Megalázták Weisz Fannit
2013. március 26. 16:17
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
Bunkó ide vagy oda, attól még szerintem igaza volt
1 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning
2013. március 26. 16:34
|
|
Hancsiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.23. Hozzászólás: 96 Csatolások: 0 Azonosító: 190267 offline
|
ez igenis megalázó!!minek pofázik bele az orvos, ha Fanninak egyszerűbb ha az anyja jelbeszéddel kommunikál vele akkor nem küldheti ki ilyen módon ,hogy majd valahogy csak megérti amit mond neki!!!
2013. március 26. 17:05
Idézet (Adrianna @ 2013.03.26. 13:26)
Úgy tűnik. Szerintem emlékszel te a másik névre is. Mióta az eltűnt a nagy Rumple mániájával, mert mindenkit idegesített és letörölték, utána jött ez a személy. Eléggé feltűnő, hogy nincs semmilyen eltérés a kettő között. 
Andro néven volt fönt, és nem mi töröltük, hanem ő saját magát. Hogy miért? Mert megkértem párszor, hogy ne tegye be azokat a képeket az OUAT-topikba, amik nem oda valók (mindent betett, kivéve ami jó lett volna), és miután folyton törölgettem az általa gyártott szemetet, megsértődött, és törölte magát. Ha moderáció kapcsán távolítunk el valakit, akkor a profilja megmarad, és az oldalt lévő csoportnál nem Tag megnevezés szerepel majd, hanem Kitiltott. Ezt hívjuk végleges kitiltásnak. Aki szőrén-szálán eltűnik, az önszántából búcsúzik.
Idézet (matita @ 2013.03.26. 13:29)
Hatalmas bunkó vagy ! Te nem hallottad még az EMPÁTIA szót ??!
Lényegében emiatt - a mai termés miatt - kapott 10 napot. Az esetleges folytatásért jöhet a 30, majd a pápá. Akiben ennyi emberi érzés sincs mint benne, az inkább ne is regisztráljon, vagy maradjon csendben
A cikkhez hozzászólva pedig nem értem, hogy mi kivetnivaló van abban, ha elkísérte az anyukája, és azt sem értem, hogy miért kellett kiküldeni? Nyilván nem mondják meg a dokinak hogy ne így vagy úgy végezd a munkád, csak támogatni akarta anyuka a lányát... És lehet hihetetlen, de néha ha látod, hogy egy fontos személy ott áll előtted, már az is erőt ad.
A másik, ha ő "nem fújja fel", akkor azt jelentené, hogy elfogadja ezt a viselkedést, és mindegyik másik sérült embernek is el kellene. Aki nem akar sérültekkel dolgozni, vagy idegesítik, az válasszon olyan szakmát, hogy ne érintkezzen velük!
2013. március 26. 17:26
Szerintem Fanninak igaza van! Azért az elég furcsa, hogy egy ilyen területen dolgozó ember nem tud jelnyelven. Azért szerintem abba is belegondolhatna, hogy szegény Fanni milyen kiszolgáltatott, mert nem hall. Nem értem miért kellett kiküldenie az édesanyját, nem hiszem, hogy zavarta volna a vizsgálatot.
2013. március 26. 17:39
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Azt hittem, hogy valami nagyobb "megalázás" volt. Nyilván rosszul esett Fanninak, mert a siketsége érzékeny pont lehet neki, de a hallottak alapján nem volt olyan megalázó, mint amilyennek gondolja. A legtöbb egészségügyi dolgozó jobban megszégyeníti a betegeket..
2013. március 26. 17:46
Ez azért nem akkora megaláztatás, bár nem volt egy kedves dolog az orvostól dehát igaza volt.. :/
2013. március 26. 17:55
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Idézet (Charlotte Benning @ 2013.03.26. 10:49)
Azért mert szépségkirálynő, azt hiszi, ő a világ közepe. Amúgy hiába akar egyenlő lenni a többi emberrel, egy siket ember sosem lesz olyan, mint egy halló. Ahogy egy kerekesszékes ember sem lesz soha olyan, mint egy egészséges ember, aki tud járni. A jogaik ugyanazok, a kötelességeik ugyanazok, de ne akarjanak már többet!
Tudom, hogy már így is terebélyes státuszod van ezért a megfogalmazásért, de ez tényleg nem volt szép. Bele kellene gondolni, hogy milyen érzés lehet annak, aki fogyatékkal élő. Csak az egészséges ember erre nem gondol (szokás szerint), mert vele nem történt még ilyen...
Cikkhez: én megértem Fannit. Miért ne lehetne ott vele az anyja? Szerintem rossz napja volt a hölgynek, és sokszor van úgy, ha rossz napunk van, megbántunk másokat is, akik meg sem érdemelnék...
2013. március 26. 18:03
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
Egyet értek Fannival...
2013. március 26. 18:38
|
|
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5539 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline
|
Megértem, rosszul esett neki. Az orvos is lehetett volna egy kicsit kedvesebb - véleményem szerint - de szerintem Fanni egy kicsit túlreagálta a dolgot.
2013. március 26. 19:02
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Mia @ 2013.03.26. 11:07)
Úristen... nyilván vannak dolgok, amiket képtelenek az ilyen emberek segítség nélkül elvégezni, de ez, amit most leírtál, szerintem konkrétan undorító volt. Ugyanolyan ember ő is, mint te vagy én, és nem fellengzősködni kellene, hogy "minek akarnak ugyanolyanok lenni, meg ne akarjanak többet", hanem elismerni azt, hogy nekik még keményebben meg kell dolgozni egy napjukért, mint neked, vagy nekem, vagy bárkinek, aki nem él ilyen fogyatékossággal, és TISZTELNI őket ezért. Kíváncsi lennék rá, ha te ülnél kerekesszékben, vagy lennél siket, mennyire hangoztatnád ugyanezt, amit most elfröcsögtél.
Neked van fogyatékos ismerősöd? Nekem van, vagyis már nem tartjuk a kapcsolatot, mert besokalltam a marhaságaitól és attól, hogy kiskirálylányt játszott. Neki az volt a fogyatékossága, hogy nem látott jól. Ettől eltekintve mindenkit egy darab kakiként kezelt, mindenkit csicskáztatott és ugráltatott, ja, és tizenhat évesen elég rendesen félrekufircolgatott, miközben én hülye, falaztam is neki. Nagyjából másfél éve után untam meg azt, hogy azért, mert nem lát rendesen, ő lenne a világ közepe. Dolgozatokat írtam meg helyette, diktáltam neki a táblán lévő anyagokat, és akkor, amikor szóltam, hogy vegyen vissza egy kicsit, még én voltam a rossz, amiért nem nyaltam körbe a popsiját úgy, ahogyan mindenki. Ők éreztetik azt mindenkivel, hogy ők másak, nekik több jár, csak, mert bármily nemű fogyatékossággal rendelkeznek. A tisztelet nálam például akkor jár ki, hogyha az illető tisztel engem, csak tudod a legtöbb fogyatékos bunkó és arrogáns, bár ezt sokkal inkább a fiatalabb korosztálynál tapasztaltam, ugyanis kórházi gyakorlaton nekem aztán van minden. A rehabilitációs osztályon egy bácsi volt, akinek mindkét lábát amputálták. Kegyetlen aranyos volt, viccelődött velünk, beszélgettem vele, mosolygott, és amikor felajánlottam, hogy segíthetek-e, akkor mindig kedvesen rám mosolygott, és mondta, hogy nem kell. Akkor pár hete a sebészeten szintén egy amputált lábú bácsival találkoztam, baromi jófej volt. Nem is éreztette azt velem, mint beszélgető partnerével, hogy ő neki van velem szemben bármilynemű fogyatékossága. Pedig az a két idősebb ember tolószékre volt kényszerülve az eltávolított végtagok miatt. Ők miért nem úgy szóltak hozzám? Na, itt a különbség. Ők megadták nekem a tiszteletet, így én is megadtam neki, és szívesen kerestem a társaságukat, mert értelmes dolgokról tudtunk beszélgetni. Amíg nem voltatok fogyatékosok/mozgáskorlátozottak között, addig szerintem ne jelentsünk ki ilyeneket. Igen is van ráció abban, amit Charlotte Benning írt, mert a legtöbb fiatal bármilyen fogyatékossággal rendelkezik, sajnos arrogáns és kegyetlen pökhendi a stílusa. Én tapasztaltam, elhiheted.
2013. március 26. 19:06
|
|
nore<P |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.01. Hozzászólás: 643 Csatolások: 0 Azonosító: 97587 offline
|
Valahol igazat adok az orvosnak. Akinek volt már dolga testileg vagy szellemileg fogyatékos emberrel (nekem a szüleim azok) az tudja hogy hajlamosak túlértékelni problémáikat, és a legkissebb dolgokban is másra hagyatkozni. Igenis egy siket embernek is meg kell tanulnia a mai világban egyedül eligazodni! Nem lehet neki mindig ott az anyukája...
Charlotte Benning
2013. március 26. 19:23
|
|
miley900Cyrus Girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 1363 Csatolások: 82 Azonosító: 164097 offline
|
istenem ez volt olyan felháborító?! komolyan nem értem... igazat adok Beyla-nak, és gyanítom nem ez lett volna az első eset amikor anyuci nincs vele. na de mi lesz akkor amikor nem lesz anyuci? :/
Charlotte Benning
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.