Megalázták Weisz Fannit
2013. március 26. 12:41
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Az orvosok részéről sajnos ezek nem meglepő dolgok. Pár éve nekem pillanatragasztó ment a szemembe. Be is mentem a kórházba, ahol az ügyeletes szemészorvos közölte, hogy neki most ebédideje van (kiírás szerint még volt addig fél óra) és elmegy. Vagy várjam meg, vagy menjek vissza később. Közbe meg vakuljak meg.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. március 26. 12:42
Mi volt ezen megalázó? Tény és való, h szegény süket, valamilyen szinten igaza van a nőnek sajnos. Nem lesz mindig ott az édesanyja. Nem biztos, hogy ezt sértésnek szánta.
2013. március 26. 12:46
Szerintem Fanni Kicsit túlreagálta..
Charlotte Benning
2013. március 26. 12:54
Sajnálom,de valamilyen szinten megétem a másik fél indoklását is.
2013. március 26. 13:16
Idézet (Charlotte Benning @ 2013.03.26. 10:49)
Azért mert szépségkirálynő, azt hiszi, ő a világ közepe. Amúgy hiába akar egyenlő lenni a többi emberrel, egy siket ember sosem lesz olyan, mint egy halló. Ahogy egy kerekesszékes ember sem lesz soha olyan, mint egy egészséges ember, aki tud járni. A jogaik ugyanazok, a kötelességeik ugyanazok, de ne akarjanak már többet!
Szóval, gyakorlatilag azt mondod, hogy törődjenek bele, hogy fogyatékosok, és a társadalom soha nem fogja úgy kezelni őket, mint egy egészséges, teljes emberi lényt, de ugyanakkor jobb, ha befogják a pofájukat, mert attól még hogy valamilyen fogyatékossággal élnek, ugyan olyan emberek mint az a hatvanezer másik, akinek nincsen semmilyen rendellenessége. Érdekes.
2013. március 26. 13:20
Idézet (villages @ 2013.03.26. 13:16)
Szóval, gyakorlatilag azt mondod, hogy törődjenek bele, hogy fogyatékosok, és a társadalom soha nem fogja úgy kezelni őket, mint egy egészséges, teljes emberi lényt, de ugyanakkor jobb, ha befogják a pofájukat, mert attól még hogy valamilyen fogyatékossággal élnek, ugyan olyan emberek mint az a hatvanezer másik, akinek nincsen semmilyen rendellenessége. Érdekes.
Én csak azt mondom, hogy attól, hogy híresség, és fogyatékos, nem kéne túlreagálnia a dolgokat. Ahogy én kivettem a cikkből, semmilyen megalázó dolog nem történt vele, az orvos kiküldte az anyát. Ennyi, és ez lett felfújva. Az orvosnak igaza van. Anyuci nem lesz mindig ott mellette, Fanninak meg meg kell tanulnia egyedül boldogulnia. Mellesleg, én meg gyengén látó vagyok - sőt, a bal szememre alig 10%-ban látok, tehát gyakorlatilag csak a jobb szemem van -, egy barátnőm meg farkasvakságban szenved. Most akkor mi is sírjunk? Én pl. nem szerezhetek jogsit sem, mégsem rinyálok.
De nyugodtan gondolj, amit akarsz.
2013. március 26. 13:20
|
|
Adriannaღ music lover ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.17. Hozzászólás: 1582 Csatolások: 5393 Azonosító: 63884 offline
|
Idézet (Glamster @ 2013.03.26. 11:46)
(...) Van egy olyan érzésem, hogy téged ignorálni kéne, mert ha reagálunk, olyan, mintha etetnénk a trollt. Szóval én itt le is zártam.
Teljesen egyetértek veled ezzel kapcsolatban, szerintem is olyan. Ahhoz képest, hogy utálja az emberi hülyeséget és azt, ha valaki úgy okoskodik, hogy nem tudja mit beszél (legalábbis a profilja szerint), ő pont azt csinálja most. Már amikor meglátom valahol a nevét, tudom, hogy nem érdemes elolvasnom. Aki századjára sem érti meg, hogy senkit sem érdekel a sok baromsága, amit berak mondjuk a OUAT topikba is, és mindig újraregisztrál egy még hülyébb névvel és hozzáállással törlés után, azt csak sajnálni tudom.
Témához hozzászólva: Igen, lehet, hogy nem lesz mindig a csajszival az anyukája, de tényleg nem értem mi szükség volt erre. Biztos nagyon akadályozta volna a vizsgálatot az anyuka...
Írják egyesek, hogy felfújta a dolgot. Már nem azért, de minimum a 90%-a ezeknek az embereknek ugyanígy fel lett volna dúlva. Az a baj az emberekkel, hogy nem is gondolnak bele, hogy már egyáltalán nem figyelnek a másikra, illetve nem törődnek egymással. Nem vagyunk egyformák amúgy sem, mindenki máshogy él meg minden szituációt.
Glamster
2013. március 26. 13:23
|
|
szabina2522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 1359 Csatolások: 0 Azonosító: 195503 offline
|
Bunkó volt, de kicsit túlreagálta
2013. március 26. 13:23
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Idézet (Adrianna @ 2013.03.26. 13:20)
Teljesen egyetértek veled ezzel kapcsolatban, szerintem is olyan. Ahhoz képest, hogy utálja az emberi hülyeséget és azt, ha valaki úgy okoskodik, hogy nem tudja mit beszél (legalábbis a profilja szerint), ő pont azt csinálja most. Már amikor meglátom valahol a nevét, tudom, hogy nem érdemes elolvasnom. Aki századjára sem érti meg, hogy senkit sem érdekel a sok baromsága, amit berak mondjuk a OUAT topikba is, és mindig újraregisztrál egy még hülyébb névvel és hozzáállással törlés után, azt csak sajnálni tudom.
Szóval visszatérő vendéggel van dolgunk?
Adrianna
2013. március 26. 13:26
|
|
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5017 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline
|
Ez már egy kicsit bunkóság volt tényleg
2013. március 26. 13:26
|
|
Adriannaღ music lover ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.17. Hozzászólás: 1582 Csatolások: 5393 Azonosító: 63884 offline
|
Idézet (Glamster @ 2013.03.26. 13:23)
Szóval visszatérő vendéggel van dolgunk? 
Úgy tűnik. Szerintem emlékszel te a másik névre is. Mióta az eltűnt a nagy Rumple mániájával, mert mindenkit idegesített és letörölték, utána jött ez a személy. Eléggé feltűnő, hogy nincs semmilyen eltérés a kettő között.
Glamster
2013. március 26. 13:29
Idézet (Charlotte Benning @ 2013.03.26. 10:49)
Azért mert szépségkirálynő, azt hiszi, ő a világ közepe. Amúgy hiába akar egyenlő lenni a többi emberrel, egy siket ember sosem lesz olyan, mint egy halló. Ahogy egy kerekesszékes ember sem lesz soha olyan, mint egy egészséges ember, aki tud járni. A jogaik ugyanazok, a kötelességeik ugyanazok, de ne akarjanak már többet!
Hatalmas bunkó vagy ! Te nem hallottad még az EMPÁTIA szót ??!
2013. március 26. 13:30
Idézet (Charlotte Benning @ 2013.03.26. 13:20)
Én csak azt mondom, hogy attól, hogy híresség, és fogyatékos, nem kéne túlreagálnia a dolgokat. Ahogy én kivettem a cikkből, semmilyen megalázó dolog nem történt vele. Az orvosnak igaza van. Anyuci nem lesz mindig ott mellette, Fanninak meg meg kell tanulnia egyedül boldogulnia. Mellesleg, én meg gyengén látó vagyok - sőt, a bal szememre alig 10%-ban látok, tehát gyakorlatilag csak a jobb szemem van -, egy barátnőm meg farkasvakságban szenved. Most akkor mi is sírjunk? Én pl. nem szerezhetek jogsit sem, mégsem rinyálok.
És te azt miből gondolod hogy nem direkt csak erre a vizsgálatra kérte meg az édesanyját, hogy kísérje el? Jogos, nem lesz mindig mellette, de szerintem természetes, hogy támogatásra vágyik. Lehet kifogásokat keresni, mert az mindig könnyebb, mint szembenézni a valósággal, hogy az emberek nagy része, úgy gondolkodik mint te. Ez nem feltétlenül rossz, ne érts félre, de nem is jó. Bár, minden egyén függő, azt hiszem. Én több mint fél évig nem tudtam járni, mert volt egy elég komoly balesetem, és őszintén szólva a világ legboldogabb embere vagyok, hogy nekem megadatott hogy felépüljek, mert utáltam, ahogy az emberek néztek rám. Látni a megjátszott sajnálatot a szemükben, és amikor elfordulok a hátam mögött kinevetnek... nos senkinek sem ajánlom. Te még mindig jobb esetben vagy, hisz szemüveggel tudsz kompenzálni, bár az sem az igazi, de egy béna mit mondjon, aki több mint valószínű, hogy soha nem fog lábra állni. Nem ugyan az a kettő.
2013. március 26. 13:34
Anyukámnak fél évig mélyvénás trombózisa volt. Én ápoltam itthon, mert nem tudott járni, utána is alig. Most már hála égnek jobban van, de még mindig pihengetnie kell. De addig én végeztem mindent (mosás, bevásárlás, takarítás, főzés, stb.). Én, meg a most 18 éves húgom, akinek suli van, edzés van, versenyek vannak. Nem volt könnyű.
Nem fogom a bizonyítványom magyarázni senkinek. Nagyszájú vagyok? Igen. Bunkó? Inkább őszinte és szókimondó.Nincs benne empátia? Van, csak nem bírom, ha valaki nyávog. Csak tudod, én azt is kimondom, amit más nem mer, vagy nem akar. Ettől sokan bunkónak tartanak, empátiahiányosnak, de aki nem ismer, nem ismer. Annak minek bizonygassak bármit is? Ennyi. Ezek után gondoljatok amit akartok bunkókáim, én kiszálltam ebből a fröcsögésből.
Nem fogom a bizonyítványom magyarázni senkinek. Nagyszájú vagyok? Igen. Bunkó? Inkább őszinte és szókimondó.Nincs benne empátia? Van, csak nem bírom, ha valaki nyávog. Csak tudod, én azt is kimondom, amit más nem mer, vagy nem akar. Ettől sokan bunkónak tartanak, empátiahiányosnak, de aki nem ismer, nem ismer. Annak minek bizonygassak bármit is? Ennyi. Ezek után gondoljatok amit akartok bunkókáim, én kiszálltam ebből a fröcsögésből.
2013. március 26. 13:43
|
|
Grétaaa12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.25. Hozzászólás: 216 Csatolások: 0 Azonosító: 196774 offline
|
Kész csoda hogy valaki meg merte aláznni
xddd
Charlotte Benning
2013. március 26. 13:58
Én szeretem Fannit, és persze sajnálom , hogy siket – meg emiatt az eset miatt is -, meg minden, de nem ő van egyedüli a világon, aki süketnéma. Valószínű, hogy nem ő volt az első ember, akivel így bánt egy orvos. Persze bunkóság, és együtt érzek, de van más ember is rajta kívül...
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.