuk van az életben: meggyógyulni. Én nem ’szórakoznék’ ezzel.. Perrie egészséges és boldog lány, fogalmam sincs miért érdemelte ezt ki... Milyen borzalmas és gonosz emberek vannak!
A lényeg, hogy csodálatos, mind az öt csaj, Caroline-nal együtt.
A lényeg, hogy csodálatos, mind az öt csaj, Caroline-nal együtt.
2013. március 26. 17:44
Hogyan lehet Perrie-t utálni?És olyat kívánni,amit senkinek se kéne?Hogyan lehet valakit ennyire gyűlölni?Ez gerinctelenség felső fokon...A cikk fantasztikus lett,ahogy a fotók is.Ez nagyon szép gesztus tőlük.
2013. március 26. 17:52
Néhányan tényleg ilyen gerinctelenek, hogy Perrie halálát kívánják? Undorítóak vagytok! Hogy mondhattok ilyet? Mit ártott nektek Perrie? Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy a sok kis directioner mit pattog még mindig. Oké, az még elmegy, hogy lerib@ncozzák Perrie-t – bár ajánlanék az illetőnek egy szótárat, amiben nyugodtan megkeresheti, mit jelent az, hogy rib@nc -, de ez már mindennek a teteje! Soha, de soha ne kívánd senki halálát! Neked hogy esne, hogy csak azért, mert boldog vagy és azzal vagy, akit szeretsz, emberek a halálodat kívánják? Mert Perrie boldog Zayn mellett és Zayn is mellette, és esküszöm, én azóta kedvelem jobban Zayn-t, amióta Perrie-vel jár. Nevetségesen gyerekesek, undorítóak és szánalmasak vagytok. A kultúra megint kiverte a biztosítékot a sok tizenhárom évesnél..
8 felhasználónak tetszik:
Miley-fan09,
Sugarbabes,
Lady Suzy,
Blaze,
Beyla,
Hayley.5,
ViviOsztCshőő,
Lucky5
2013. március 26. 18:01
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
Ezért is szeretem őket.
2013. március 26. 18:01
|
|
répácska999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.09. Hozzászólás: 330 Csatolások: 0 Azonosító: 175181 offline
|
Fanna9.Nem kívánok vitába szállni veled.Neked az a véleményed,nekem meg ez.Egyikőnké sem fog megváltozni.De arra azért kíváncsi vagyok,ha nem Zayn miatt és (értelemszerűen) nem is azért,mert megbántott téged,akkor miért utálod annyira Perrie-t?!
2013. március 26. 18:10
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Ez nagyon rendes volt tőlük!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.