Starity

Megalázták Weisz Fannit

7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. március 26. 12:41 #21
szavy
szavy
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 36075
Csatolások: 1849422
Azonosító: 6038
Az orvosok részéről sajnos ezek nem meglepő dolgok. Pár éve nekem pillanatragasztó ment a szemembe. Be is mentem a kórházba, ahol az ügyeletes szemészorvos közölte, hogy neki most ebédideje van (kiírás szerint még volt addig fél óra) és elmegy. Vagy várjam meg, vagy menjek vissza később. Közbe meg vakuljak meg.
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2013. március 26. 12:42 #22
- törölt felhasználó -    
Mi volt ezen megalázó? Tény és való, h szegény süket, valamilyen szinten igaza van a nőnek sajnos. Nem lesz mindig ott az édesanyja. Nem biztos, hogy ezt sértésnek szánta.
2 felhasználónak tetszik: Charlotte Benning, Beyla
2013. március 26. 12:46 #23
- törölt felhasználó -    
Szerintem Fanni Kicsit túlreagálta..
1 felhasználónak tetszik: Charlotte Benning
2013. március 26. 12:54 #24
- törölt felhasználó -    
Sajnálom,de valamilyen szinten megétem a másik fél indoklását is.
2013. március 26. 12:55 #25
Imolaa15
Imolaa15
új tag

Státusz*-*
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 45
Csatolások: 0
Azonosító: 197666
Sajnálom Fannit! De ezt kicsit túlreagálta...az anyukája nem lesz mindig melette! sad.gif
2013. március 26. 13:10 #26
Dinci
Dinci

StátuszBYTHEWAY *-* <3 ONE DIRECTION *-* <3 sokkos állapot :D
Hozzászólás: 530
Azonosító: 188787
Sajnálom én is,de tényleg túlreagálta!!Azért nem kellett volna az audiológusnak ennyire durván közölnie!!!sad.gif
2013. március 26. 13:13 #27
Rekka2
Rekka2
Mrs.Styles♥xx

StátuszI'm addicted to you...♥
Hozzászólás: 1492
Csatolások: 43
Azonosító: 179702
Hogy lehet ennyire bunkó valaki?! ohmy.gif
2013. március 26. 13:16 #28
- törölt felhasználó -    
Idézet (Charlotte Benning @ 2013.03.26. 10:49)
Azért mert szépségkirálynő, azt hiszi, ő a világ közepe. Amúgy hiába akar egyenlő lenni a többi emberrel, egy siket ember sosem lesz olyan, mint egy halló. Ahogy egy kerekesszékes ember sem lesz soha olyan, mint egy egészséges ember, aki tud járni. A jogaik ugyanazok, a kötelességeik ugyanazok, de ne akarjanak már többet!

Szóval, gyakorlatilag azt mondod, hogy törődjenek bele, hogy fogyatékosok, és a társadalom soha nem fogja úgy kezelni őket, mint egy egészséges, teljes emberi lényt, de ugyanakkor jobb, ha befogják a pofájukat, mert attól még hogy valamilyen fogyatékossággal élnek, ugyan olyan emberek mint az a hatvanezer másik, akinek nincsen semmilyen rendellenessége. Érdekes.
3 felhasználónak tetszik: Glamster, Adrianna, Mia
2013. március 26. 13:20 #29
- törölt felhasználó -    
Idézet (villages @ 2013.03.26. 13:16)
Szóval, gyakorlatilag azt mondod, hogy törődjenek bele, hogy fogyatékosok, és a társadalom soha nem fogja úgy kezelni őket, mint egy egészséges, teljes emberi lényt, de ugyanakkor jobb, ha befogják a pofájukat, mert attól még hogy valamilyen fogyatékossággal élnek, ugyan olyan emberek mint az a hatvanezer másik, akinek nincsen semmilyen rendellenessége. Érdekes.

Én csak azt mondom, hogy attól, hogy híresség, és fogyatékos, nem kéne túlreagálnia a dolgokat. Ahogy én kivettem a cikkből, semmilyen megalázó dolog nem történt vele, az orvos kiküldte az anyát. Ennyi, és ez lett felfújva. Az orvosnak igaza van. Anyuci nem lesz mindig ott mellette, Fanninak meg meg kell tanulnia egyedül boldogulnia. Mellesleg, én meg gyengén látó vagyok - sőt, a bal szememre alig 10%-ban látok, tehát gyakorlatilag csak a jobb szemem van -, egy barátnőm meg farkasvakságban szenved. Most akkor mi is sírjunk? Én pl. nem szerezhetek jogsit sem, mégsem rinyálok.

De nyugodtan gondolj, amit akarsz.
2013. március 26. 13:20 #30
Adrianna
Adrianna
ღ music lover ღ

StátuszWish you were my first love... :) <3
Hozzászólás: 1582
Csatolások: 5393
Azonosító: 63884
Idézet (Glamster @ 2013.03.26. 11:46)
(...) Van egy olyan érzésem, hogy téged ignorálni kéne, mert ha reagálunk, olyan, mintha etetnénk a trollt. Szóval én itt le is zártam.

Teljesen egyetértek veled ezzel kapcsolatban, szerintem is olyan. Ahhoz képest, hogy utálja az emberi hülyeséget és azt, ha valaki úgy okoskodik, hogy nem tudja mit beszél (legalábbis a profilja szerint), ő pont azt csinálja most. Már amikor meglátom valahol a nevét, tudom, hogy nem érdemes elolvasnom. Aki századjára sem érti meg, hogy senkit sem érdekel a sok baromsága, amit berak mondjuk a OUAT topikba is, és mindig újraregisztrál egy még hülyébb névvel és hozzáállással törlés után, azt csak sajnálni tudom. rohog.gif

Témához hozzászólva: Igen, lehet, hogy nem lesz mindig a csajszival az anyukája, de tényleg nem értem mi szükség volt erre. Biztos nagyon akadályozta volna a vizsgálatot az anyuka... mellow.gif
Írják egyesek, hogy felfújta a dolgot. Már nem azért, de minimum a 90%-a ezeknek az embereknek ugyanígy fel lett volna dúlva. Az a baj az emberekkel, hogy nem is gondolnak bele, hogy már egyáltalán nem figyelnek a másikra, illetve nem törődnek egymással. Nem vagyunk egyformák amúgy sem, mindenki máshogy él meg minden szituációt.
1 felhasználónak tetszik: Glamster
2013. március 26. 13:23 #31
szabina2522
szabina2522

StátuszI love my life!!!
Hozzászólás: 1359
Azonosító: 195503
Bunkó volt, de kicsit túlreagálta
2013. március 26. 13:23 #32
Glamster
Glamster

Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 3280
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
Idézet (Adrianna @ 2013.03.26. 13:20)
Teljesen egyetértek veled ezzel kapcsolatban, szerintem is olyan. Ahhoz képest, hogy utálja az  emberi hülyeséget és azt, ha valaki úgy okoskodik, hogy nem tudja mit beszél (legalábbis a profilja szerint), ő pont azt csinálja most. Már amikor meglátom valahol a nevét, tudom, hogy nem érdemes elolvasnom. Aki századjára sem érti meg, hogy senkit sem érdekel a sok baromsága, amit berak mondjuk a OUAT topikba is, és mindig újraregisztrál egy még hülyébb névvel és hozzáállással törlés után, azt csak sajnálni tudom. rohog.gif 

Szóval visszatérő vendéggel van dolgunk? rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: Adrianna
2013. március 26. 13:26 #33
acsgeorgina98
acsgeorgina98
•_•

StátuszByTheWay...
Hozzászólás: 5017
Csatolások: 3868
Azonosító: 181335
Ez már egy kicsit bunkóság volt tényleg sad.gif
2013. március 26. 13:26 #34
Adrianna
Adrianna
ღ music lover ღ

StátuszWish you were my first love... :) <3
Hozzászólás: 1582
Csatolások: 5393
Azonosító: 63884
Idézet (Glamster @ 2013.03.26. 13:23)
Szóval visszatérő vendéggel van dolgunk?  rohog.gif

Úgy tűnik. Szerintem emlékszel te a másik névre is. Mióta az eltűnt a nagy Rumple mániájával, mert mindenkit idegesített és letörölték, utána jött ez a személy. Eléggé feltűnő, hogy nincs semmilyen eltérés a kettő között. rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: Glamster
2013. március 26. 13:29 #35
- törölt felhasználó -    
Idézet (Charlotte Benning @ 2013.03.26. 10:49)
Azért mert szépségkirálynő, azt hiszi, ő a világ közepe. Amúgy hiába akar egyenlő lenni a többi emberrel, egy siket ember sosem lesz olyan, mint egy halló. Ahogy egy kerekesszékes ember sem lesz soha olyan, mint egy egészséges ember, aki tud járni. A jogaik ugyanazok, a kötelességeik ugyanazok, de ne akarjanak már többet!

Hatalmas bunkó vagy ! Te nem hallottad még az EMPÁTIA szót ??!
3 felhasználónak tetszik: Adrianna, Glamster, Mia
2013. március 26. 13:30 #36
- törölt felhasználó -    
Idézet (Charlotte Benning @ 2013.03.26. 13:20)
Én csak azt mondom, hogy attól, hogy híresség, és fogyatékos, nem kéne túlreagálnia a dolgokat. Ahogy én kivettem a cikkből, semmilyen megalázó dolog nem történt vele. Az orvosnak igaza van. Anyuci nem lesz mindig ott mellette, Fanninak meg meg kell tanulnia egyedül boldogulnia. Mellesleg, én meg gyengén látó vagyok - sőt, a bal szememre alig 10%-ban látok, tehát gyakorlatilag csak a jobb szemem van -, egy barátnőm meg farkasvakságban szenved. Most akkor mi is sírjunk? Én pl. nem szerezhetek jogsit sem, mégsem rinyálok.
De nyugodtan gondolj, amit akarsz.

És te azt miből gondolod hogy nem direkt csak erre a vizsgálatra kérte meg az édesanyját, hogy kísérje el? Jogos, nem lesz mindig mellette, de szerintem természetes, hogy támogatásra vágyik. Lehet kifogásokat keresni, mert az mindig könnyebb, mint szembenézni a valósággal, hogy az emberek nagy része, úgy gondolkodik mint te. Ez nem feltétlenül rossz, ne érts félre, de nem is jó. Bár, minden egyén függő, azt hiszem. Én több mint fél évig nem tudtam járni, mert volt egy elég komoly balesetem, és őszintén szólva a világ legboldogabb embere vagyok, hogy nekem megadatott hogy felépüljek, mert utáltam, ahogy az emberek néztek rám. Látni a megjátszott sajnálatot a szemükben, és amikor elfordulok a hátam mögött kinevetnek... nos senkinek sem ajánlom. Te még mindig jobb esetben vagy, hisz szemüveggel tudsz kompenzálni, bár az sem az igazi, de egy béna mit mondjon, aki több mint valószínű, hogy soha nem fog lábra állni. Nem ugyan az a kettő.
2 felhasználónak tetszik: Adrianna, Glamster
2013. március 26. 13:34 #37
- törölt felhasználó -    
hát mint ne mondjak...-.-
igaza van smileeee.gif
2013. március 26. 13:34 #38
- törölt felhasználó -    
Anyukámnak fél évig mélyvénás trombózisa volt. Én ápoltam itthon, mert nem tudott járni, utána is alig. Most már hála égnek jobban van, de még mindig pihengetnie kell. De addig én végeztem mindent (mosás, bevásárlás, takarítás, főzés, stb.). Én, meg a most 18 éves húgom, akinek suli van, edzés van, versenyek vannak. Nem volt könnyű.

Nem fogom a bizonyítványom magyarázni senkinek. Nagyszájú vagyok? Igen. Bunkó? Inkább őszinte és szókimondó.Nincs benne empátia? Van, csak nem bírom, ha valaki nyávog. Csak tudod, én azt is kimondom, amit más nem mer, vagy nem akar. Ettől sokan bunkónak tartanak, empátiahiányosnak, de aki nem ismer, nem ismer. Annak minek bizonygassak bármit is? Ennyi. Ezek után gondoljatok amit akartok bunkókáim, én kiszálltam ebből a fröcsögésből.
2013. március 26. 13:43 #39
Grétaaa12
Grétaaa12
visszatérő vendég

Státuszalkonyat
Hozzászólás: 216
Azonosító: 196774
Kész csoda hogy valaki meg merte aláznni biggrin.gif xddd biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Charlotte Benning
2013. március 26. 13:58 #40
- törölt felhasználó -    
Én szeretem Fannit, és persze sajnálom , hogy siket – meg emiatt az eset miatt is -, meg minden, de nem ő van egyedüli a világon, aki süketnéma. Valószínű, hogy nem ő volt az első ember, akivel így bánt egy orvos. Persze bunkóság, és együtt érzek, de van más ember is rajta kívül...
7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok