A rák ellen kampányol a Little Mix
2013. március 26. 15:50
Idézet (Fanna9 @ 2013.03.26. 15:41)
Óóó,hogy Perrie lenne már ilyen beteg.
Őt gyűlölöm a legjobban! 
Hogy lehetsz ilyen bunkó? Mivel ártott neked?
Hiába utálok bárkit is a halálát akkor sem kívánnám.
A cikkkhez hozzászólva pedig,ez nagyon rendes tőlük.A képeken pedig gyönyörűek.
10 felhasználónak tetszik:
Sugarbabes,
ViviOsztCshőő,
Blaze,
Lady Suzy,
itsmedemz,
WhiteRosee,
Jolie_77,
Beyla,
Luckie,
Lucky5
2013. március 26. 15:55
|
|
SilverWolfST✯RLIGHT, A.R.M.Y. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 1069 Csatolások: 5 Azonosító: 179105 offline
|
Szerintem ez nagyon rendes tőlük,és csodálatosak a képeken!
2013. március 26. 15:59
Őt gyűlölöm a legjobban! 
Bunkóság felsőfokon. -.-" Attól még, hogy utálod, még nem kéne azt kívánnod, hogy rákos legyen. Én se vagyok oda a Little Mixért, mégse kívánok ilyet nekik, mert jó emberek, és azért nincs rossz számuk. Te is pihent agyú vagy, ez az igazság.
2013. március 26. 16:00
Őt gyűlölöm a legjobban! 
Komolyan mondom nem értem, hogy valaki hogyan lehet ilyen primitív, hogy más halálát akarja?! Én a helyedben nem játszadoznék a halál szóval mivel sokan abban vesztették el egyik családtagjukat.
De vissza térve a cikkre: Szerintem ez nagyon nagy dolog tőlük, hogy egy ilyen betegség legyőzését támogatják.
8 felhasználónak tetszik:
Miley-fan09,
ViviOsztCshőő,
Blaze,
Lady Suzy,
Jolie_77,
Beyla,
Luckie,
Lucky5
2013. március 26. 16:16
|
|
Directionergiirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.07. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 197379 offline
|
Fanna9 írta:
Óóó,hogy Perrie lenne már ilyen beteg. Őt gyűlölöm a legjobban!
na figyelj az egy dolog hogy ne szereted Perrie-t ,de az hogy valakinek rákot kivánsz ...ennél csunyább dolgot nem lehet más fejéhez vágni..ez nagyon undorito..őszintén ártott neked valaha???mert nem hinném..amugy nagyon kedves dolog tőlük <3
Óóó,hogy Perrie lenne már ilyen beteg. Őt gyűlölöm a legjobban!
na figyelj az egy dolog hogy ne szereted Perrie-t ,de az hogy valakinek rákot kivánsz ...ennél csunyább dolgot nem lehet más fejéhez vágni..ez nagyon undorito..őszintén ártott neked valaha???mert nem hinném..amugy nagyon kedves dolog tőlük <3
2013. március 26. 16:28
Őt gyűlölöm a legjobban! 
Hah, ez meg a gerinctelenség a felsőfokon!
Btw, a cikkhez hozzászólva: eszméletlen büszke vagyok a lányokra, a képek pedig fantasztikusra sikeredtek. De persze, ők még mindig elvannak titulálva négy libának, akiknek a segg*k alá tolták a sztárságot. Viszont azt elfelejtjük, hogy Ők X-Factort nyertek. Hogyne.
2013. március 26. 16:30
|
|
répácska999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.09. Hozzászólás: 330 Csatolások: 0 Azonosító: 175181 offline
|
Fanna9 és szendreiviki.Csak gratulálni tudok nektek.Hogyan lehet más ember halálát kívánni?!Őszintén,ártott nektek Perrie valamit?Az égvilágon semmit,még csak nem is ismeritek.És Fanna9 hogy tudod magadat mixernek nevezni?!
Szánalmasak vagytok és a hozzátok hasonló emberek is azok.Csak sajnálni tudom az ilyeneket,mert az értelmi szintjük a béka feneke alatt van...
Amúgy hihetetlenül büszke vagyok a lányokra.Nagyon rendes dolog tőlük,hogy kampányolnak.És a fotósorozatok is gyönyörűek lettek.
Szánalmasak vagytok és a hozzátok hasonló emberek is azok.Csak sajnálni tudom az ilyeneket,mert az értelmi szintjük a béka feneke alatt van...
Amúgy hihetetlenül büszke vagyok a lányokra.Nagyon rendes dolog tőlük,hogy kampányolnak.És a fotósorozatok is gyönyörűek lettek.
2013. március 26. 16:40
répácska999:Komolyan mondom,hogy én sem ártottam kentek semmit,nem is ismertek,és még is leszidtok.Ugyan azt csináltátok,mint én.
És az igaz,hogy mondtam a bemutatkozásomba,hogy MIXER vagyok,de azt is odaírtam,hogy utálom Perrie-t.Ő a világon a leggyűlöletesebb énekes.És,ha láttad volna a kedvenc sztárjaimat,akkor látnád,hogy nem Zayn miatt utálom,mert nekem Niall a kedvencem.
2013. március 26. 16:43
|
|
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5017 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline
|
ez nagyon szép dolog volt tőlük
2013. március 26. 16:46
|
|
Sofy98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.26. Hozzászólás: 211 Csatolások: 0 Azonosító: 165909 offline
|
Fanna9: Érdekes a bemutatkozásodban nem Niall, hanem Louis a kedvenced. ÉS mi az hogy "szeretem a Little Mixe-t, és Mixer vagyok, de Perrie-t utálom, ő a világon a leggyűlöltesebb énekes..." Mért utálod? Mert sikeresebb mint te???
2013. március 26. 16:51
Idézet (Fanna9 @ 2013.03.26. 16:40)
répácska999:Komolyan mondom,hogy én sem ártottam kentek semmit,nem is ismertek,és még is leszidtok.Ugyan azt csináltátok,mint én.
És az igaz,hogy mondtam a bemutatkozásomba,hogy MIXER vagyok,de azt is odaírtam,hogy utálom Perrie-t.Ő a világon a leggyűlöletesebb énekes.És,ha láttad volna a kedvenc sztárjaimat,akkor látnád,hogy nem Zayn miatt utálom,mert nekem Niall a kedvencem.
Azért az úgy elég érdekes, hogy Mixer vagy, de a lányok közül Perrie-t utálod. Bocsi, gyűlölöd. Tudod, így soha az életben nem leszel Mixer, mert ha tényleg az lennél, akkor egyszerűen elfogadnád a lányokat úgy ahogy vannak (az összeset, természetesen). Így, hogy Perrie halálát kívánod, nehogy Mixernek hívd magad, mert nem tudom mit csinálok. A másik meg. Nem ártottál nekünk semmit, csupán az egyik nagy kedvencünknek azt kívánod, hogy kapjon rákot. Hmm. Szerintem ne neked álljon feljebb. És mi az, hogy leggyűlöletesebb énekes?!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.