Hat sztori amiről lemaradhattál
2013. március 26. 17:27
|
|
ercsi2000|Undead Army| |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.29. Hozzászólás: 1741 Csatolások: 50 Azonosító: 135409 offline
|
Kimnek nem kéne gyerek.. már a terhessége alatt sem kezeli jól a dolgot, milyen lesz majd, ha megszületik?
Louis jól tette amit tett, én is ezt tettem volna.
Taylor még mindig imádom
Arielnek nagyon jól áll az új szín.
David tetkójához nem tudok sokat hozzászólni, max. annyit, hogy utálom a tucat-tetkókat..
Jenniferhez szólva pedig örülök, hogy visszatért a szőkéhez
Louis jól tette amit tett, én is ezt tettem volna.
Taylor még mindig imádom
Arielnek nagyon jól áll az új szín.
David tetkójához nem tudok sokat hozzászólni, max. annyit, hogy utálom a tucat-tetkókat..
Jenniferhez szólva pedig örülök, hogy visszatért a szőkéhez
2013. március 26. 17:32
Ebből is látszik hogy Taylor-nak van szíve!Nem egy beképzelt p*csa aki csak magára tud gondolni
2013. március 26. 17:48
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Úristen! Kim mégcsak 32 éves de már többet járt ilyen kezelésekre, mint Donatella Versace. Annyira önző ez a nő, hogy elsődlegesen saját magára tud gondolni. Az ilyennek nem való gyerek!
Ezek a haszonleső szülők, mint amilyen Louis apja mindig felbukkannak a gyerekek sikere után. Lou jól tette, hogy elküldte a francba!
Taylor soha nem volt nagy kedvencem, de ez nagyon aranyos tett volt tőle.
Ariel-nek nagyon jól áll a vörös.
Bár nekem barnán jobban tetszett!
Huh, nagyon bölcs mondást varratott magára Beckham, de már kicsit sok lesz az a tetoválás, nem?
Jennifer hajszíne abszolút a szőke! Szuperül áll neki.
Ezek a haszonleső szülők, mint amilyen Louis apja mindig felbukkannak a gyerekek sikere után. Lou jól tette, hogy elküldte a francba!
Taylor soha nem volt nagy kedvencem, de ez nagyon aranyos tett volt tőle.
Ariel-nek nagyon jól áll a vörös.
Huh, nagyon bölcs mondást varratott magára Beckham, de már kicsit sok lesz az a tetoválás, nem?
Jennifer hajszíne abszolút a szőke! Szuperül áll neki.
2013. március 26. 17:56
- Kim egyre mélyebbre süllyed !!
Louisnak teljesen igaza, van én is elküldtem volna egy ilyen állszent embert...
Nekem tetszik David Beckham tetkója
Jennifer Lawrence mindenféleképpen gyönyörű
2013. március 26. 17:57
|
|
emma1234567890 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.23. Hozzászólás: 745 Csatolások: 0 Azonosító: 196652 offline
|
Ariel nagyon szép lett.
2013. március 26. 17:58
|
|
emma1234567890 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.23. Hozzászólás: 745 Csatolások: 0 Azonosító: 196652 offline
|
Kim..Hát nem is tudom...:.
2013. március 26. 18:11
|
|
Thekidvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.30. Hozzászólás: 158 Csatolások: 0 Azonosító: 192751 offline
|
Louisnak igaza van. Ebből az derül ki hogy az apja egy haszonleső, senki, aki kapzsi, és csak a fiú pénze és nem a szeretete kell neki, ami szánalmas!!! (nem véletlen a 3 felkiáltó jel)
2013. március 26. 20:58
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Jennifer ossze-vissza festi a hajat a filmek miatt :'D
Louist megertem :/ sok minden jarhat a fejeben errol.
David tetkoja nem tetszik :s
Kim...jaj :s
en utalom az alapozot..de muszaj hasznalnom sajnos..de beszarnek ha ennyit kene hasznalnom mint o :s
Taylor !
<3
Louist megertem :/ sok minden jarhat a fejeben errol.
David tetkoja nem tetszik :s
Kim...jaj :s
Taylor !
2013. március 26. 21:16
Kim miket csinál az arcával? Az is jó volt, mikor a saját vérével kenegette magát.
Jennifernek pedig minden jól áll
2013. március 26. 21:43
|
|
Tamynavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.13. Hozzászólás: 325 Csatolások: 0 Azonosító: 163822 offline
|
az akupunktúra nagyon egészséges, kiáramlik a sok méreg a szervezetből, de egyrészt szerintem így elfertőződhet, mert a tűvel beviszik a sminket az arcba, másrészt meg át se lehet nyomni a tűt az arcán annyi vakolat van rajta:DD túl sokat hallani erről a nőről, kezd idegesíteni hogy semmit nem csinál csak van és kész, mégis tele a magazin...
2013. március 27. 02:57
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Kim komolyan nem normális. Louisnak igaza van, eléggé feltűnő, hogy most került elő a kedves papa... Taylor megmutatta ismét, hogy Ő még mindig az a kedves, melegszívű lány, akit egykor megismertünk. <3 Arielt nem ismerem, viszont szerintem állati jól áll neki ez a szín!
David tetkójáért nem vagyok oda... Jennifer haja meg tönkre fog menni, annyit festi. :/ Dehát a munka, az munka.
2013. március 27. 10:19
|
|
Saphira |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.31. Hozzászólás: 685 Csatolások: 3 Azonosító: 195049 offline
|
Taylor-tól ez kedves volt, Kim hát előbb utóbb meg lesz a következménye ennek az egésznek, hogy annyira szép akar lenni, és még az is lehet, hogy fordítva sül el az egész. Jennifer-nek jól áll a szőke
. Louis-nak meg teljesen igaza van, én is azt tettem volna valószínűleg az ő helyében, hisz ha eddig az apja magasról tett rá, akkor most hogy híres, hirtelen érdeklődni kezdett iránta, ez azért érdekes.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: